Tüp Bebek Tedavisi ile Ilk Denemede Hamile Kalanlar

Anestezi ile bayıltıldım tatlım. Uyandığımda hafif bi ağrım vardı. Korkma sıkıntı yapma. Yüce Allah'a sığın. Hayırlısıyla sonuçlanır inşallah.

Isllah canim...Hakkimizda hayirlisi olsun..Yumurtalar fazla olumca zannediyorum.toplamadan 5 gun sonra transfer yapiliomus
Doktorum sende 5.gun bekleyebiliriz dedi.Cok degisik bir surec.Asilama surecinden cok daha farkli ama bir o kadar da garanti gorme riski var..Sanki yuzde yuz ihtimal verilio gibi..o cizgide kalabilmek zor..Asilamada daha stresliydim.Simdi nedense daha rahatim..Kendimi her ihtimale hazirladim.Cunku asilamada cok umutlanmist.sonrasinda olmayinca cok uzuldum.Hayirlisi ise olsun diorum isllah....

Herşeyin hayırlısı ALLAHTAN. Transfer sonrası daha önemli ben 5 tane ilaç kullanıyorum. Ve mümkün olduğunca yatıyorum. Gaz sancım çok olunca geziniyorum sonra tekrar yatış :)

Herşeyin hayırlısı ALLAHTAN. Transfer sonrası daha önemli ben 5 tane ilaç kullanıyorum. Ve mümkün olduğunca yatıyorum. Gaz sancım çok olunca geziniyorum sonra tekrar yatış :)

Transferden sonrada mi ilac kullaniliyor? Zahmetli bir surec canim...bol bol.dinlenmek lasim.transferden sonra yillik izin alacagim bende.yatip dinlenicem...isllah hersey yolunda gider...

Transferden sonrada mi ilac kullaniliyor? Zahmetli bir surec canim...bol bol.dinlenmek lasim.transferden sonra yillik izin alacagim bende.yatip dinlenicem...isllah hersey yolunda gider...

Evet canım folik asit,progesteron,östrojen ilacı, bebe aspirin, bide vajinal jel.

Merhaba bende ilk deneme ile anne oldum 2013 yılında, şimdi yine ilk deneme de tuttu bebeğimi bekliyorum kısmetse, Rabbim kimseyi bu yollarda oyalamasın, hayırlısı ile gebe kalın kısa zamanda.

Merhaba bende ilk deneme ile anne oldum 2013 yılında, şimdi yine ilk deneme de tuttu bebeğimi bekliyorum kısmetse, Rabbim kimseyi bu yollarda oyalamasın, hayırlısı ile gebe kalın kısa zamanda.

Hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alırız İnşaAllah. Yüce Rabbim isteyen herkese nasip eder İnşaAllah.

Size bişey sormak istiyorum. Benim sürekli karın ağrım var. Sanki adet olacakmışım gibi. Çok tedirginim bi yardımcı olun? Ayaklarımı sıcak tutuyorum. Yok yok ağrıyor (

korkma benimde ağrım var doktor normal dedi. ama biraz sıvı var karnımda.

ben yatıyorum. arada gezinip tekrar yatıyorum. yatınca iyiyim. garip bi durum

korkma benimde ağrım var doktor normal dedi. ama biraz sıvı var karnımda.

ben yatıyorum. arada gezinip tekrar yatıyorum. yatınca iyiyim. garip bi durum

Bende hep yatıyorum. Az geziniyorum gaz sorunum olduğu için. İlaçlar tansiyon düşüklüğü yapıyor. Ondan yatıyorum.

evet ya baş donmeleri oluyor. bana yat diyen olmadı ama yatınca iyiyim. ayakta kalınca ağrım daha çok oluyor.

evet ya baş donmeleri oluyor. bana yat diyen olmadı ama yatınca iyiyim. ayakta kalınca ağrım daha çok oluyor.

İlk 3 ay mümkün olduğunca yatarak geçir dediler. Bende yapacak bi şeyim yok yatıyorum. Akşam üstüne doğru kalkıp yemeklik bişeyler hazırlıyorum. Tekrar yatıyorum.

Bende ilk denememde hamıle kaldım kızlar 7+5gunluk hamıleyım hıc bulantım yok acaba normal mı

Kizlar dun yumurta toplama islemi yapildi.18 tane.toplandi.bugum haber geldi 9 tanesi dollenmis ancak embriyolog bolunmelerini bekleyecegiz dedi o nedenle transfer tarihim yarin belli olacak.Deneyimli olanlar anlatabilir mi?Bolunme tam olarak ne demek? Daha fazla embriyomu ortaya cikiyor?

Isllah canim bendr simdi evreleri izledim.moruladan sonra 5.gun blastokist denilen duruma geldiginde transfer edilmesi daha basarili sonic veriomus ama tabiki Allahin dedigi olur..Bakalim embriyolog en erken persembe en gec cumartesi transferi yapariz dedi.YArin netlesecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…