- 20 Haziran 2019
- 2
- 0
- 41
-
- Konu Sahibi Nilay istemeydan
Bunu esim duymasin ona sigarasiz spermin daha kaliteli olucaginii ayni sekilde benimde yasamm tarzimla yumrtalarimin iyi olacaginii soyluyorum.biz tevekkul edelim allah hayirlisini versin ins cnmBenim eşim bırakmadı 3 bucuk aydır hamileyim tup bebekle bence herşey biraz allah'ın takdiri biraz kendi çabamız arkadasim
Benim esimde hic sperm yok siz de vardir diye tahmin edyorrum aralarindan kaliteli olani secmislerdir.hangi merkezdi acabaBenim eşim bırakmadı 3 bucuk aydır hamileyim tup bebekle bence herşey biraz allah'ın takdiri biraz kendi çabamız arkadasim
Evet vardı sayı azdı bursada yaşıyoruz jinamed tup bebek merkezinde oldu murat erdemdir dr.Benim esimde hic sperm yok siz de vardir diye tahmin edyorrum aralarindan kaliteli olani secmislerdir.hangi merkezdi acaba
Ben sigaranın çok etkilediğini düşünmüyorum benin esin 2 kutu hap kullandı sayıyı artırdık sonrada tup bebek yaptırdık ins sizede nasip olurAnlaadim insallah bizlerin de sonuclari guzel olur.needen baska olaabilir ama yasak olan sigaranin hayatinda hala olmaasi dusuncesi buna itiyor yoksa herseyin zamani var
Ne kadar surede artti cnmBen sigaranın çok etkilediğini düşünmüyorum benin esin 2 kutu hap kullandı sayıyı artırdık sonrada tup bebek yaptırdık ins sizede nasip olur
2 ay hap kullandı ondan öncede bitkisel kürler içti macunlar falan yani düzenli kullanırsan 6 ay sonra artıyor ama biz düzensiz kullandik 1 yıl surduNe kadar surede artti cnm
Bitkissl kurler konusunda kim yonlendiriiyorr biz bi keciboynuzu biliyoruz2 ay hap kullandı ondan öncede bitkisel kürler içti macunlar falan yani düzenli kullanırsan 6 ay sonra artıyor ama biz düzensiz kullandik 1 yıl surdu
Eşin kullanacak aktardan caksir suyu içti benim eşim bide epimedyumlu macun var keçiboynuzu ceviz fındık felan bidr üroloji doktoru 2 kutu multivutamin yazmıştı sonra 9 milyondan 20 25 milyonlara ciktiBitkissl kurler konusunda kim yonlendiriiyorr biz bi keciboynuzu biliyoruz
Keciboynuzunu cig mi yediben kaynatiliyor diye duydum esim daha tahlik yaptirmaadi horrmonla ile ilgili sonuclari aciklaninca biseyller verir inssallahEşin kullanacak aktardan caksir suyu içti benim eşim bide epimedyumlu macun var keçiboynuzu ceviz fındık felan bidr üroloji doktoru 2 kutu multivutamin yazmıştı sonra 9 milyondan 20 25 milyonlara cikti
Keciboynuzunu biz kaynattik bide pekmez gibi özü var onun onu yedi tahlilden sonra kan tahlillerimden sonra özellikle hormonel sknti varsa hap yazıyor zaten ama çok pahalıydı bizim 150 liraydı bir kutu tabi biz özel hastaneye gittik ondan devletse raporla uygun fiyata alabiliyosunKeciboynuzunu cig mi yediben kaynatiliyor diye duydum esim daha tahlik yaptirmaadi horrmonla ile ilgili sonuclari aciklaninca biseyller verir inssallah
Simdi bi forumda okudum azospermilere keciboynuzu olmuyormusKeciboynuzunu biz kaynattik bide pekmez gibi özü var onun onu yedi tahlilden sonra kan tahlillerimden sonra özellikle hormonel sknti varsa hap yazıyor zaten ama çok pahalıydı bizim 150 liraydı bir kutu tabi biz özel hastaneye gittik ondan devletse raporla uygun fiyata alabiliyosun
Biz kullandık valla herşeyiSimdi bi forumda okudum azospermilere keciboynuzu olmuyormus
Hangi hapları aldı acaba? Adi nedir. Benim eşinin de kullanması gerekebilir deBen sigaranın çok etkilediğini düşünmüyorum benin esin 2 kutu hap kullandı sayıyı artırdık sonrada tup bebek yaptırdık ins sizede nasip olur
Ne ben ne de eşim sigara kullanmıyoruz ama yone de normal yollardan olamadık. Etkisi muhakkak vardır ama doğrudan değildir. Beslenme bence çok önemliBizim 2sene olmadı 2sene sonra kendiliğinden hamile kaldım hem de eşim günde 3paket ben yarım paket sigara içiyorken.. Tabi etkiliyordur yine de.. Sonuçta sigara zararlı birşey
Valla biz öyle çok ilaç hap kullanmadık fazla daga cok bitkisel kürler macunlar kullandık sonra zaten doktorum tüp bebek deneyin diyince direk kliniğe yoneldikHangi hapları aldı acaba? Adi nedir. Benim eşinin de kullanması gerekebilir de