- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 34
Benim taze transfer olacak canım bir aksilik olmazsaBnmde yeni başladı sayılır ignelerehemen olacak mi transfer yoksa yumurta toplandıktan sonra rahim dinlendirme olacak mi bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim taze transfer olacak canım bir aksilik olmazsaBnmde yeni başladı sayılır ignelerehemen olacak mi transfer yoksa yumurta toplandıktan sonra rahim dinlendirme olacak mi bilmiyorum
Şuan hangi asamadaydin canimBenim taze transfer olacak canım bir aksilik olmazsa
Hadi hakkında hayırlısı olsun canım transfer ne zamanKızlar 7 embriyomun 5 i iyi kalite , 2 si orta kaliteymiş.1 tanesi dondurulacakmış .Geri kalanı takip ediliyor .5.gün için
Önümüzdeki ay canım .ilk adetimle estrofeme başlayacağımHadi hakkında hayırlısı olsun canım transfer ne zaman
Yarın iğnelere başlıyoruz canım yolun başı dahaŞuan hangi asamadaydin canim
Süper canım 5i iyi kalite garantiye almak için birini dondurup diğerlerine bakacaklar sanırımKızlar 7 embriyomun 5 i iyi kalite , 2 si orta kaliteymiş.1 tanesi dondurulacakmış .Geri kalanı takip ediliyor .5.gün için
Anladım hakkımızda hayırlısı olsun. RABBIM şifa versinCanim ben pko lu degilim..yumurta rezerv azligi ve kalitesizligi var bende..belki ondandir..
Aynen canım doktorum genelde 1 tane bırakıyor hep 3.günden .Bakalım inşalallah 5.güne embriyom kalırSüper canım 5i iyi kalite garantiye almak için birini dondurup diğerlerine bakacaklar sanırım
Amin kuzumAnladım hakkımızda hayırlısı olsun. RABBIM şifa versin
Hayırlı olsun canimÖnümüzdeki ay canım .ilk adetimle estrofeme başlayacağım
Bnde cuma başladım iğnelere gonal f 225 'le ya sizYarın iğnelere başlıyoruz canım yolun başı daha
Gonalf iğnem ama yarın dozu belli olacak canım dozu ne olacak bakalımBnde cuma başladım iğnelere gonal f 225 'le ya siz
Hadi bakalım hayırlısı bana bi de doktorum haftada 2 kere lactogyn verdi tutunmayı kolaylastiriyormusGonalf iğnem ama yarın dozu belli olacak canım dozu ne olacak bakalım
Bnde bugün gonal f menapur yarın bunlara ek olarak cetrotide kullanacağım. Geç gittiğimiz için çıkmadı tahliller de pazartesi gidince alırız artikMerhaba bende Gonal f ve cetrotide kullanmıştım. Genelde bu iğneleri kullanırken LH ve E2 bakıyorlar onlar olabilir tahliller.
Iğne mi kullaniyorsun canım suanBende şuraya yerleşeyim. Tedavimin 4.günündeyim pko var eşimde de sperm problemi . Bu ikinci denememiz.bakalim sürecimiz nasıl ilerleyecek