Hadi hakkında hayırlısı olsun canım hosgeldin aramizaBende varim ikinci tup bebek icin yarin gidecegim dogum kontrol hapi ile basliyacak surec. İlki pozitifti 9. Haftada kalbi durdu sobra histereskopi oldum bir dogal gebelik yasadim onunda 6. Haftada kalbi durdu 1 yil oldu simdi tekrar basliyoruz tedaviye
Hakkinda hayırlısı olsun canım özel değilse sıkıntınız neydi canimMerhabalar
Benimde 6.tedavim bursada başladım
Evet canım gonalf ile başladık bir tane daha iğne verdi kalitesini arttırmak için bugün 5.günümIğne mi kullaniyorsun canım suan
Bn bugün 3 iğne yapacağım delik deşik olduk resmenEvet canım gonalf ile başladık bir tane daha iğne verdi kalitesini arttırmak için bugün 5.günüm
Aramızda iki gün var .Inşallah sağlıklı yumurtalarımız oluşurBn bugün 3 iğne yapacağım delik deşik olduk resmenama değer herşeye bebeğimiz icin
Bn cuma başladım canım 1 hafta oldu başlayalı tedaviye canım bugün 3 tane farklı iğne yapmaya basladimAramızda iki gün var .Inşallah sağlıklı yumurtalarımız oluşur
Opu nezaman canım.Bn cuma başladım canım 1 hafta oldu başlayalı tedaviye canım bugün 3 tane farklı iğne yapmaya basladim
Pazartesi kontrol var canım gidince dokdor soylicek ona göre . Diğer tedavimde kasiklarim çok felaket ağrıyordu ama bunda hafif agrım var acaba niye kiOpu nezaman canım.
Bilmiyorum ki canım benim dünden bu yana ağrım var.yarin kontrolüm var bakalım ilave iğne ekleyecek miPazartesi kontrol var canım gidince dokdor soylicek ona göre . Diğer tedavimde kasiklarim çok felaket ağrıyordu ama bunda hafif agrım var acaba niye ki
Normal degilmi ki ya ağrı olmaması korktum şimdi arada agrım oluyor da biraz dinlenince geçiyor ama şiddetli değilBilmiyorum ki canım benim dünden bu yana ağrım var.yarin kontrolüm var bakalım ilave iğne ekleyecek mi
Naptın canım gittin mi kontroleBilmiyorum ki canım benim dünden bu yana ağrım var.yarin kontrolüm var bakalım ilave iğne ekleyecek mi
Çok şükür yumurtalarım büyümüş 2 iğne daha ekledi .yarın kontrolüm var yineNaptın canım gittin mi kontrole
Hangi iğneler canım bnm de yarın kontrolüm varÇok şükür yumurtalarım büyümüş 2 iğne daha ekledi .yarın kontrolüm var yine
Canım cetrotide koruma ignesi menopur yumurta kalitesi arttırıcı gonalf 150 ml ve gonapeptyl. Kullanıyorum yarın belki opu tarihini söylerHangi iğneler canım bnm de yarın kontrolüm var
Bana gonapeptly vermedi doktorum bakalım yarın ne diyecek doktorumCanım cetrotide koruma ignesi menopur yumurta kalitesi arttırıcı gonalf 150 ml ve gonapeptyl. Kullanıyorum yarın belki opu tarihini söyler
Evet kimilerinde de adet düzenli oluyor ama tüylenme kilo gibi problemler de çıkabiliyor bazılarında hicbir belirti yok ama pkos deniyor anlamadım bende.Bnde pko var ama adetlerim çok düzenli
İkimiz hemen hemen aynı zamanda başladık iğnelereAy bende eşimin numarasını verecem ya benim iğneler yarın başlıyor yolum uzun daha
İnşAllah canım yaİkimiz hemen hemen aynı zamanda başladık iğnelere ☺ inşallah herşey çok guzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?