- 15 Kasım 2018
- 50
- 20
- 88
- 37
- Konu Sahibi HaticErdem1928
-
Yılbaşında zamlı fiyat uygulaması oldu tüm aşamalarda. Ben ilk muayene ücretli diye biliyorum ama ben Mustafa Bahçeciye gitmiştim. 700 tl vermiştim prof olduğu için ama yılbaşında tüm fiyatlara zam geldi. Telefonla öğrenebilirsiniz şu anki güncel fiyatı. Sonraki süreçte de ekstra tahlil istenmezse dna vesaire gibi pakete dahil oluyor ama paketi süreç içerisinde parça parça da ödeyebiliyorsunuz ama embriyo dondurma hariç transfer dahil oluyor. Dondurmada bir tane bile olsa yıllık dondurma ücreti ödüyorsunuz yıllık bakım olarak geçiyor. Ben mesela ilki tutunmadı iki ay sonra kalan embriyolar transfer edildi ona ayrı transfer ücreti ödedik. Yıl başı öncesi 3800 lira idi ocak 5 te gittik 4300 tl olmuştu. Bana göre haksız kazanç ama yapacak bi şeyimiz olmayınca mecbur kalıyoruz.Merhaba Hippolyta. acaba Güvenç Bey'in muayane ücreti ne kadar
Tekrar merhaba H Hippolyta siz Bahçeci de Ege beyde mi tedavi olmuştunuz ürolojik anlamda? Ona gitmeye karar verdik de biz. Doğru tercih mi yaptık bilmiyorum bilgi almak istedim sizden...İstanbul da olsanız BAhçecinin üroloğu Ege bey'i önerirdim. Ama ankaradaki Kaan Aydos unda oldukça ismini duyuyorum.Sanırım bir kez muayeneye gidiyorsunuz. Muayene ücreti 500 TL miş.sonra onun istediklerini yapıp mail yoluyla yolluyorsunuz ama ne zaman cevap veriyor bilemiyorum. ( Ben uzaktan uzağa tedaviye çok inanmıyorum açıkçası ve gördüğüm kadarıyla herkese hemen hemen aynı ilaçları standart olarak veriyor. kişiye özel tedavi bu şekilde olmaz gibi geliyor.Sonuçta fiziksel operasyon gerektiren bir durumunuz olursa ne olacak gene devlet hastanesine geçeceksiniz. Özele verdiğiniz para boşa gidecek) Forumda erkek infertilitesi bölümünde Kaan aydos topiğinde kendisini tecrübe etmiş arkadaşlar var isterseniz onlara bir sorun daha net cevaplar alırsınız. Ben şahsen gidin yi bir araştırma ya da üni hastanesinde ücretsiz yaptırabildiğiniz kadar ( kan ve hormon tahlilleri kromozon analizi,y delesyonu, MR ve USG leri ücretsiz yaptırtın.Sperm DNA hasar testi, Serbest oksijen radikalleri testlerini de ancak özelde yaptırabilirsiniz. Oradaki doktorlar ne diyecek bir bakın olmadı özel doktorları tercih edin derim. Maddi durumunuzu bilemiyorum ancak çok külfetli şeyler bunlar. Ama dediğim gibi tüp bebek odaklı değil tedavi odaklı gittiğinizi mutlaka özenle belirtin.
Merhaba Hatice ;
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Biz detaylı tetkik yaptırmadık hiç isteyen olmadı çünkü yolun başındayız diyebilirim. Ilk deneme sürecinin sonunda kendi araştırmalarım sonucu ve en çok da sizin bilgi paylaşımınız sayesinde ürologa gitme fikri doğdu. Çok teşekkür ederim paylaştığınız her bir harf için ayrı ayrı. Iyi ki karşıma çıktınız. ❤❤❤Merhaba Hatice ;
Evet Ege Can Şerefoğlu'nun tavsiyeleriyle eşimde ciddi bir düzelme kaydettik. Hem kendi izlenimlerim hem de oradaki diğer hastalarla yaptığım görüşmelerdeki pozitif değerlendirmeler sayesinde benim güvenimi kazandığı için ben tavsiye ederim. Çok başarılı , ilgili, titiz , dürüstçe konuşan , cana yakın ve sorduğunuz her soruya cevap alabildiğiniz bir doktor.
Biz Marmara üniversitesi ve Kartal Lütfi Kırdar dada tedavi yollarını araştırmıştık ama oradaki tedavilerle bir sonuca ulaşamadık. Ama Ege Beyin tavsiyeleriyle ciddi bir ilerleme gördük. Bence elinizdeki tüm tahlil ve raporları toplayıp onun görüşlerini mutlaka alın derim.
