Tüp Bebek Tedavisi ile Ilk Denemede Hamile Kalanlar

Hiç korkma arkadaşım işin içine girince alışıyorsun tempoya beni en çok yoran safha progynex iğne aşamasıydı ama o da herkeste aynı etkiyi yapmıyormuş bazıları hiç etkilenmemişler bile belki senin dr un jelle yada başka bi iğneyle falan başlar diğerleri zaten çok büyük şeyler degil ben kendim yaptım iğnelerimi ama bazı arkadaşlar hemşirelere vurdurmuşlar
Sana şimdiden kolay gelsin diyeyim
Tedavinin sonu olumlu olsun inşallah...

Amin canım herkesin anatomisi ve tedavi şekli farklı tabi, bakalım yaşıyor ve görüyoruz bu özel günlerin yüzü suyu hürmetine anne olma özlemi çeken ben ve tüm arkadaşlara yaşatsın rabbim amin

Hiç korkma arkadaşım işin içine girince alışıyorsun tempoya beni en çok yoran safha progynex iğne aşamasıydı ama o da herkeste aynı etkiyi yapmıyormuş bazıları hiç etkilenmemişler bile belki senin dr un jelle yada başka bi iğneyle falan başlar diğerleri zaten çok büyük şeyler degil ben kendim yaptım iğnelerimi ama bazı arkadaşlar hemşirelere vurdurmuşlar
Sana şimdiden kolay gelsin diyeyim
Tedavinin sonu olumlu olsun inşallah...

Amin canım herkesin anatomisi ve tedavi şekli farklı tabi, bakalım yaşıyor ve görüyoruz bu özel günlerin yüzü suyu hürmetine anne olma özlemi çeken ben ve tüm arkadaşlara yaşatsın rabbim amin

evet bende prety e katılıyorum...hayatımda hiç olmadığım kadar sakin olmaya çalıştım.olumlu olumsuz hiç bişey düşünmedim..açıkçası 2 gün istirahat yaptım ama gündelik işlerimide kendimi zorlamadan yaptım..evet yememe içmeme bende dikkat ettim.ama ben en çok duaya inananlardanım..transferin olduğu gün sadece dedim ki!!!
''ALLAHIM YUMOŞLARIM VE BEN SANA EMANETıZ..HAKKIMIZDA HAYIRLISI NEYSE BıZE ONU NASıB ET..''ve allaha şükür ilk denememde hamile kaldım..:CüvCüv:inş rabbim sonuna kadar nasib eder..rabbim inş hiçbirinizin emeklerini boşa çıkartmasın..sizede bu mukaddes duyguyu yaşatsın..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

slm arkadaşlar daha öncede yazmıştım ozaman bebeğim 20 günlüktü şuan 33 günlük kesesi görüldü ve dr sayın Dilek İncesu birtane sağlıklı bebek olduğunu söyledi ama ben onu kaybetmekten çok korkuyorum dua edin benim ve benim gibiler için dilerim Rabbimden hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

selam ben araıza yeni katıldım ilk transferimi yaptırdım ama hiç agrım falan yok bide idrar testi aldım sizce yapayım mı ne dersiniz genelde ağrı oldugunda tutuyomuş öyle duydum sizce doğru mu yardımlarınızı bekliyorum bu arada yarın da test günüm..

merhaba arkadaşlar bizde ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldım çok şükürr.bugünde keselerini gördükk ve ikizzzzzzz...ALLAHIM isteyen herkese nasip etsin inş. çok güzel bişey 4 sene sonraa..

slm arkadaşlar bende ilk tüp bebekle hamile kaldım :KK49: hatta donmuş transferimle hamile kaldım:KK49:..
çünkü yumurtalar toplandıktan sonra bende ohss gelişti ve dr um embriyoları dondurdu 2 ay sonrada transfer yapıldı ve olumlu sonuç aldık..
rabbim en kısa zamanda herkese nasip etsin inş. zor bi süreç ama bunu bilerek başlanılırsa bu yola daha kolay atlatıla biliyo.. bende bu deneyimimi paylaşayım dedim herkese iyi günler..:KK42:

Merhaba kızlar,

Öncelikle hepinize bebişli tedaviler diliyorum. Ben Ağustos 2011'de ilt tüp bebek denememi Umut tüp bebek merkezinde Ulun bey ile yaptım. 11 Eylül 2011 tarihinde pozitif sonucu aldık. Şu an 9 aylık yaramaz mı yaramaz bir kızımız var.
Tedaviden önce, tedavi sırasında hatta hamileyken bile o küçücük cana bu kadar bağlanacağını, bu kadar seveceğini tahmin edemiyor insan. Allah isteyen herkese bu mutluluğu, bu sevgiyi tattırsın.

