- 12 Mayıs 2015
- 1.106
- 1.093
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba 36 yaşındayım,rezerv azlığı sorunum vardı.amh 0,42,fsh 22.50.1 yıl evvel tedaviye başladım ve 1 yılda sadece ilk ay 1 embriyom donduruldu ve sonraki 1 sene her ay işlem gördüm hiç sağlıklı yumurta elde edemedik,aralık ayında 2.gün 4 hücreli tek embriyomu transfer etti doktorum veee hcg de pozitifi gördüm çok şükür ilk denememde ve çok zor hasta olduğum halde,doktorum bile çok sevindi,mucize dedi...şimdi 15 gün sonra kalp atışını duymamız gerek hayırlısıyla.
Sizin sperm sorunumu var canim bide taransferin özelddmi oldu?Ben ilk tedavi olurken 22 yaşındaydım. 2 embriyo konuldu biz hiç konuşmadık bunu doktorla ta ki transfer için masaya yatırım ana kadar.. inşallah tutunur önemlisi bu. Bende ikiz diye yanıp tutuşurdum. Şimdi ise bir Sperm için sabah akşam duâ ediyoruz..
Hayirliis olsun canim RABBIM sag saglim kucagina almak nasip etsin insallah.. özeldemi yaptirdin?Merhaba 36 yaşındayım,rezerv azlığı sorunum vardı.amh 0,42,fsh 22.50.1 yıl evvel tedaviye başladım ve 1 yılda sadece ilk ay 1 embriyom donduruldu ve sonraki 1 sene her ay işlem gördüm hiç sağlıklı yumurta elde edemedik,aralık ayında 2.gün 4 hücreli tek embriyomu transfer etti doktorum veee hcg de pozitifi gördüm çok şükür ilk denememde ve çok zor hasta olduğum halde,doktorum bile çok sevindi,mucize dedi...şimdi 15 gün sonra kalp atışını duymamız gerek hayırlısıyla.
Sağol canım. Evet bahcecideHayirliis olsun canim RABBIM sag saglim kucagina almak nasip etsin insallah.. özeldemi yaptirdin?
Sizin sperm sorunumu var canim bide taransferin özelddmi oldu?
çok sevindim canım beni belki hatırlarsın bende de rezerv azlığı sorunu var amh 0.4 fsh ise çok yüksekMerhaba 36 yaşındayım,rezerv azlığı sorunum vardı.amh 0,42,fsh 22.50.1 yıl evvel tedaviye başladım ve 1 yılda sadece ilk ay 1 embriyom donduruldu ve sonraki 1 sene her ay işlem gördüm hiç sağlıklı yumurta elde edemedik,aralık ayında 2.gün 4 hücreli tek embriyomu transfer etti doktorum veee hcg de pozitifi gördüm çok şükür ilk denememde ve çok zor hasta olduğum halde,doktorum bile çok sevindi,mucize dedi...şimdi 15 gün sonra kalp atışını duymamız gerek hayırlısıyla.
Hatırladım tabi,çok teşekkür ederim,inşallah sizde birgün yazacaksınız burdan güzel haberi,biliyosundur belki çok zordu benim hikayemde.brnimde amh 0,42 fsh 22,50 .defalarca tek yumurtam boş çıkmıştı,Bazende yumurta yoktu hiç.transfer ettiğimiz embriyo ben ilk tedaviye başladığım ay dondurrabildiğimiz tek embriyomdu tutan.zaten başkada olmadı.ilk başladığım ay ki olduğu için ben hiçbir şey kullanmamıştım ozaman (sonraki aylar kaliteyi ve sayıyı artırayım diye yemediğim şey,yapmadığım kür kalmadı ama bende işe yaramadı)tedavide klomen ,menagon kullanmıştık o ay.çok sevindim canım beni belki hatırlarsın bende de rezerv azlığı sorunu var amh 0.4 fsh ise çok yüksek
bu ay bende gidiyorum tekrar tedaviye inşallah bende senin gibi hamileyim diye yazarım canım
neler kullandın ve tedavide hangi ilaçları kullandın
tekrardan tebrikler
ben biraz daha şanslıyım yumurta konusunda her tedavimde tek yumim oldu birinci kalite inşallahHatırladım tabi,çok teşekkür ederim,inşallah sizde birgün yazacaksınız burdan güzel haberi,biliyosundur belki çok zordu benim hikayemde.brnimde amh 0,42 fsh 22,50 .defalarca tek yumurtam boş çıkmıştı,Bazende yumurta yoktu hiç.transfer ettiğimiz embriyo ben ilk tedaviye başladığım ay dondurrabildiğimiz tek embriyomdu tutan.zaten başkada olmadı.ilk başladığım ay ki olduğu için ben hiçbir şey kullanmamıştım ozaman (sonraki aylar kaliteyi ve sayıyı artırayım diye yemediğim şey,yapmadığım kür kalmadı ama bende işe yaramadı)tedavide klomen ,menagon kullanmıştık o ay.
Merhaba canim.hayirlisi olsun isllah allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.Benimde yarin kontrolum var bakalim yumurta toplama tarihi belli.olacak.Pazartesi.gunki muayenede aksam oldugundan farkli oglen yapmam gereken bi igne verdi bugunde yaptim E 2 diye bi test yaptilar kan da bakildi.Sonuclar iyi geldi ve aksam yapilan gonal f icin doz degistirmedik.Bakalim ne olacak?Gaz ve kramplar devam.Bu arada yumurta toplama agrili bir islemmi?
Allah razı olsun canım benim Yüce Rabbim isteyen cabalayan herkese nasip etsin.Gaz sancısı hep olacak.bende halen devam gaz sancısı