H Hippolyta Çok yardımınız oldu gerçekten bunu çok içten söylüyorum. Ve düşüncenizde çok haklısınız. Ki em basit örnek keçiboynuzu pekmezi yanlış hatırlamıyorsam fsh yüksek ise ters tepiyormuş. Bunun gibi bilmediğimiz bir sürü detay var... doktorumuz bize şans getirir umarım eli uğurlu gelir. Allah sizin de güzel gönlünüze göre versin her şeyiRica ederim. Anladığım kadarıyla tavsiye vermeye çalıştım. Umarım yardımcı olabilmişimdir gerçekten. Ancak üzerine basa basa tekrar ediyorum tıp çok geniş bir bilimdir. Bu sebeple bir sürü bölüme bölünmüştür ve Doktorlar bile kendi branşlarında uzmanlar diğer konuları genel olarak bilirler ama ince noktaları bilemeyebilirler.. Bu sebeple en sık duyduğumuz cümle "benim branşım değil bu branşın uzmanına görünün " dür. Ben bir doktor da değilim. Bu sebeple verdiğim her tavsiyeyi mutlaka konunun uzmanı doktorla görüşerek değerlendirin. Ben şahsen her bilgimi kesinlikle doktorla görüşerek onay verirse değerlendirdim ve uyguladım. Yapma dediklerini de yapmadım. Herkesin bünyesi,biyolojik yapısı,hormonları,metabolizması farklı.Bana yada başkasına çok iyi gelen size çok negatif reaksiyon verebilir. Güvenilir bir doktor görüşü herşeyden önemli...
Bol şans dilerim size.
Ben 3 kere tüp bebek yaptırdım. İlki tutmadı sonra miyomlarımı aldırdım 2.tüpü yaptırdım tuttu fakat 7.haftada düştü.Ama 3.de tuttu ve 4 aylık bir oğlum var. Allah sana ve tüm isteyene nasip etsin:)Merhaba arkadaşlar. Yaşadığınız köyü deneyimi ben de 7. Haftada yaşadım bebeğimin kalbi durdu. 6 gün önce kürtaj oldum. Patoloji ye gönderildi. Şimdi pıhtılaşma ve genetik testleri yapcğız. Sizler marttan beri. Yazmamışsınız sonucunun ne oldu?? Ne olur umut olun bizim gibilere
Canım Allah razı olsun inşallah dualarımız benim ve tüm isteyenlerin kabul olur.Ben 3 kere tüp bebek yaptırdım. İlki tutmadı sonra miyomlarımı aldırdım 2.tüpü yaptırdım tuttu fakat 7.haftada düştü.Ama 3.de tuttu ve 4 aylık bir oğlum var. Allah sana ve tüm isteyene nasip etsin:)
MerhabaHangi ildesiniz?
Valla istemiyorlar sorun görmedikçe. Ama bana göre tedbir amaçlı yapılmasında fayda var.Gerekirse gidin tekrarlayan düşüklerim var genetikten şüpheleniyor doktorum ve bunları istedi deyin.
Tekrar ediyorum Sperm DNA hasarını yapan devlet hastanesi yada üni hastanesi maalesef ben bulamadım. Ama düzen LAB da 250 TL fiyat verdiler. Çok yüksek değil fiyat.Oksidatif stres te aynı fiyatlarda Ama başka labaratuvarlara sorduğumda herkes tutturabildiğine fiyat söyledi 800-1000-1500 gitti fiyatlar. Dzen Lab. hakkında iyi yorumlarda var. Denenebilir bence.
Diğerlerini Üni hastanelerinde tıbbi genetik polikliniklerinde ücretsiz yaptırabilirsiniz. Ben öyle yaptım.
Üni hastanelerinde aşağıdakileri yaptırabilirsiniz.
Eşinize ve size kromozom analizi
Eşinize Y delesyonu
Size 12 li trombofoli paneli
Bu arada spermlerde DNA hasarı varsa testisten alınanlarda da büyük ihtimal sonuç değişmeyecektir.Ben doktor değilim. Kimya mühendisiyim. Ama benim bilgilerime ve yaptığım bilimsel araştırmalara göre çoğunlukla testisten alınanla normal alınan spermlerde fark olmuyor. Dediğim gibi bu biraz eşinizin rahatsızlığının neren kaynaklandığına bağlı.
Selam.Açıkçası maalesef bu konuyu bilmiyorum. Eşinizin DNA sındaki y kromozonunda bir problem olduğu dışında birşey diyememMerhaba
Eşimde y delesyonu sorunu var bu DNA hasarı anlamına mı geliyor 1 milyon civarında spermi var şimdi 2 tane emriyomuz 5. Güne gitti 4ab kalitesinde ilk denemem kimyasalı Biraz tedirgin oldun yorumlardan y delesyon sorun yaratır mı?
Merhaba benim de 20 haftalık bebeğimin kalbi durdu ilk tüp bebek tedavisi ile gebe kalmıştım genetik test ve patoloji istedik hematoloji de kan pihti sorunu diye bakiliyormus ama 2.3.dusuklerden sonra neden ki ben biraz toparlandiktan sonra pıhtı sorunuma baktırmak istiyorum tedavi sebebimiz aciklanamayan infertilite idi şuan Dr 2ay ilişki yasakladı yazdıklarınızı hepsini okudum hamile kalanlar da var merak ettiğim sonrası normal gebelik mi oldu tekrar tüp bebek için 6 ay mi beklemek gerekiyor Alllahim bizlere de evlat sahibi olmayı nasip etsin o kadar zor ki bu yaşadıklarım hep dua ediyorum imtihan diyorum ne yaparsam yapayım yavrum bir an aklımdan çıkmıyor tekrar toparlanmak için mücadele ediyorum ama bilmiyorum kaç gün geçmesi gerekecek Allah hepimizin yardımcısı olsunmerhaba şuan aynı şeyleri yaşıyorum ne yazıkki , durumunuz ne oldu acaba kürtajdan sonra kendiliğinden oldumu tekrarmı tüpbebek denediniz acaba nasıl bir yol izlediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?