Kizz tesekkur ederim cok sagol,darisi basina olsun insallah.. bulent hocaydi,cok tatli biri,isinde uzman yalniz biraz merkez olarak paragozler herseyi pesin istiyorlar
Ilk deneme pahali(opu_yumurta gelistirme sureci), ikinci deneme yaparsaniz dondurulmus embriyo transferi 3000 falan.
Ilk denemede %100 olacak diye birsey yok. Ben %80 basaririz diye umit ediyordum, %20 lik kismi hic dusunmedim. Hep inandim,elbet birgun bizimde olacak er yada gec diye.. aklina kotuyu getirme, ama her duruma da hazirlikli ol tabi. Kuzenim 7yil aradan sonra 3.denemesinde hamile kaldi ve oglu var. Sebepsiz ivf olan bi arkadasimda ayni merkezdeydi benle, simdi o da hamile. Bi arkasimda 10 yillik ewliler bi kac denemede olmayinca biraktilar,cocuk defterini kapattilar kadin istemiyor artik diye.. Bu isler birazda nasip kismet işi. Ben elimden geleni yaptim,gerisi allaha kalmis olmuyorsa da vardir bir bildigi derdim. Allahim nolur bize de nasip et derdim.
Binlerce kez sukur...
Tup bebek kolay bisey degil. Maddiyattan ziyade manevi olarak cok yiprandim ben. Ozellikle opu da. Hormon yuklemesinden dolayi Ben, ben degildim
Sırf opu yuzunden tekrardan denemek bile istemem, ohss olmam da cabası.,.
Canim ilk gorusmeye gittiginde tum tahlillerini_sonuclarini gotur, varsa hsg filmi.. esinin sonuclarini.
Senin Prolaktin, tsh(tiroit), fsh, amh, kan degeri testleri(pihtilasma), seker testleri, rubella(kizamikcik_benden istemisti baska bi dr))_hepatit gibi bulasici hastaliklar tahlilleri.. tum hepsini gotur. Eksigin kalmasin, olmayanlari tamamla. Var mi eksigim diye sor. Sonradan allah korusun olmayinca aaa biz buna bakmamistik demesin hic bir merkez..
Mutlaka on gorusme yap oyle basla( ilk gorusmede muayene parasi alabilirler bilgin olsun canim)
Insallah sen de basaracaksin, aklina takilan bisey olursa ozelden de msj atabilirsin seve seve cevaplarim.
Sevgiler..