TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE BAĞIŞIKLILIK SİSTEMİNİ BASKILAMAK İÇİN intralipid SERUM KULLANAN OLDUMU?

Merhaba Esma Kavak
Ali osman koyuncuoglunu tercih etme sebebim sizin forumdaki yazdiklariniz olmustu ilk intralipiti sizin msjlarinizda okudum.Tedaviye ve doktor seçimime vesile olduğunuz icin size çok çok tesekkur ederim . Benim tedavi sureci ve gebelik donemimde siz forumdan uzak kalmistiniz o yuzden size bunlari yazmak firsatim olmadi ama inanin size cok dua ettim.Sizden Allah razi olsun.Yasadiklarimizi ve tecrubelerimizi paylasarak inanin fark etmediginiz hayatlarin dayanağı oluyoruz .O kadar zor ki evlat sahibi olmak yolunda bilinmezlerle endişelerle yürümek,her hamile gördüğünde acabalar içinde,boğazda kocaman bir düğümle nefes almaya çalişmak.Rabbim kimseyi bu yolda sinamasin.Şu an 10 aylik ikizlerim var ve ben hala evlat sahibi olana kadar yaşadigim sikintilarin etkisinden kurtulabilmiş degilim. Esma kavak tekrar hersey icin tesekkurler evlat sahibi olmama vesile oldunuz.
Canım allah razı olsun senden ne mutlu bana vesile olduysam çok sevindim bilmezmiyim bende hala atamadım üstümden çocuksuz zamanlarımı çok zor günler geçirdim rabbime şükür olsun nasip etti senin adınada çok sevindim allah uzun ömür versin yavrularına isteyen herkese versin burdaki tüm arkadaşlarada cumanın hürmetine ben o ara yazamadım burda arkadaşlar negatif sonuç alınca çok üzülüyordum insan başına gelen anlayabiliyor o yüzden eşim o zaman hamileyim diye girmemi istemedi söz vermiştim girememiştim ama hepinizi inan çok merak ediyordum dua ediyordum allahım bu duyguları herkeze yaşatsın amin

Selam arkadaşlar,bende 2015 mayısta 1.ıvf blastokist 2embriyo transferiyle negatifi,2016 mayıs dondurulmuş embriyolarla balstokist ikiz bebeklere hamiş kaldım fakat 6haftalıkken dğzensiz kese teşhisiyle kaybettik bebkleri,kalp atışını duyamadık,küretaj da olmadım.kendiliğinden düştüler.bu cuma günü 3.kez tüp bebek transferim yapıldı dr.Ankara üniversitesi kadın hastalıkları bölüm başkanı prof.dr.cem atabekoğlu,o da bana prednolü kullan dedi ve nette araştırırken bu topiği buldum.ellerinize sağlık esma hanım ki bu topiği açmışsınoz,bebeklerinizle musmutlu olun inşallah.kafamdaki prednol sorusuna cevabı buldum bu topikte fakat bu intralipit serumu bende ilk defa duydum.bugün benim transferimin 3.günü.bakalım ayın 30u test günümüz ne olacak?ama eğer olumsuz olursa bu intralipit serumu bende soruşturucam.iyi geceler,güzel haberler alıp verelim ünşallah

Ben 7 aya kadar hemen hemen taktırdım ilk önce 15 gün arayla 5 aydan itibaren 1 ay arayla
allah razı olsun canım cevapladıgın ıcın bana sadece transfer oncesı 1 kere takılmıstı sonra takılmamıstı ısın garıbı ben her gebelıgımde cok karın agrısı cekerdım prednol ve serum kullanırken hıc agrı yasamadım ama serum zaten 1 kere takıldı prednol de pozıtıfı gorunce kesıldı ınsallah rabbım bebeklerını sıze bagıslar bu sefer benımde ve bu acıyla yanan herkesın yuzunu guldururr

arkadaşlar hepinize merhaba benim hikayem 3 sene öncesinde başladı. ilk hamileliğim 7. haftada kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum 2. hamileliğim dış gebelikti yine kürtaj oldum. izmirde tüp bebek denemeye karar verdik 1. yumurta toplamada 8 embriyo oluştu 4 transfer oldu ama değer hiç yükselmedi 10 larda 20 lerde kaldı şimdi tekrar tedavi oldum 2. kez yumurta toplandı 9 embriyom var doktorum pgt den önce bağışıklıkla ilgili haplar kullanalım dedi tamoksifen predol ımunol gibi ilaçlar kullanıyorum haftaya pazartesi Allahın izniyle transferim var.
bu süreç çok yorucu Allah hepimizin yardımcısı olsun benim sorum şu sanırım transfer günü serum takılacak bana. bu sorun olur mu? birde pgt den önce bana mantıklı geldi bu bağışıklık için serum . siz hangi ilaçları kullandınız şimdiden teşekkür ederim

