Labaratuvarin iyi veya kötü olduğunu nasıl anlayacağız canım yeni bir tedavi için yee arıyorum da neye göre arayacağım bilmiyorum16 bini buldu ilaçlarla ve embriyo dondurmaya ücret dedik .Malesef benim ilk deneme negatif oldu , eylülde diğer embriyoyu deneyeceğim .Açıkcası merkez hakkında nötr üm .Temiz , düzenli bir yer ama açıkçası çok fazla ilgi de yok .Bunun negatif sonuç almamla alakası yok canım ama lab. İyi diye biliyorum .Bizim bu embriyo da olmazsa ben merkez değiştireceğim
Duyduğum kadarıyla canım .Açıkcası bunu hiç birimiz bilemiyoruz gidip göremiyoruz ki görsekte anlamayız .Bende dondurulmuş olmazsa başka merkezde başlayacağım .Eğer oda olmazsa Şehir değiştireceğimLabaratuvarin iyi veya kötü olduğunu nasıl anlayacağız canım yeni bir tedavi için yee arıyorum da neye göre arayacağım bilmiyorum
Canim dogal deniyorum..ama dogal olmadi suana kadar.eylulde tekrar tup bebek tedavisi olucam..doktorum dogal denememii soyledi..ama yine kirmizi karti yedim malesef..canım merhaba benimde yumurta rezervim azalmış 2 kere tüp bebek denedim negatifle sonuçlandı. sen şuan ne durumdasın?
Normal standart iğneler canım ben şuan gonalf kullanıyorum bi de saizen büyüme hormonu
Konuyu bir hortlatayım:)
Sanırım başımıza benzer şeyler gelmiş. 3 denemem oldu yumurta sayımın az olması ve kalitesizliği sebebiyle hüsran hep. Bu ay uzun protokol yapacağız deyip doğum kontrol hapı verdiler 21. gün geleceksin saizen yapacağız dediler. Siz de saizen olmusunuz sanırım ve gebesiniz. İnşallah hayırlısı ile kucağınıza alırsınız. Saizen sonrası mı gebe kaldınız yoksa başka bir şey mi uygulandı? Tam bu süreçleri öğrendim dedikçe yeni bir şey çıkıyor :S
Besinler vs tabi ki kullanılacak şeyler ama vakit benim için dar ve sadece arı sütü propolis dışında da başvurmam gereken şeyler var maalesef.Canım tedavin hayırlı olsun.. RABBİM bu kez yüzünü güldürsün inşallah.. benimde 3 negatifim var.. saizen ne oluyor?
Ben sana Histeroskopi önermeye geldim ve yumurta kalitesi için arı sütü propolis tavsiye ediyorum...
amin canım benim bu arada hepsinden önce ağustosta histerosopi yapıldı. maalesef yumurta az olunca o da çözüm olmadıCanım tedavin hayırlı olsun.. RABBİM bu kez yüzünü güldürsün inşallah.. benimde 3 negatifim var.. saizen ne oluyor?
Ben sana Histeroskopi önermeye geldim ve yumurta kalitesi için arı sütü propolis tavsiye ediyorum...
