Tüp bebek sürecinde hangi vitaminleri kullandınız

Bende fulya bahçeci Mehmet hocaya gidiyorum Eylül ayından beri kullanıyorum midemi bulandirmaya başladı iyice bide fiyatı da çok arttı sanki gerçi neyin fiyatı artmadı ki onun yerine başka bı vitamin önerir mi acaba doktorum gittiğimde soracagim
Mro mu dr unuz?
Bi gelişme var mı, bu rakviywyi kullandınız mı?

Merhaba nasıldı yumurtadan işe yaradı mı, kaç kutu kullandınız?

Şu an bi değişiklik var mı güncelleniz nedir?
Merhaba, felixon ve magnomega bulantı yaptığı için bende çok kullanamadım. Yani opu öncesi aralıklı olarak toplasanız 11-12 gün kullanmışımdır. Sonra 6 olgun yumurta toplandı. Bu vitaminlerin etkisi mi bilmiyorum ama Daha önce farklı bir kurumda takviye kullanmadan 2 yumurta görmüşlerdi ultrason ile. Eşimde sperm sorunu var o yüzden biz henüz embriyo oluşturma ve transfer alamasına geçemedik. Onun süreci biraz uzun onu bekliyoruz. Şimdilik dondurulmuş 6 yumurta var. Sanırım 10 günlük vitamin sayesinde oldu o da.

Merhaba bi gelişme var mı?
Takviye işe yaradı mı? Alayım mı bunu diye düşünüyorumda.

Merhaba bi gelişme var mı?
Takviye işe yaradı mı? Alayım mı bunu diye düşünüyorumda.
Merhaba en son Aralık'ta yazmışım ondna sonra çok şey değişti, ben verilen vitaminleri kullandım bir iki kilo aldım enerjim yerindeydi güzeldi eşim de kilo aldı çok az göbek yapti normal suyla ictiginde çok kötü mide bulantısı oluyordu ama biz meyve suyuna atıp içiyorduk akşamları, öyle tadı daha güzel oluyordu. Neyse Şubat'ta doktra gittim histeroskopi oldum polipten 2 ay sonra da başka yerde tüp bebek yaptırdık smdi 3 aylık hamileyim çok şükür 20 yumurta toplandı 13 döllendi, 8 de donduruldu ben gelişim sağladı mi sağlamadı mi anlamadım ama icttim biraz pahalı bir ilaç

Merhaba en son Aralık'ta yazmışım ondna sonra çok şey değişti, ben verilen vitaminleri kullandım bir iki kilo aldım enerjim yerindeydi güzeldi eşim de kilo aldı çok az göbek yapti normal suyla ictiginde çok kötü mide bulantısı oluyordu ama biz meyve suyuna atıp içiyorduk akşamları, öyle tadı daha güzel oluyordu. Neyse Şubat'ta doktra gittim histeroskopi oldum polipten 2 ay sonra da başka yerde tüp bebek yaptırdık smdi 3 aylık hamileyim çok şükür 20 yumurta toplandı 13 döllendi, 8 de donduruldu ben gelişim sağladı mi sağlamadı mi anlamadım ama icttim biraz pahalı bir ilaç
Adınıza çok sevindim. Hayırlı olsun.
Gelişimi yumurta sayınız fazlalığı mı ordan anlaşılır?

Neden değiştirdiniz Dr unuz?
Bende düşünüyorum bu Dr a gitmeyi?

Merhaba, felixon ve magnomega bulantı yaptığı için bende çok kullanamadım. Yani opu öncesi aralıklı olarak toplasanız 11-12 gün kullanmışımdır. Sonra 6 olgun yumurta toplandı. Bu vitaminlerin etkisi mi bilmiyorum ama Daha önce farklı bir kurumda takviye kullanmadan 2 yumurta görmüşlerdi ultrason ile. Eşimde sperm sorunu var o yüzden biz henüz embriyo oluşturma ve transfer alamasına geçemedik. Onun süreci biraz uzun onu bekliyoruz. Şimdilik dondurulmuş 6 yumurta var. Sanırım 10 günlük vitamin sayesinde oldu o da.
Aa çok güzel vitamin ise yaramış demek ki. İnş hayırlı sonuçlarda alacaksın 🤲

Günde kaç tane kullandın ikisindende?
Eczaneye siparişle alınıyor di mi hazır bulunmuyor.