arkadaşlar hepinize merhaba benim hikayem 3 sene öncesinde başladı. ilk hamileliğim 7. haftada kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum 2. hamileliğim dış gebelikti yine kürtaj oldum. izmirde tüp bebek denemeye karar verdik 1. yumurta toplamada 8 embriyo oluştu 4 transfer oldu ama değer hiç yükselmedi 10 larda 20 lerde kaldı şimdi tekrar tedavi oldum 2. kez yumurta toplandı 9 embriyom var doktorum pgt den önce bağışıklıkla ilgili haplar kullanalım dedi tamoksifen predol ımunol gibi ilaçlar kullanıyorum haftaya pazartesi Allahın izniyle transferim var.
bu süreç çok yorucu Allah hepimizin yardımcısı olsun benim sorum şu sanırım transfer günü serum takılacak bana. bu sorun olur mu? birde pgt den önce bana mantıklı geldi bu bağışıklık için serum . siz hangi ilaçları kullandınız şimdiden teşekkür ederim
Canim simdiden herseyin hayirlisi ins diyelim bian once kavusursun bebene kucagina almayi nasip etsin rabbim.ben imom,omega ocean plus kullandim kan pihtilasmam vardi clexani surekli vuruldum ve tsh cok yuksek ciktigi icin euthrox idi sanirim.

Bu arada hengi merkeze gidiyorsun izmirde bende izmirdeyim.

Canim simdiden herseyin hayirlisi ins diyelim bian once kavusursun bebene kucagina almayi nasip etsin rabbim.ben imom,omega ocean plus kullandim kan pihtilasmam vardi clexani surekli vuruldum ve tsh cok yuksek ciktigi icin euthrox idi sanirim.
serumun fiyatı 25 tl civarı kendiniz alabilrsiniz eczaneden merkezler pahaliya satar size.
Serumu tam olarak ne zaman aldınız ben irenbeye gidiyorum

Ben serumu ilk opu sonrasi aldim hep merkezde taktilar kendim almadim sonra transfer sonrasi verdiler 12 gun sonra betayi ogrendikten sonra aldim keseyi gordugumuzde ve kalp atiminda verdiler tekrar toplamda 5 kez kullandim.
10 saat sürer dediler sizin serumun ismi neydi sizinde serumu almanız uzun sür dü mü cok teşekkür ederim?

Benim doktorum böyle bir test yapmadı bildigim kadarıyla bu intralipid tedaviyi sadece eurofertil uyguluyor, ben başka bir merkezde Tedavi goruyorum 5 basarisiz denemem var. Bu tedaviyi arastiriyorum Simdi gercekten basari oranı yuksek mi bilemiyorum, yada neye göre kimlere uyguluyorlar.

cd56 degerım yuksek cıktı hemde cok yuksek.serum tedavısı nasıl oluyor

Yararıda kanıtlanmadığı için doktorum sıcak bakmıyor.. Gerek yok diyormuş soran hastalarına.. Bende test yaptırdım bazı merkezler 12 üstü olmamalı diyor serumla düşürüyorlarmış.. Benim 18 çıktı kanda bakılan değer bişey ifade etmez dedi.. Bilemiyorum anlayamadım bende..
benımde cok yuksek cıktı. bus erum tedavısı ne oluyor acaba ?

Canim denemeden hicbirseyin sonucunu elbbetteki goremeyiz ben ilk 2 denememde cok unlu bir prof a gittim bizi yedi bitirdi resmen ama sonuc elde var sifir adam diyorum kabalasiyorum afedersin resmen bildigi cizgiden cikmiyordu yeniliklere acik degildi ve bicok prof da oyle maalesef.3.denememde buldum dkrumu ve dkruma dua etmedigim gunum yok nerdeyse..bence yeniliklere acik bir doktor cok onemli sanmiyorum la bu isler yurumuyor maalesef.....

doktorunuzu merak ettım.malum benımde gıttıgım prof cunku.....

X