Canım ben Mart ayında negatif aldım. 10 yumurtam çıkıyor ama 3.gün transfer edildi sonra başka merkeze gittim yaklaşık 2 buçuk ay vltamin takviyesi aldım biesteron, d vştamini, balık yağı bunları kullandım haziran sonu başladık uzun protokol oldu saizen büyüme hormonu kullandım 9 yumurta toplandı 3 tane birinci kalite 5.gün embiryosu oldu 2 si transfer oldu ikizlere hamileyim birini dondurduk darısı başınıza inşallahKonuyu bir hortlatayım:)
Sanırım başımıza benzer şeyler gelmiş. 3 denemem oldu yumurta sayımın az olması ve kalitesizliği sebebiyle hüsran hep. Bu ay uzun protokol yapacağız deyip doğum kontrol hapı verdiler 21. gün geleceksin saizen yapacağız dediler. Siz de saizen olmusunuz sanırım ve gebesiniz. İnşallah hayırlısı ile kucağınıza alırsınız. Saizen sonrası mı gebe kaldınız yoksa başka bir şey mi uygulandı? Tam bu süreçleri öğrendim dedikçe yeni bir şey çıkıyor :S
Merhaba , bu saizen büyüme hormonunu hangi dönemde kullandınız acaba ? ben de doktoruma sorucam da geç mi kaldım acaba ? uzun protokol tedaviye başlıcazdaCanım ben Mart ayında negatif aldım. 10 yumurtam çıkıyor ama 3.gün transfer edildi sonra başka merkeze gittim yaklaşık 2 buçuk ay vltamin takviyesi aldım biesteron, d vştamini, balık yağı bunları kullandım haziran sonu başladık uzun protokol oldu saizen büyüme hormonu kullandım 9 yumurta toplandı 3 tane birinci kalite 5.gün embiryosu oldu 2 si transfer oldu ikizlere hamileyim birini dondurduk darısı başınıza inşallah
İğneler ile birilikte kullanıyorsunMerhaba , bu saizen büyüme hormonunu hangi dönemde kullandınız acaba ? ben de doktoruma sorucam da geç mi kaldım acaba ? uzun protokol tedaviye başlıcazda
çok teşekkür ederimİğneler ile birilikte kullanıyorsun
Ayy aminnn ne mutlu size. 2 aydır biesteron 4 aydır da vitamin takviyesi alıyorum. Bu ay saizen de olunca inşallah sizin kadar mutlu olurumCanım ben Mart ayında negatif aldım. 10 yumurtam çıkıyor ama 3.gün transfer edildi sonra başka merkeze gittim yaklaşık 2 buçuk ay vltamin takviyesi aldım biesteron, d vştamini, balık yağı bunları kullandım haziran sonu başladık uzun protokol oldu saizen büyüme hormonu kullandım 9 yumurta toplandı 3 tane birinci kalite 5.gün embiryosu oldu 2 si transfer oldu ikizlere hamileyim birini dondurduk darısı başınıza inşallah
İnşAllah canım rabbim gönlüne göre versin inşallahAyy aminnn ne mutlu size. 2 aydır biesteron 4 aydır da vitamin takviyesi alıyorum. Bu ay saizen de olunca inşallah sizin kadar mutlu olurum
Rabbim gönlüne göre versin canımçok teşekkür ederim
İnşAllah canım rabbim gönlüne göre versin inşallah
ben bugün sordum doktora senin için gerek yok dedi ama benim aklım kaldı vallaAyy aminnn ne mutlu size. 2 aydır biesteron 4 aydır da vitamin takviyesi alıyorum. Bu ay saizen de olunca inşallah sizin kadar mutlu olurum
hepimizin proplemleri ve tıbbi öyküsü bambaşka. benim yaşım 38 ve amh değerim 0.056. her ay 3-5 yumurtam oluyor ki olan da sağlıklı olmuyor, bu sebeple gerek duydu senin durumun eminim çok daha iyidir ve bu sebeple gerek duymamıştır.ben bugün sordum doktora senin için gerek yok dedi ama benim aklım kaldı valla
Doktorun ne dediyse onu yap canım en iyi seni o bilirben bugün sordum doktora senin için gerek yok dedi ama benim aklım kaldı valla
Canım artık bi çare ne duysak umutlanıyoruz işte ben 33 yaşındayım amh 0,9 ama hiç kaliteli oluşmuyorki tutmuyorhepimizin proplemleri ve tıbbi öyküsü bambaşka. benim yaşım 38 ve amh değerim 0.056. her ay 3-5 yumurtam oluyor ki olan da sağlıklı olmuyor, bu sebeple gerek duydu senin durumun eminim çok daha iyidir ve bu sebeple gerek duymamıştır.
doktorun bu konuda en çok bilgi sahibi olan nasılsa. bana başka bir dr prp önerdi mesela sonra kendi doktorum prpyi kendisinin de yapabileceğini ama benim durumum da boşa para harcamak olabileceğini izah etti mesela. hepimiz tüp bebek istiyoruz ama sebeplerimiz ve yollarımız o kadar farklı ki akıl durur.
Bak işte benden çok daha şanslısın Allah zamanı gelince zaten verecek doktoruna güven benceCanım artık bi çare ne duysak umutlanıyoruz işte ben 33 yaşındayım amh 0,9 ama hiç kaliteli oluşmuyorki tutmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?