Tüp bebek sürecince olanlar gelin dertleşelim bilgilerimizi paylaşalım

Labaratuvarin iyi veya kötü olduğunu nasıl anlayacağız canım yeni bir tedavi için yee arıyorum da neye göre arayacağım bilmiyorum

Labaratuvarin iyi veya kötü olduğunu nasıl anlayacağız canım yeni bir tedavi için yee arıyorum da neye göre arayacağım bilmiyorum
Duyduğum kadarıyla canım .Açıkcası bunu hiç birimiz bilemiyoruz gidip göremiyoruz ki görsekte anlamayız .Bende dondurulmuş olmazsa başka merkezde başlayacağım .Eğer oda olmazsa Şehir değiştireceğim

Ağustos ayındaki adetim bayram tatiline denk geldiği için eylülde tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum ben de. Olur da bir iki gün gecikmeyle bayram tatilini atlatabilirsem hemen önümüzdeki ay başlamak istiyorum.

Normal standart iğneler canım ben şuan gonalf kullanıyorum bi de saizen büyüme hormonu

Konuyu bir hortlatayım:)

Sanırım başımıza benzer şeyler gelmiş. 3 denemem oldu yumurta sayımın az olması ve kalitesizliği sebebiyle hüsran hep. Bu ay uzun protokol yapacağız deyip doğum kontrol hapı verdiler 21. gün geleceksin saizen yapacağız dediler. Siz de saizen olmusunuz sanırım ve gebesiniz. İnşallah hayırlısı ile kucağınıza alırsınız. Saizen sonrası mı gebe kaldınız yoksa başka bir şey mi uygulandı? Tam bu süreçleri öğrendim dedikçe yeni bir şey çıkıyor :S

Canım tedavin hayırlı olsun.. RABBİM bu kez yüzünü güldürsün inşallah.. benimde 3 negatifim var.. saizen ne oluyor?
Ben sana Histeroskopi önermeye geldim ve yumurta kalitesi için arı sütü propolis tavsiye ediyorum...

Besinler vs tabi ki kullanılacak şeyler ama vakit benim için dar ve sadece arı sütü propolis dışında da başvurmam gereken şeyler var maalesef.
Saizen büyüme hormonu. Rahimde kalmış yosunlaşmış yumurtalar sayesinde yumurta sayısının artmasına ve mevcut yumurtaların da kalitesinin artmasına yarıyor dedi doktorum. prp vs yöntemler yanında en çok işe yarayan buymuş dediğine göre.

amin canım benim bu arada hepsinden önce ağustosta histerosopi yapıldı. maalesef yumurta az olunca o da çözüm olmadı

Canım ben Mart ayında negatif aldım. 10 yumurtam çıkıyor ama 3.gün transfer edildi sonra başka merkeze gittim yaklaşık 2 buçuk ay vltamin takviyesi aldım biesteron, d vştamini, balık yağı bunları kullandım haziran sonu başladık uzun protokol oldu saizen büyüme hormonu kullandım 9 yumurta toplandı 3 tane birinci kalite 5.gün embiryosu oldu 2 si transfer oldu ikizlere hamileyim birini dondurduk darısı başınıza inşallah

Merhaba , bu saizen büyüme hormonunu hangi dönemde kullandınız acaba ? ben de doktoruma sorucam da geç mi kaldım acaba ? uzun protokol tedaviye başlıcazda

Ayy aminnn ne mutlu size. 2 aydır biesteron 4 aydır da vitamin takviyesi alıyorum. Bu ay saizen de olunca inşallah sizin kadar mutlu olurum

ben bugün sordum doktora senin için gerek yok dedi ama benim aklım kaldı valla
hepimizin proplemleri ve tıbbi öyküsü bambaşka. benim yaşım 38 ve amh değerim 0.056. her ay 3-5 yumurtam oluyor ki olan da sağlıklı olmuyor, bu sebeple gerek duydu senin durumun eminim çok daha iyidir ve bu sebeple gerek duymamıştır.

doktorun bu konuda en çok bilgi sahibi olan nasılsa. bana başka bir dr prp önerdi mesela sonra kendi doktorum prpyi kendisinin de yapabileceğini ama benim durumum da boşa para harcamak olabileceğini izah etti mesela. hepimiz tüp bebek istiyoruz ama sebeplerimiz ve yollarımız o kadar farklı ki akıl durur.

Canım artık bi çare ne duysak umutlanıyoruz işte ben 33 yaşındayım amh 0,9 ama hiç kaliteli oluşmuyorki tutmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…