- 29 Mayıs 2019
- 85
- 129
- 33
-
- Konu Sahibi mucizelereinann
Ben felixonla magnomega kullandım ama herhangi bi yan etki yaşamadım ama sonuçta alamadım tamamen fiyaskoBende fulya bahçeci Mehmet hocaya gidiyorum Eylül ayından beri kullanıyorum midemi bulandirmaya başladı iyice bide fiyatı da çok arttı sanki gerçi neyin fiyatı artmadı ki onun yerine başka bı vitamin önerir mi acaba doktorum gittiğimde soracagim
merhabalar bu tarz multivitamin takviyelerinde tok karnına tüketmenizde fayda var içerik olarak tok karnına tüketmenizi tavsiye edilir.Ben de içerken midem bulanıyor, hatta 2-3 gün ara veriyorum sonra tekrar içiyorum
merhabalar, ben araştırdım ve kullandım kesinlikle uzak durunMerhabalar tüp bebek sürecine başlayacağız acaba bu süreçte doktorunuz eşiniz ve size hangi vıtamınlerı önerdi .Felixon diye bi vitamin önerdi bize ama ben araştırdığımda çok bı bılgı bulamadım ılac hakkında yardımcı olursanız çok sevınırim
Neden öyle dediniz ne yaşadınız olumsuz? Bende bunu alayım mı diye düşünüyordum.merhabalar, ben araştırdım ve kullandım kesinlikle uzak durun
Canım son güncelleme bedir?Merhabalar tüp bebek sürecine başlayacağız acaba bu süreçte doktorunuz eşiniz ve size hangi vıtamınlerı önerdi .Felixon diye bi vitamin önerdi bize ama ben araştırdığımda çok bı bılgı bulamadım ılac hakkında yardımcı olursanız çok sevınırim
Ve Dr nasıl instagramda göründüğü gibi mi?Mehmet reşit hocada tedavı görüp kullanan var mı acaba felixon
Var mı bi gelişme?Ben ve eşim felixon kullandık yeni bitti. Henüz ikinci kutuyu alıp devam etmedik. 4 kasımda randevumuz var devam edin derse doktorumuz edicez..
Merhaba, bahçesinde tüp mü yaptirdiniz?Sanırım bahçeci bunu öneriyor,anlaşmalı bi firma muhtemelen.Bana da bunu önerdiler bende detaylı bilgiye ulaşamadığım için almak istemedim.Başka bir şey tercih edeceğim netice de vitamin.
Kullandınız mı ve ne oldu bahçesindeki sureciniz?Merhaba bende arkadaşımdan duydum felixon araştırdım içeriği çok donanumlı bende tüp bebek tedavisi görüyorum
Bunun içinde qenzim 10 falan var toz halinde bana gemşire başka bie markada öneedi o 500 civarıydı ama içi bu kadar kaliteli depildi sayfasına gir içerik olarak kıyasla
Merhaba, felixon kullanmadan önce kaç yumurtaydı, kullandıktan sonra kaç oldu?Arkadaşlar merhaba felixon u kullandım sonucu burada paylaşmak istedim tüp bebek sürecinde olduğumu belirtmiştim amh 1.57 ilk opu da 2 sağlıklı döllenen yumurta kalmıştı ve havuz yapmaya karar vermiştik işte trkrar havuz olmadın diye felixon kullandım ve bu ay 8 yumurta toplandı ve 6 tanesi sağlıklı 5 tanesi a kalite ben bu bir ay boyunca felixon günde 1 tane ve buna ilavetrn solgar Q10 içtim hepinize bu süreçte motivasyon olsun diye paylaşmak istrdim. Çok memnun kaldım ve keşke ilk aydan duymuş olsaydım belki havuza gerek kalmazdı ... sağlıklı günler dilerim allah tüm isteyrnlere hayırlı sağlıklı ewlat nasip etsin...
Merhaba nasıldı yumurtadan işe yaradı mı, kaç kutu kullandınız?Ben de bugün başladım felixon woman adlı ilaca. Bahçeci de önerdi. Deneyip göreceğim.
Sizin sorunuzu ben size sorayım ne oldu değişiklik var mı, işe yaradı mı takviyeler?Merhaba Bende 2 senedir normal yolla deniyorum olmuyor, en son bahçeci Altunizade ye ongorusmeye gittik. Sabri hoca negans felixon verdi negmamega balık yağı da vardı ikimize fakat hiç bilgi bulamadım. Herşey normal görünüyor. Bende acaba bu takviyeleri kullanırsak kendiliğinden gebelik oluşur mu merak ediyorum.
Umarım en kısa zamanda kolaylıkla ve hayırlısıyla sağlıkla gelir bebeklerimiz
Merak ettim siz de ne gibi gelişmeler sağladı?