- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 31
- Konu Sahibi manekinekoo
Mrb cnm sakin umutsuz olma bu durumu yasayan kuzenimin suan iki kizi var tup bebek ile.ilk tup bebekte dis gebelik yasadi ve bir yumurtaligini almislardi yinede pes etmedi 2 sene ust uste denedi 2 kizi var.Ayyy ne guzel bir haber, Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin, saglikli bir omurleri olsun insallah..
Benim de hikayem hemen hemen ayni, 2 yildir evliyim rezervimin 0.2 oldugunu evliligimin basinda ogrenmistim ama denemek istedim yinede, olmayinca artik hsg icin israrci oldum ve maalesef tuplerimin kapali oldugunu da gecen ay ogrendim (2 yil icinde tedaviler olmadim ama muayne olmustum hicbir doktor yasin 30 ustu tuplerine bakalim demedim benim de hic ama hic bilgim yok..tabi cok agladim, yiprandim caresiz hissettim ailede boyle bir sey yok hatta ben ikiz dogmusum ama toparlan kendine gel dedim )
Simdi senin gibi doktor arastiriyorum aslinda bende adi duyulmus bir doktordan randevu aldim, 1 hafta sonra randevum var eger seni rahatsiz etmeyecekse doktorunu paylasabilir misin rica etsem, istersen ozelde de yazabilirsin.
Ayni sekilde benimde 1 kizim var tup bebek yontemiyle ama benim sorunumda amh dusukluguydu .3. Denememde kizim oldu cok sukur .darisi tum isteyenlere .
Simdide yine tedavi goruyoruz kizimiza kardes icin