- 15 Mart 2022
- 55
- 25
- 27
-
- Konu Sahibi mucizelereinann
Ben regenesis max kullanıyorum canım. İçerisinde her şey var. Başka bir şey kullanmaya gerek kalmıyor.Merhabalar tüp bebek sürecine başlayacağız acaba bu süreçte doktorunuz eşiniz ve size hangi vıtamınlerı önerdi .Felixon diye bi vitamin önerdi bize ama ben araştırdığımda çok bı bılgı bulamadım ılac hakkında yardımcı olursanız çok sevınırim
Evet bunu da duymuştum sımdı hocanın bize onerdıgı 700 lıra bı kararsız kaldım bılgı de bulamayıncaBen regenesis max kullanıyorum canım. İçerisinde her şey var. Başka bir şey kullanmaya gerek kalmıyor.
Ay az para da değilmiş. Onu hiç duymadım. Onun içeriği nasıl ki neden onu öneriyor yaniEvet bunu da duymuştum sımdı hocanın bize onerdıgı 700 lıra bı kararsız kaldım bılgı de bulamayınca
Ben ve eşim felixon kullandık yeni bitti. Henüz ikinci kutuyu alıp devam etmedik. 4 kasımda randevumuz var devam edin derse doktorumuz edicez..
Peki negans felixon hakkında bılgınız var mı kurumun anlastıgı bi firma sanırım o yüzden araştırdığımda çok bılgı edınemedım
Merhaba Bende 2 senedir normal yolla deniyorum olmuyor, en son bahçeci Altunizade ye ongorusmeye gittik. Sabri hoca negans felixon verdi negmamega balık yağı da vardı ikimize fakat hiç bilgi bulamadım. Herşey normal görünüyor. Bende acaba bu takviyeleri kullanırsak kendiliğinden gebelik oluşur mu merak ediyorum.Merhabalar tüp bebek sürecine başlayacağız acaba bu süreçte doktorunuz eşiniz ve size hangi vıtamınlerı önerdi .Felixon diye bi vitamin önerdi bize ama ben araştırdığımda çok bı bılgı bulamadım ılac hakkında yardımcı olursanız çok sevınırim
Merak ettim siz de ne gibi gelişmeler sağladı?Ben ve eşim felixon kullandık yeni bitti. Henüz ikinci kutuyu alıp devam etmedik. 4 kasımda randevumuz var devam edin derse doktorumuz edicez..
Sabri Cavkaytar bize de önerdi begnemaga olanı eşimle içtik bitirdik felixon pembe ve mavi ben bir kutusunu bitiremedim 8 tane falan kaldı içinde bugün de opu oldum 2 yumurta topladılarMerhaba Bende 2 senedir normal yolla deniyorum olmuyor, en son bahçeci Altunizade ye ongorusmeye gittik. Sabri hoca negans felixon verdi negmamega balık yağı da vardı ikimize fakat hiç bilgi bulamadım. Herşey normal görünüyor. Bende acaba bu takviyeleri kullanırsak kendiliğinden gebelik oluşur mu merak ediyorum.
Umarım en kısa zamanda kolaylıkla ve hayırlısıyla sağlıkla gelir bebeklerimiz
Merak ettim siz de ne gibi gelişmeler sağladı?