Ve De gonal f mi kullanıyor süreçte?
Tavsiye eder misin bende gitmeyi düşünüyorum.

Aa çok güzel vitamin ise yaramış demek ki. İnş hayırlı sonuçlarda alacaksın 🤲

Günde kaç tane kullandın ikisindende?
Eczaneye siparişle alınıyor di mi hazır bulunmuyor.

Ve De gonal f mi kullanıyor süreçte?
Tavsiye eder misin bende gitmeyi düşünüyorum.
-İnşallah güzel sonuç olur hepimiz için🙏🏻 çok teşekkürler güzel dilekleriniz için🙏🏻🙏🏻.
-Günde 1 tane şase 1 tane hap kullandım. Ama dediğim gibi 2-3 gün kullanıyor 2-3 gün kullanmıyordum. Bir de düzenli kullanacaksanız ve benim gibi bulantınız olmaz ise iğne tedavisine başlamadan 1 ay önce vitaminlere başlamamızı öneririm.
-Eczaneden değil kendinsitesinden sipariş vermiştim ben. Her eczane sipariş almayabilir. Siteden söyleyince hemen kargoya veriyorlar.
- gonal f , pergovaris ve çatlatma için ovitrelle kullanmıştım. Bir de hap vardı galiba tarlusan

Merhaba mehmet resite gidiyorum bn mnmga ve felıxon verdi bir de hsg istedi onlari çektircem sora bakilcak tüp bebek aşamasina
Merhaba, tavsiye üzerine mi gittin?
Nasıl ilgili mi?
Günde kaç tane içeceksin?
Hsg den gelen sonra mi tüpü geçecek?
Muayene ücreti ne, indirim oluyor mu?
Asetliyken mi ilk muayeneye gittin?

-İnşallah güzel sonuç olur hepimiz için🙏🏻 çok teşekkürler güzel dilekleriniz için🙏🏻🙏🏻.
-Günde 1 tane şase 1 tane hap kullandım. Ama dediğim gibi 2-3 gün kullanıyor 2-3 gün kullanmıyordum. Bir de düzenli kullanacaksanız ve benim gibi bulantınız olmaz ise iğne tedavisine başlamadan 1 ay önce vitaminlere başlamamızı öneririm.
-Eczaneden değil kendinsitesinden sipariş vermiştim ben. Her eczane sipariş almayabilir. Siteden söyleyince hemen kargoya veriyorlar.
- gonal f , pergovaris ve çatlatma için ovitrelle kullanmıştım. Bir de hap vardı galiba tarlusan
Rica ederim ne demek.
Bende öyle düşünüyorum sipariş ettim gelince başlasam inş.
Dr gittiğimde hemen tüp başlatır mi sonraki aya mi atar bilmiyorum.
Ücret çok mu, indirim yapmıyorlar mı?
Rapor için ilaçlara vs ne olması gerek?
İlk tüp denemem olacak.

Merhaba, tavsiye üzerine mi gittin?
Nasıl ilgili mi?
Günde kaç tane içeceksin?
Hsg den gelen sonra mi tüpü geçecek?
Muayene ücreti ne, indirim oluyor mu?
Asetliyken mi ilk muayeneye gittin?
Abla ne cok soru sordun 😀😀 bnm eşim burda degil suriye de henüz çekilmedim hsgyi gelmesine yakın çektirme karari aldim verdiği vitaminleri de alip kullanicam elindeki folik asit bitince başla dedi vitaminlere tavsiye üzerine değil kendim araştirarak gittim

Merhabalar tüp bebek sürecine başlayacağız acaba bu süreçte doktorunuz eşiniz ve size hangi vıtamınlerı önerdi .Felixon diye bi vitamin önerdi bize ama ben araştırdığımda çok bı bılgı bulamadım ılac hakkında yardımcı olursanız çok sevınırim
Aynısını kullandım uzunca bir süre bende eşimde kullandık oldukça başarılı bir takviye. Şuan hamileyim 4 aylık illaki onunda katkısı vardır :)

X