Merhaba,
Ben de aranızda yeniyim. Bu başlıkta tam göre oldugu icin yazmak istedim.
Ben de tüp bebek sahibi bir anneyim. İstanbul tüp bebek merkezinde tedavi gördüm. İlk denemede hamile kaldım. Simdi bir bebegim var allah'ım bagıslasın. Önce allah'a sonra Aret Kamar'a şükürler olsun.

Ilk denemede pek olumlu sonuc alinamadigini gördüm lütfen ilk denemede hamile kalan arkadaslar varsa yazarmi belki umut olur lütfen nelere dikkat ettiginizide yazarmisiniz :CüvCüv:

merhabalar,
Ben ilk denemede hamile kaldım. Simdi bir bebek sahibiyim.
Öncelikle doktora güvenmeli ve gecmişle ilgili herseyi kendisiyle paylasmalı, daha sonra istenilen tüm tetkikleri yaptırmalı ve tüm ilaçları saatine göre kullanman gerekiyor saatine derken dakikasına kadar yani. Bir de gittigin doktorun tecrübesi de cok önemli.Ayrıca klinigin ve de laboratuarında bu konuda cok bilgili ve dikkatli olmaı gerekiyor.

Merhaba,
Ben de aranızda yeniyim. Bu başlıkta tam göre oldugu icin yazmak istedim.
Ben de tüp bebek sahibi bir anneyim. İstanbul tüp bebek merkezinde tedavi gördüm. İlk denemede hamile kaldım. Simdi bir bebegim var allah'ım bagıslasın. Önce allah'a sonra Aret Kamar'a şükürler olsun.

merhaba bende yeni üyeyim bu hafta bende aret beye gideceğim işlemler ve deneyimlerin en önemlisi dr hakkında bilgilerini paylaşmanı rica ederim.teşekkürler

merhaba
bende ilk tüp bebek denememde hamile kaldım,rabbime şükürler olsun.doktorum birgül sarıkamış.şuan 3 aylık dünya tatlısı bi oğlum var..yüce mevlam evlat sevgisini isteyen herkese nasip etsin inşallah..

Merabalar, ben de aranıza yeni katılanlardanim, 33 yaşımdayım ve tüp bebek tedavisi düşünüyoruz. Eşimde varikosel ve düşük sperm sayısı olduğunu öğrendik. Benlik birşey yok, üreme açısından her sey yolunda imiş. Şimdi araştırdıkta kafamız daha da karışıyor. Istanbulda guvenebilecegimiz ve bizi hızlı kesin sonuca ulaştıracak bi yer arıyoruz. Deneyim ve gittiğiniz, memnun kaldığınız yer ve doktorları paylaşın lütfen. Bir de bu stresli süreçle nasıl basaciktiginizi?! Şimdiden cok teşekkür ederim. En kısa zamanda haber almak ümidiyle

Merabalar, ben de aranıza yeni katılanlardanim, 33 yaşımdayım ve tüp bebek tedavisi düşünüyoruz. Eşimde varikosel ve düşük sperm sayısı olduğunu öğrendik. Benlik birşey yok, üreme açısından her sey yolunda imiş. Şimdi araştırdıkta kafamız daha da karışıyor. Istanbulda guvenebilecegimiz ve bizi hızlı kesin sonuca ulaştıracak bi yer arıyoruz. Deneyim ve gittiğiniz, memnun kaldığınız yer ve doktorları paylaşın lütfen. Bir de bu stresli süreçle nasıl basaciktiginizi?! Şimdiden cok teşekkür ederim. En kısa zamanda haber almak ümidiyle

Canım hayırlı günler ben ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldım Allah'ın izniyle... Transferim 8 Ağustos cuma günü gerçekleşmişti. Erkek infertilitesi nedeniyle tüp bebeğe karar vermiştik çapa devletten aldığımız raporla istanbul tüp bebek merkezine gittik ve doktorum Emre Kararekelioğluyla tanışma ve onunla tedaviye başlama şansı yakaladım iyi ki gitmişim hakkında en ufak olumsuz bi yoruma asla rastlamadım sabırlı çok güleryüzlü hastasına son derece değer veren ve bilgilendiren bir doktordur kendisi canım herkese şiddetle tavsiye ediyorum ben doktorum konusunda hele ki böylesi hassas bi konuda Emre Beyi tanımakla kendimi çok şanslı hissediyorum Allah'ın bi lütfu doktorumu tanımak... Doktorumun yanından her ayrıldığımda güzel umutlarla ayrılıyorum Allah nasip ederse doğumumu da kendisinin yapmasını rica edeceğim heryerde adından hiç tereddüt etmeden bahsedebilirim ki eğer düşünüp karar verir gidersen eminim çok memnun olarak ayrılacaksın canım ben de eşim nedeniyle ilk başta da belirttiğim tedaviye başladık kadın da sorun olmaması şana oranını daha da yükseltiyo herşey gönlünce olsun canım

