Anestezi ile bayıltıldım tatlım. Uyandığımda hafif bi ağrım vardı. Korkma sıkıntı yapma. Yüce Allah'a sığın. Hayırlısıyla sonuçlanır inşallah.
Herşeyin hayırlısı ALLAHTAN. Transfer sonrası daha önemli ben 5 tane ilaç kullanıyorum. Ve mümkün olduğunca yatıyorum. Gaz sancım çok olunca geziniyorum sonra tekrar yatış :)
Transferden sonrada mi ilac kullaniliyor? Zahmetli bir surec canim...bol bol.dinlenmek lasim.transferden sonra yillik izin alacagim bende.yatip dinlenicem...isllah hersey yolunda gider...
Merhaba bende ilk deneme ile anne oldum 2013 yılında, şimdi yine ilk deneme de tuttu bebeğimi bekliyorum kısmetse, Rabbim kimseyi bu yollarda oyalamasın, hayırlısı ile gebe kalın kısa zamanda.
korkma benimde ağrım var doktor normal dedi. ama biraz sıvı var karnımda.
ben yatıyorum. arada gezinip tekrar yatıyorum. yatınca iyiyim. garip bi durum
evet ya baş donmeleri oluyor. bana yat diyen olmadı ama yatınca iyiyim. ayakta kalınca ağrım daha çok oluyor.
İlk 3 ay mümkün olduğunca yatarak geçir dediler. Bende yapacak bi şeyim yok yatıyorum. Akşam üstüne doğru kalkıp yemeklik bişeyler hazırlıyorum. Tekrar yatıyorum.
mide bulantısı var mı sende. bende belli belirsiz.
Kizlar dun yumurta toplama islemi yapildi.18 tane.toplandi.bugum haber geldi 9 tanesi dollenmis ancak embriyolog bolunmelerini bekleyecegiz dedi o nedenle transfer tarihim yarin belli olacak.Deneyimli olanlar anlatabilir mi?Bolunme tam olarak ne demek? Daha fazla embriyomu ortaya cikiyor?
cnm tedavin hayırlı sonuçlansın inşallah. bölünme işlemi şöyleki senden alınan yumurta spermle buluştuktan sonra kendi içerisinde hücreler halinde bölünür. yani gelişme aşaması bir nevi. bu durum 1. kalite embriyo 2. kalite embriyo diyede sınıflara ayrılır. istenilen şekilde bölünüyor mu, boyutu falan filan bir sürü şeyleri var canım. bunun sonucunda 3. güne gelen embriyolardan 1. kalitede sağlıklı olan sana transfer edilir. yada 5.güne kadar beklenedebilir. çünkü o güne kadar giden embriyo sağlam ve kaliteli anne rahmine daha kolay tutunurmuş. tabi bu her embriyo için geçerli değil. genelde fazla sayıda yumurtası olan kadınlarda yapılıyor. çünkü 5.güne embriyolar laboratuvar ortamında gidemeyebiliyor. riske atmıyorlar. sende durum ne olur ilerki günlerde embriyologun arar bilgisini verir zaten. inşalllah hepsi çok sağlıklı olur cnm.
merhaba benim transferim HRS de oldu. Etrafımda 3 arkadaş var HRS de olan. İlk denemede 4 muzunde tuttu :)Slm kızlar ankarda merkez konusunda yardimci olurmusunuz
Allahim sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin,insallah..merhaba benim transferim HRS de oldu. Etrafımda 3 arkadaş var HRS de olan. İlk denemede 4 muzunde tuttu :)