Benim tek tupumde sıvı birikmesi ve genisleme var. Bu toksik etki yaptigi icin hamileligi etkilemekte. Konu basliklari cok yetersiz. Bi crm ci olarak tavsiyem konulari baslik olarak ayırıp kirilim acin. Mesela yumurtalik altinda tüm yumurtalik problem kırılımı gibi. Ayrica erkek sperminde hareketlilik olarak başlık acin, cunku sperm sonuçlarında hareketlilik olarak yazmakta. Benim fikrim bunlar. Ayrica dr ler kullanilan bitki kurlerine asla olumsuz bakmiyorlar kullanin demekteler (hatta hikmetigi bilmedigimiz bitkiler var demekte) fakat hormon testi ve rahim filmi çekilmeden kesinlikle kullanmayın. Ben rahim filmimi kulak arkasi ettim sorun tüplerimdeymis. Persembe ameliyat olucam bu yorumu okuyan arkadaşlardan dua beklerim. Allah bu yolda cirpinan tüm arkadaslarimin kucagini hayirli, saglikli, imanli bebeklerle doldursun. Bu surecte sayin dr Emre Karatekelioğlu beni telefonda yönlendirdi allah razi olsun tek bir lira bile talep etmedi. Farkli drler gelin muayene ucreti 300 tl demekteler. Tüp bebek tedavisini allah nasip ederse Emre Karatekelioğlu ile deneyeceğiz.