Ne guzel canimm..insallah bizlere derman olurlar..Allah razi olsun..Bnm doktorum da iyi şuan hatta baya iyi çok fazla hastası var bir de doktorun bölümü perinatoloji yani riskli gebelik bölümü tüp bebek de yapıyor gelen hastalarla da konuştum memnunlardı. Inşallah hepimiz için hayırlısı olur
Amin canım inşallah sen hangi doktora gidiyorsun canım bn konya ali acara gidoyorumNe guzel canimm..insallah bizlere derman olurlar..Allah razi olsun..
Hadi hakkinizda hayırlısı olsun hoşgeldiniz aramızaMerhabaBende Diyarbakır bahçeci de ilk denemedeyim .Opu yapıldı , Bugün 3.gün aramalarını bekliyorum .Transfer önümüzdeki ay olacak nasipse
Hoşbuldum canımHadi hakkinizda hayırlısı olsun hoşgeldiniz aramıza
Canim ben adanadayim..adanada doktorum..Amin canım inşallah sen hangi doktora gidiyorsun canım bn konya ali acara gidoyorum
Insallah 5. Gune giden kaliteli embriyolarin olur canim..MerhabaBende Diyarbakır bahçeci de ilk denemedeyim .Opu yapıldı , Bugün 3.gün aramalarını bekliyorum .Transfer önümüzdeki ay olacak nasipse
İnşallah canım .Eşimde sorun olduğu için biraz tedirginim ama bakalım hayırlısı olur inşallahInsallah 5. Gune giden kaliteli embriyolarin olur canim..
Canim hic sorun yapma..esinde sorun varsa hele hic yaoma..tup bebek zaten daha cok esinde problem olanlar icin daha iyi sonuclar veren bir tedavi yontemi..sadece labarutariniz insallah cok iyidir..benim esimde mesela problem yok..bende sikinti yumurta azlihi ve kalitesizligii..2 dir negatifle sonuclaniyo bizde..ama sansin cok fazla..masallah diyelimm..ii sonuclar alirsin insallahİnşallah canım .Eşimde sorun olduğu için biraz tedirginim ama bakalım hayırlısı olur inşallah
Bahçeci de yaptırıyorum canım .Lab. İyi diye biliyorum ama bakalım göreceğiz .Bende sıkıntı yoktu , doktor da herşey iyi dedi ama bilmiyorumCanim hic sorun yapma..esinde sorun varsa hele hic yaoma..tup bebek zaten daha cok esinde problem olanlar icin daha iyi sonuclar veren bir tedavi yontemi..sadece labarutariniz insallah cok iyidir..benim esimde mesela problem yok..bende sikinti yumurta azlihi ve kalitesizligii..2 dir negatifle sonuclaniyo bizde..ama sansin cok fazla..masallah diyelimm..ii sonuclar alirsin insallah
Amin cumlenizin inaallah..Bahçeci de yaptırıyorum canım .Lab. İyi diye biliyorum ama bakalım göreceğiz .Bende sıkıntı yoktu , doktor da herşey iyi dedi ama bilmiyorumGerçi Allah nasip edecekse hertürlü olur da .Senin de olacak inşallah canım
Canım aradılar mı bugün son durum nedirBahçeci de yaptırıyorum canım .Lab. İyi diye biliyorum ama bakalım göreceğiz .Bende sıkıntı yoktu , doktor da herşey iyi dedi ama bilmiyorumGerçi Allah nasip edecekse hertürlü olur da .Senin de olacak inşallah canım
Hayır canım aramadılar hala .Geç arıyorlar birazCanım aradılar mı bugün son durum nedir
Of çok heyecanlı ya ama bu iyi bir şey eğer kötü olsa daha doğrusu 5.gün e gidememe durumu olsa sabah ararlardı transfere çağırırlardıHayır canım aramadılar hala .Geç arıyorlar biraz
Yok canım benim her türlü transfer önümüzdeki ay olacak .Biizm merkez 12 ile 3 arası arıyor .Bakalım ya heyecanla bekliyoruz , eşime açtıracam bu sefer teliOf çok heyecanlı ya ama bu iyi bir şey eğer kötü olsa daha doğrusu 5.gün e gidememe durumu olsa sabah ararlardı transfere çağırırlardı
Ay bende eşimin numarasını verecem ya benim iğneler yarın başlıyor yolum uzun dahaYok canım benim her türlü transfer önümüzdeki ay olacak .Biizm merkez 12 ile 3 arası arıyor .Bakalım ya heyecanla bekliyoruz , eşime açtıracam bu sefer teli
En iyisi eşin konuşması , ben özellikle çok heyecan yapıyorumAy bende eşimin numarasını verecem ya benim iğneler yarın başlıyor yolum uzun daha
Ben 3. Tüp bebeğe cesaret edemyrm canmHoş bulduk canım.. 14 temmuz da 3. Tüp bebek tedavisine başlayacağız nasipse inşallah... sil baştan iğnelere başlanacak..
Bu kez daha sakınım artık tecrübeli sayılırımsen hangi aşamadasın canım?
Ben 3. Tüp bebeğe cesaret edemyrm canmsizin sorun neydi acaba. Sorunu çözmeden size ve herkese tavsiyem bir sonraki tüp bebeğe başlamayn önce diğer tüp bebeğin neden tutmadığı araştırlsn sorun bulunsun çözülsün öyle tüp bebek yaplsn. Çünkü biz 2 tüp bebek yaptk ikisi de tutmadı dna hasar testi yapcaz sizde yapn bu testi hasarı en aza indirp öyle tüp bebeğe yeniden başlayn
Bnmde yeni başladı sayılır ignelereAy bende eşimin numarasını verecem ya benim iğneler yarın başlıyor yolum uzun daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?