55 yaşında kendi yumurtasıyla hamile kalabilmesi imkansız yumurta donasyonuyla olmuştur burada kaç yaşında insanlar var 35-40 onlar bile okadar zor hamile kalıyorlar hele 40 yaşından sonra istisnalar hariç çok zorMrh dün haberlerde gördünüz mü bilmiyorum 55 yaşlarında bir çift oğullarını 32 yaşında kaybetmiş ve tüp bebekle tekrar evlat sahibi olmak istemişler.Tedavi olumlu sonuçlanmış ve ikiz evlat sahibi olmuşlar. Merak edenler internetten bakıp bulabilirler.Dün akşam show tv haberlerinde gördüm. Umut herzaman vardır.
Bilmiyorum haberlerde gördüm.Adama sordular zor mu diye,zor ama keyifli dedi.Umut oluyor çocuk isteyenlere.Rabbim nasip edecekse zamanı tarihi geldiğinde olur.55 yaşında kendi yumurtasıyla hamile kalabilmesi imkansız yumurta donasyonuyla olmuştur burada kaç yaşında insanlar var 35-40 onlar bile okadar zor hamile kalıyorlar hele 40 yaşından sonra istisnalar hariç çok zor
Türkiye de yumurta da spermde bağış olarak alınamıyor diye biliyorum. 55 yaşında ve vücut olarak gençse neden olmasın diye de düşünmüyor değilim. Allah isteyen herkesin kucağını doldursun inş.Bilmiyorum haberlerde gördüm.Adama sordular zor mu diye,zor ama keyifli dedi.Umut oluyor çocuk isteyenlere.Rabbim nasip edecekse zamanı tarihi geldiğinde olur.
Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Çok sevindim adınızaYaş 32 ilk denemede tuttu çok şükür sebepsiz sekonder infertilite
33 yasindayim. ilk kural cok iyi beslenmek. alkol sigara abur cubur bi kenara. gunde 12 cig badem 4 ceviz yedim. disarda yemek yememeye dikkat ettim. onun disinda ekstra bisey yapmadim sadece cok inandim ve cok dua ettim. rabbim hepinizin yardimcisi olsun arkadaslar.Merhabalar, yaşınız kaçtı ve neler yaptınız? Bizler gibi hala olumlu sonuç bekleyenlere ilaç olacaktır cevaplarınız.
Canm peki beslenme düzenine daha çok nezaman dikkat etmeye başladın? Transfere doğru mu öncesi ya da sonrasi mi?33 yasindayim. ilk kural cok iyi beslenmek. alkol sigara abur cubur bi kenara. gunde 12 cig badem 4 ceviz yedim. disarda yemek yememeye dikkat ettim. onun disinda ekstra bisey yapmadim sadece cok inandim ve cok dua ettim. rabbim hepinizin yardimcisi olsun arkadaslar.
4.denemede tuttu çok şükür. 36 yaşındayım 12 yıllık evliyim. Sebebi sperm hızının yavaş olmasıydı. Uzun uğraşlar, gözyaşları, umutsuzluklar derken sonunda oldu ve ben şuna inandım her şey zamanını bekliyor. En önemlisi de rahat olmakmış. Size tavsiyem rahat olun. Umarım en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz.Merhabalar, yaşınız kaçtı ve neler yaptınız? Bizler gibi hala olumlu sonuç bekleyenlere ilaç olacaktır cevaplarınız.
ilk ignemi olacagim gunden itibaren canimCanm peki beslenme düzenine daha çok nezaman dikkat etmeye başladın? Transfere doğru mu öncesi ya da sonrasi mi?
Anladım canım çok teşekkür ederim..Transfer sonrasi neler yaptın?ilk ignemi olacagim gunden itibaren canim