- 26 Nisan 2022
- 1.444
- 1.628
- 34
- Konu Sahibi Esmerbrokoli
Düşük rezerv için prowomen ve redostim i araştırmanızı öneririm benim yumurta sayımı ve kalitesini arttırdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam 35 yeni oldum yani tedavi içerisinde 35 oldum :) valla embiryologda çok iyi olduğunu söyledi doktorda öyle söyledi ama birdaha toplayalım istersen dedi. Ben de bir film çektireyim tiroidime baktırayım sonrasına bakacağım. Umarım iyi olur her şey 2 yumurta toplamışlardı 2 de olgun çıktıSizin amh düşük olduğu için biriktirmek istiyorlar sanırım. 3. Gün için 9-10 hücre çok iyi, fragmantasyon %10 altında, hücreler eşit ebatlardaysa da iyi oluyormuş. yaş da 35 altındaysa embriyonun sağlıklı olma ihtimali de yükseliyor. Rahim filmini bana tedaviye başlamadan çektirmişlerdi.
Umarım ilk transferde tutar, Allah isteyen herkese versin yavruları. Benim pgt sonucum çıkmış, ne yazıkki ikisi de sağlıksız. 5. Gün 4ab ve 4bb, hani iyiydi bunlarTam 35 yeni oldum yani tedavi içerisinde 35 oldum :) valla embiryologda çok iyi olduğunu söyledi doktorda öyle söyledi ama birdaha toplayalım istersen dedi. Ben de bir film çektireyim tiroidime baktırayım sonrasına bakacağım. Umarım iyi olur her şey 2 yumurta toplamışlardı 2 de olgun çıktı
Pgt ne demek ben daha film aşamasındayım. Ve benimkiler 3. Gün embiryosu. Hiç bana pgt falan demedi üzülmeyin siz de toplatırsınız geneUmarım ilk transferde tutar, Allah isteyen herkese versin yavruları. Benim pgt sonucum çıkmış, ne yazıkki ikisi de sağlıksız. 5. Gün 4ab ve 4bb, hani iyiydi bunlar
Çok üzgünüm, baştan o iğneler, hastaneye gitmeler, yumurta toplama. Ümidimi kaybettim ben. Sizlerin olur inşallah.Pgt ne demek ben daha film aşamasındayım. Ve benimkiler 3. Gün embiryosu. Hiç bana pgt falan demedi üzülmeyin siz de toplatırsınız gene
Bana hiç pgt den bahsetmediler. Belki tekrar toplarlarsa onlara yaparlar. Üzülmeyin her embiryo aynı olacak diye bir durum yok.Çok üzgünüm, baştan o iğneler, hastaneye gitmeler, yumurta toplama. Ümidimi kaybettim ben. Sizlerin olur inşallah.
Pgt ile 5. Gün embriyosunun genetiğine bakıyorlar, sağlıklı yani down sendrom olmayanları transfer yapıyorlar. Düşük kürtaj ihtimali azalıyor, canlı doğum oranı %60 civarı oluyor.
Merhaba gecmis olsun havuz ucreti ne kadar talep ettilerMerhaba anlattıklarınız bana umut oldu. Ankara bahçecide yaptırıyorum tedaviyi. Amh 0.1 4 yumurta toplandı 1 tanesi beşinci güne gitti 3cc orta kalite dediler. Transfer görüşmesine gittim dün hoca havuz yapalım tekrar opu yapalım dedi ama fiyatlar uçmuş bütçemizi aşıyordu kabul edemedik. Şimdi transfer öncesi ilaçlara başladım 15 gün sonra tekrar gidicem. Doktor orta kalite diye çok umut görmedi bence ben de çok üzüldüm. İnşallah hayırla tutar bebişim
Yanlış hatırlamıyorsam 24 bin diMerhaba gecmis olsun havuz ucreti ne kadar talep ettiler
İlaçlar hariç tabiYanlış hatırlamıyorsam 24 bin di
Baya cokmus neredebyaptirdiniz peki havuz icin 24 jin cok degil miYanlış hatırlamıyorsam 24 bin di
Allah yardimcimiz olsun hepimizinİlaçlar hariç tabi
Ankara bahçeci. Ocaktan sonra inanılmaz arttı fiyatlar havuzdan kasıtları tekrar yumurta toplama yapıyolar onun güncel fiyatıda bu ben yaptırmadımBaya cokmus neredebyaptirdiniz peki havuz icin 24 jin cok degil mi
Aynen ne kadar artmis oyle insanlar ne kadar zor duruma dusuyor farkinda degiller.bunlar cok afaki fiyatlarAnkara bahçeci. Ocaktan sonra inanılmaz arttı fiyatlar havuzdan kasıtları tekrar yumurta toplama yapıyolar onun güncel fiyatıda bu ben yaptırmadım
Ama soyle dusun tekrar baslarsan daha cok maaliyetli olacak.belki bu sefer daha kaliteli daha cok yumurtan donacak.raporlu mu tedavi goruyosunuz.bide neden boyle yumurta kalitesi olmus sebebibi soyluyorlar miAnkara bahçeci. Ocaktan sonra inanılmaz arttı fiyatlar havuzdan kasıtları tekrar yumurta toplama yapıyolar onun güncel fiyatıda bu ben yaptırmadım
merhaba ben de bugün opu oldum 3 tane toplandı. bizede havuz yöntemi önerildi tedaviye başlarken. 24 bin sadece opu işlem ücreti mi acabaBaya cokmus neredebyaptirdiniz peki havuz icin 24 jin cok degil mi
Yok raporsuzum rapor dondurulmuş embriyo transferini karşılamıyor taze transferde geçerli sadece. Ben transfer oldum havuz yapamam artık yeniden başlamam gerekicek negatif olursa inşallah olmaz bi sebep söylemediler her ay farklı kalitede yumurtlama olur dediler sadeceAma soyle dusun tekrar baslarsan daha cok maaliyetli olacak.belki bu sefer daha kaliteli daha cok yumurtan donacak.raporlu mu tedavi goruyosunuz.bide neden boyle yumurta kalitesi olmus sebebibi soyluyorlar mi
Evet sadece opumerhaba ben de bugün opu oldum 3 tane toplandı. bizede havuz yöntemi önerildi tedaviye başlarken. 24 bin sadece opu işlem ücreti mi acaba