- 30 Mart 2009
- 14.015
- 62.875
Ben de ozlemisim 2-3 konuda takildim sana az once ama beni beni bihterini pek taniyamamis gibiydinsenle bayadır denk gelemiyordum özlemişim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de ozlemisim 2-3 konuda takildim sana az once ama beni beni bihterini pek taniyamamis gibiydinsenle bayadır denk gelemiyordum özlemişim
Ben de ozlemisim 2-3 konuda takildim sana az once ama beni beni bihterini pek taniyamamis gibiydin
Kız inşallah zorunda kalmam ama yok zaten anestezi varsa okey 2 yılda bir almazsam rahat edemiyo benim bünyeGece gece ne güldüm ya Valla ne yaşadıysam onu söylüyorum
Umarım yaptırmak zorunda kalmazsın hiç ama korkma uyandığında bitmiş oluyor sonrası kıyak bir kafa Evet insan hafifte melankolik duygusal oluyor nedense ilaçlardan heralde
Kimse bizim sevgimizi sorgulamasin, anestezi sen de bak isine kardesimSeni unutmaya ömrüm yeter mi
Biz de oyle yapiyoruz valla, anestezi candir. Ya olmasaydi olmadigi zamanlar ameliyatlar baya diri diri yapiliyomustuGece gece ne güldüm ya Valla ne yaşadıysam onu söylüyorum
Umarım yaptırmak zorunda kalmazsın hiç ama korkma uyandığında bitmiş oluyor sonrası kıyak bir kafa Evet insan hafifte melankolik duygusal oluyor nedense ilaçlardan heralde
Kız inşallah zorunda kalmam ama yok zaten anestezi varsa okey 2 yılda bir almazsam rahat edemiyo benim bünye
Düşüncesi bile o kadar korkutucu ki. Konu sahibesi bak daha ne kadar övülebilir bilmiyorum ama gerçekten anestezi candır. Sadece koluna intraket takacaklar ve sonrası tatlı bir uykuBiz de oyle yapiyoruz valla, anestezi candir. Ya olmasaydi olmadigi zamanlar ameliyatlar baya diri diri yapiliyomustu
Oyle guzel anlattin ki, insanin ameliyat olasi geliyor yeminleAy benim de benimde transfer anestezisiz olacak diyolar onun stresi sardı bile beni şimdiden valla
Düşüncesi bile o kadar korkutucu ki. Konu sahibesi bak daha ne kadar övülebilir bilmiyorum ama gerçekten anestezi candır. Sadece koluna intraket takacaklar ve sonrası tatlı bir uyku
Aa daha önce anestezili mi oldun transfer? Hiç korkma hiçbir şey hissetmiyosun, sadece belden aşağının meydanda olduğunu ve herkesin pür dikkat ona baktığını bilmek acık rahatsız edici ama doktorum bak bebeğin geliyo vs diye anlattığında ekranda gösterdiğinde çok garip bi duygu olmuştu bende bilmiyorum değişik bişey ya güzel bi anı olarak kaldıAy benim de benimde transfer anestezisiz olacak diyolar onun stresi sardı bile beni şimdiden valla
Düşüncesi bile o kadar korkutucu ki. Konu sahibesi bak daha ne kadar övülebilir bilmiyorum ama gerçekten anestezi candır. Sadece koluna intraket takacaklar ve sonrası tatlı bir uyku
Yok senin üstteki mesajının yanında az kalır benim ki. Direkt benimsemek içim yeterli benceOyle guzel anlattin ki, insanin ameliyat olasi geliyor yeminle
Yok yumurta toplanırken anestezili oldum. Transfer olmaz anestezili dedi. Yaa gerçekten çok tatlı bir anı olmuş benimki de öyle olur umarım .ilk transferim benim deAa daha önce anestezili mi oldun transfer? Hiç korkma hiçbir şey hissetmiyosun, sadece belden aşağının meydanda olduğunu ve herkesin pür dikkat ona baktığını bilmek acık rahatsız edici ama doktorum bak bebeğin geliyo vs diye anlattığında ekranda gösterdiğinde çok garip bi duygu olmuştu bende bilmiyorum değişik bişey ya güzel bi anı olarak kaldı
Haa ay ben daha önce transfer oldun sandım evet çok tatlı bir anıydı çok tatlı heyecanlar telaşlar şimdi oğlum 4 aylık oldu bile darısı başına inşallahYok senin üstteki mesajının yanında az kalır benim ki. Direkt benimsemek içim yeterli bence
Yok yumurta toplanırken anestezili oldum. Transfer olmaz anestezili dedi. Yaa gerçekten çok tatlı bir anı olmuş benimki de öyle olur umarım .ilk transferim benim de
İnşallah hayırlısı bakalım. Gülerek büyüt bebişini maşallah ona daHaa ay ben daha önce transfer oldun sandım evet çok tatlı bir anıydı çok tatlı heyecanlar telaşlar şimdi oğlum 4 aylık oldu bile darısı başına inşallah
kızlar gece gece çok eğlendim konu sahibi anesteziden sonra ne kadar doğru yazdığınızı anlayacak
Ahh mesajlarınız içime su serpti gerçekten güldürdünüz beni çok teşekkür ederimKonu sahibi korktuğunu söylediğine bin pişman olacak ama başına gelince yazdıklarınızda ne kadar haklı olduğunuzu anlayacak. Gerçekten korkulacak bir şey değil güzel olumlu şeyler düşünün ve uykunun tadını çıkarın. boşuna stres yapmışım diyeceksiniz.
Ben rahim filmini dahi anestezi almadan çektirdim maalesefAnestezili hsg/opu ve transfer geçirdim.
Korkacak hiç birşey yok.
Önemli olan aç olmak.
Onun dışında zaten kan alır gibi damar yolu açıyorlar bitti.
Tüm sürecin en kolay yanı.
Harikasınız teşekkür ediyorum güzel ve rahatlatan yorumlarınız içinBu yorumlardan sonra konu sahibinde daha da anestezi korkusu kalirsa hipnoz falan denesin
Hepimiz odedigimiz internetin hakkini verdik bugun yine
Anestezi guzelleme gunceleri vol. 1
Anestezinin tam olarak neyinden korkuyorsun açıklarsan ona göre daha çok yardımcı olabilirim
Benim opu isleminde bacaklarımı baglamislardi sadece. Uykudayken ani hareket yapmamak için bagliyorlarmisAslında tam olarak sebebini bilmiyorum kasıtlı olarak bayıltılma korkusu sanırım değişik bir korku.. Bir de bir sorum olacak kollarımızı bağlayacaklar mı? Eşim varikosel ameliyatı olduğundan kollarını da bağlamışlardı müdahale olmaması için sanırım