- Konu Sahibi esma_kavak1907
- #1.001
Benim burda 3 tedavim oldu 1 tanede donmus embriyo transferi oldu.hepsi kimyasalla sonuclandi.2 merkez daha var yapan ama hic elektrik alamadim .biliyosun psikolji cok onemli tedavide.egitim arastirmada yapiyolar bide orasida ana baba gunu .kim ne yapiyo belli degil.aksama kadar kuyruk bekliyosun şahsen gordum orda olanlari rapor cikarttim orda.kadinlar perisan vaziyetteydi hatta bazilarini dinledim pek hosuma gitmedi.bana fazla ilac kullanmaya gerek kalmiyo guzel yanit veriyo sorun yok yani .ama su kimyasalin nedenini bi turlu kimse aciklayamiyor.o okadar arastiriyorumki yok yok yok.son bi kez doktorumla yuz yuze konusmaya gidecem ona gore karar verecem.sonucda oda ister gebe kalmami cunki hastane merkezinden arstirma yapiyorlar doktorun basarisiyla ilgili.her defasinda bizi ariyo istanbul merkez .bakalim canim nasip kismet diyorum artik.ama hic pes etmiyorum yasim ve sagligim tabi maddi imkanlarim el verdigi surece deneyecem
umarım hala bu sayfayı kullanıyorsunuzdur. benımde 3 kımyasal 1 tane 10. hafta kaybım var ve ılkkez cd56 bakıldı 28 cıktı. cok yuksemıs .ilkkez serum deneyecegızz... sızın cd56 degerınız kac cıktı? serum tedavısı yeterlımı