- 3 Eylül 2023
- 426
- 199
- 23
- 30
- Konu Sahibi Umudayolculuk35
-
Kızlar ilk denemem olacak çikolata kisti ile tüp bebek tutar mı acaba? Sağ yumurtalığımda 3cm sol yumurtalığımda 1.5 cm kist car. Rahim filminde yapışıklık vs yok, hormon değerlerim fsh, lh, e2 hepsi normal. Eşimin sperm değeri vs hersey yolunda çıktı. Amh da 3.8 çıktı, fazla beklemek istemediğim için bu ay başlayacağız. Yaşım 28 düzenli adet görüyorum ara lekelenme vs cok az oluyor. Acaba endişelenmeli miyim nasıl bir süre bekliyor bizi? Şuan 1 ay yasmin kullanarak başladım henüz 4. Günüm. Adet olunca gideceğim. Umuda ihtiyacım var
Umutsuzluk yaşama lütfen senden çok çok kötü durumdayım benim bile umudum varKızlar ilk denemem olacak çikolata kisti ile tüp bebek tutar mı acaba? Sağ yumurtalığımda 3cm sol yumurtalığımda 1.5 cm kist car. Rahim filminde yapışıklık vs yok, hormon değerlerim fsh, lh, e2 hepsi normal. Eşimin sperm değeri vs hersey yolunda çıktı. Amh da 3.8 çıktı, fazla beklemek istemediğim için bu ay başlayacağız. Yaşım 28 düzenli adet görüyorum ara lekelenme vs cok az oluyor. Acaba endişelenmeli miyim nasıl bir süre bekliyor bizi? Şuan 1 ay yasmin kullanarak başladım henüz 4. Günüm. Adet olunca gideceğim. Umuda ihtiyacım var
Burda beraber takibini yapalım o haldeMerhaba, bende de ilk tüp bebek tedavimde 4 cm sol yumurtalıkta bir taneydi, yasmin falan kullanmadan direkt tüp bebek denedik ve tutmuştu ama ikinci tüp bebek tedavisinde yine sol yumurtalıkta iki adet çikolata kisti olduğunu söyledi doktorum, boyutlarını söylemedi ve ben de sormayı unutmuşum. Yasmin kullanıyorum bir aylık sizin gibi, adet olunca doktora gideceğim. Bence umutsuz olmayın, kistler çok büyük değil ve yapışıklık da yoksa hiç korkmayın…
Ah amiiin sizin sorununuz nedir? İnsallah sağ salim anne olabilirizUmutsuzluk yaşama lütfen senden çok çok kötü durumdayım benim bile umudum varçünkü Allah var nasibimizde varsa olacak. Allah dert verdiyse dermanını ara kulum demiş bizler arıyoruz inşallah buluruz
Yas 43 amh 0.06 çikolata kisti ilk denemem 1 yumurtam gelişmiş inşallah onunla bisiyler yapabilirizAh amiiin sizin sorununuz nedir? İnsallah sağ salim anne olabiliriz
Burda beraber takibini yapalım o haldeneden ikinci tedavi oldu ilki düşük mü oldu acaba? Korkmamaya çalışıyorum acıkcası
Ayy Rabbim insallah anne olmayı nasip edecektir iyi düsünelim önemli olan sayı değil 1 tane de yetecektir, eş sorunu yok değil miYas 43 amh 0.06 çikolata kisti ilk denemem 1 yumurtam gelişmiş inşallah onunla bisiyler yapabiliriz
Ahh ne mutlu oldum Rabbim oğlunuzu bağışlasın, bilmediğimden soruyorum kızmazsanız önceden dondurduğunuz embriyolarla mı ikinci transferinizi deniyorsunuzTabii, neden olmasınbelirtmemişim, ilk tüp bebek tuttu çok şükür bir tane oğlum var, şimdi ikinci bebek için transfer sürecine gireceğim
Eş te sorun yok eşim yaşça da küçük bendenAyy Rabbim insallah anne olmayı nasip edecektir iyi düsünelim önemli olan sayı değil 1 tane de yetecektir, eş sorunu yok değil mi
Ah olsunn insallah Rabbim hepimize bebişlerimizi nasip ederrEş te sorun yok eşim yaşça da küçük benden
Amin, çok teşekkür ederim…Ahh ne mutlu oldum Rabbim oğlunuzu bağışlasın, bilmediğimden soruyorum kızmazsanız önceden dondurduğunuz embriyolarla mı ikinci transferinizi deniyorsunuz
Ben çikolata kistleriyle düşük vs olur diye cok korkuyorum gerçekten baya bir gerginim, bebekleriniz arasında kaç yıl var bende sizin gibi bir yol izlerim diye planlıyorum. Yaşınız kaçtı sizinde tüm değerleriniz normal miydiAmin, çok teşekkür ederim…darısı başınıza Evet, ikinci transferi önceden dondurduğumuz embriyolarla deneyeceğiz… ay olur mu hiç istediğinizi sorabilirsiniz, seve seve cevaplarım
Ah olsunn insallah Rabbim hepimize bebişlerimizi nasip ederr
Oğlum şu an 27 aylık, ikincisi de olursa aralarında tam üç yaş olacakBen çikolata kistleriyle düşük vs olur diye cok korkuyorum gerçekten baya bir gerginim, bebekleriniz arasında kaç yıl var bende sizin gibi bir yol izlerim diye planlıyorum. Yaşınız kaçtı sizinde tüm değerleriniz normal miydi
Rabbim nasip etsin bence cok ideal yaş gerçekten çok mutlu oldum insallah bize de nasip olur. Benimde hormonlara rahime tüplere bir zararı olmamış hersey yolunda gibi ama insan endiseleniyor tabiiOğlum şu an 27 aylık, ikincisi de olursa aralarında tam üç yaş olacaksezaryen olduğum için doktorum 2 yıl arayı önerdi, zaten çocuk bakımı güzel olduğu kadar da zor olduğundan anca hazırlayabildim kendimi… Zaman çok çabuk geçiyor, siz de göreceksiniz 30 yaş tüm değerlerimiz normaldi, sadece bende 4 cm’lik zararsız bir çikolata kistim vardı. Yıllardır aynı boyutta kalmıştı ve her hangi bir sorun oluşturmamıştı. Sebepsiz infertilite bizimki. Düşük olmasına sebep olacak bir kistse eğer doktorunuz önlemini alır, hem tüp bebekte düşük iğnesi de veriliyor, ben de kullandım ve hiç düşük tehlikesi yaşamadım. Zaten hamilelikte hormonlar baskılandığı için o kist zamanla küçülüp kayboluyor. Fakat maalesef bünyemizden kaynaklı sebeplerle normal adet düzenine döndüğümüzde tekrarlayabiliyor. Benimki de kaybolmuştu ve doğumdan sonra tekrarladı.
Amin, hepimize inşAllahRabbim nasip etsin bence cok ideal yaş gerçekten çok mutlu oldum insallah bize de nasip olur. Benimde hormonlara rahime tüplere bir zararı olmamış hersey yolunda gibi ama insan endiseleniyor tabii
Amiin inşallah çok teşekkür ederimAmin, hepimize inşAllahsizinki de zararsızmış demek ki boşuna stres yapmayın gerçekten, hatta tadını çıkarın bu günler de birer anı olarak kalıyor bizlere… dilerim güzel anılar olur…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?