Haziran0806 cok teşekkür ederim zaman ayırıp cevap yazdığın için. Ben suan Türkiye'de değilim o yüzden şimdilik İstanbul ikinci seçenek:KK43: buradakiler de en son durumumuzun cok kötü olmadıgını aşılama ile bile şansımızın yüksek olduğunu söylüyor. Ay sonu gidip ilk aşılamamızı deniycez. Inşallah bize ve tüm isteyenlere en yakın zamanda iyi haberler ulaşır.

Merhabalar bende ilk denememde hamile kaldım ama tabi benim için daha çok erken.. eylülde trasferim yapıldı ve her şey şimdilik yolunda bence psikoloji en önemli etken....

hala inanamıyorum ama sanırım ben de ilk denememde hamileyim :):) haftaya kalp atışı için çağırdı doktor.. rüya değilse eğer eylülde başladığım yolculuğum Allahın izniyle hayırlısıyla sonuçlandı ve içimde bi can var şuan :):)

İsimsart ve lizz_1702 yorumlarınız icime su serpti. Şöyle ki ben de 27 Eylül'de aşılama yaptım bugün 13 Ekim yani 17. Gunüm ve hala test yapamadim. Sürekli adet olacak gibi hissediyorum ve korkuyorum. Bugün de yüzümde sivilceler çıktı korkum tavan yaptı. Anca yarın gidip test yapabilcem merkeze uzaktayim ve sınır küpüyüm:KK43:

İsimsart ve lizz_1702 yorumlarınız icime su serpti. Şöyle ki ben de 27 Eylül'de aşılama yaptım bugün 13 Ekim yani 17. Gunüm ve hala test yapamadim. Sürekli adet olacak gibi hissediyorum ve korkuyorum. Bugün de yüzümde sivilceler çıktı korkum tavan yaptı. Anca yarın gidip test yapabilcem merkeze uzaktayim ve sınır küpüyüm:KK43:

1. Ben 5. gün transfer yaptırmıştım ve 9.gün idrar testim (evde yapilanlar) negatif çıktı ve dünya başıma yıkıldı. 10.gün bet hcg baktirdim 103.1 di ama 12.gun 236 ya yükselmişti. Içini ferferah tut ve sakin kalmaya çalış. Psikoloji cidden önemli. InsInşallah güzel haberlerini bekliyoruz.

hamile kalan arkadaslar hangi hastanede tedavi gördünüz ve nelere dikkat ettiniz doktorunuz nelere dikkat etmenizi tavsiye etti bilgilendirirseniz sevinirim allah saglıklı sıhatli kucagınızada almayı nasip etsin

Ben Prof.Dr. Murat Sönmezer ile başladım tedaviye. Ankara Cebeci Tıp Fakültesinde hoca kendisi. Ama opu ve trasferi Hrs ankara hastanesinde yaptı. Doktorumdan da hastaneden de çok memnun kaldım. Bende doktoruma ayni soruyu sormuştum nelere dikkat etmeliyim diye. Öncelikle kesinlikle yatmayacaksin günlük rutinini çok fazla degistirmeyeceksin ama sürekli aklımda diye gezeceksin dedi. Dikkatli ama rahat olacaksın ve bana guveneceksin dedi. Bende dediklerini harfiyen yaptım. Transfer sonrasi 3 kere şehirler arasi yolculuk bile yaptım ama arabayla. Isime gittim yemeğimi yaptım. Ama asla ağır kaldırmadim ani hareket etmedim. Rutinimde yuruyus falan olmadığı için yapmadım. Bol bol dinlendim kitap okudum ve her gece 20 kere eşim karnıma Ya Mübdi yazdı. Allahin yoktan var etmekle ilgili ismi. Ya Rabbim sen Ya Mübdi isminle tecelli et Ol de Olsun diye dua ettim. Allahım kimseyi evlatla imtihan etmesin. Isteyen herkese de nasip etsin.

X