Tüp Bebek Sürecinde Olanlara Bir Hikaye

merhabalar şimdilik çok şükür hiçbir sorun olmadan devam ediyoruz regl olunca hsg çektireceğim ona göre taze veya dondurulmuş karar verilecek sizin nasıl gidiyor hangi aşamadasınız
Bizde dun ilaclara basladık, oncesinde vitamine baslamıstık. Hsg belki bana da tekrarlatabilirmis 2 sene once cektirmistim bende sorun yoktu ama garanti olsun diye sanırım

Bizde dun ilaclara basladık, oncesinde vitamine baslamıstık. Hsg belki bana da tekrarlatabilirmis 2 sene once cektirmistim bende sorun yoktu ama garanti olsun diye sanırım
Masallah güzel sonuclar almak nasip olsun hepimize Bende regl bekliyorum hsg icin

Arkadaşlar yaş 41,tüp bebekte İstanbul Avrupa yakasında hangi merkezleri tavsiye edersiniz. Şişli Memorial düşünüyorum ama yine sorayım dedim. Yaş ve maliyetten dolayı nasıl olacak kaygılıyım

Arkadaşlar yaş 41,tüp bebekte İstanbul Avrupa yakasında hangi merkezleri tavsiye edersiniz. Şişli Memorial düşünüyorum ama yine sorayım dedim. Yaş ve maliyetten dolayı nasıl olacak kaygılıyım
Brüksel tüp bebek merkezinde Cem çelik. Bahceci de de beraberdim.Anlayışlı kişiye göre tedavi uyguluyor. Önce Allah sonra onun sayesinde bir kızım var. 2 cocuk için kapısımı çaldım cumartesi yeni bir tedaviye basladım bende

Benimde amh 0.39 tüp bebek tedavisine başlayacağız hazırım bekliyorum adet olmayı aşırı stresli değilim çünkü istiyorum ama bazen ya tutmazsa korkusu içime işliyor böyle düşünme bu bile etkiler diyorum ama kafamın içinde hep aynı soru 2. Transferde kafanızın içi ya tutmazsa diye umutsuzluk oldu mu hiç bu arada yaşım 24

Birde kullandığınız vitaminler neydi fikir olsun doktorunuz kimdi nerde yaptırdınız

Akşam kaset testi yaptım tek cizgiydi gece yatarkende baktım yoktu bişey sabah kalktım böyle

Eklentiler

• IMG_2551.jpeg
    148,8 KB · Görüntüleme: 113
Canim nerede tedavi oluyorsun banada doktorum ayni votamini verdi faydasini gordun mu
Bahceci de tedavi görüyorum Altunizade deki
Takviye gıda elbette iyidir ama benim düşüncem 10 günde ne kadar fayda etmiştir bilmiyorum cunku en az 3ay kullanmak gerekir doktorum opu dan sonra bıraktırdı siz nerede görüyorsunuz acaba

Bahçelievler medikalpark doc.dr gürkan arıkanda başladim canim bu ay hazırlik yapalim dedi doktorum onumuzdeki ay allahin izniyle basliyoruz argifertil vitamin verdi fiyati ne kadar yuksekmis 1900kusur alip almamakta kararsiz kaldim amh degerim dusuk vitaminsizde olmaz gibi

Bak hazırlık icin çok mantıklı vitamin takviyeler bütçe olarak gerçekten aşırı yüksek birde eşime de aynı vitaminin erkek olanını verdi 3bucuk gibi fiyat ödedik sadece vitamin ya bizde soka girdik

Merhaba opu işlemim bitti şuan arayıp haber vermelerini bekliyorum siz ne durumdasınız neler yaptınız
Ayyy hadi maşallahı güzel haberlerle gelin opu işlemi nasıl geçti ağrısız geçmiştir umarimBenim embriyolar donduruldu hsg çekildim polip çıktı onun icin persembe günü ameliyat olacağım sonra da Aralık daki regl de transfer yapacağız insallah

Hsg nerde cektirdiniz? Benimde hsg cektirmem gerekiyor adetin bitmesini bekliyorum daha once sonomedde cektirmistim tekrar orayı dusunuyorum

Hsg nerde cektirdiniz? Benimde hsg cektirmem gerekiyor adetin bitmesini bekliyorum daha once sonomedde cektirmistim tekrar orayı dusunuyorum
Benim de merkezim orayı önerdiği icin Kadıköy de sonomed de çekildim ama fiyatı baya yüksekmiş 3 bin verdim ama ilgileri aşırı iyiydi tertemiz son cihazları kullandıkları icin agri da olmadı daha önceki hsg benim baya sıkıntılıydı agri çok çekmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…