How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Tüp bebek sürecince olanlar gelin dertleşelim bilgilerimizi paylaşalım

Insallah o arkadaşların bi grubu fln var mi ? sen de korkma elbet birgün olacak. Ben işime gücüme yönelerek aştım bu bebek işlerini
Yok canim bi ara cok arastiriyodum..kalitesiz embriyolari..topiklerdeki yorumlarda karsima cikiyordu..sag ust kosedeki arama butonundan arayabilirsin..mesela embriyom olusmadi yaz..yorumlar cikcamtir zaten benzer..

Insallahh istediğin gibi olur hersey bence bu sefer tutacak seninki. Çünkü takviye aloyorsun ve 2. Tup bebekte tutma olasılığı yüksek. Neden dondurmadın peki kalitesiz diye mi
Aynen canım kalitesiz olduğu için doktor dondurmadı. İnşallah canım ya rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

Ya canım doktor zaten muayene ederken görüyor madem olgunlaşmamış neden toplamışlar ki bazen bu doktorlara anlam veremiyorum gerçekten.
Canim belki dollenme olmamistir anlamindadir..yoksa doktorlar capini felan olcup topluyolar..imkansiz yani olgun olmadigini toplamadan once anlamamalari..

Canim belki dollenme olmamistir anlamindadir..yoksa doktorlar capini felan olcup topluyolar..imkansiz yani olgun olmadigini toplamadan once anlamamalari..
Ultrasonda olgun görünüyormuş topladıktan sonra olgun olmadığını anlamışlar canım öyle yazmış arkadas

Merhabalar bende tüp bebeğe gecicem bu ay aslında problem gözükmüyor ama malaesef olmuyo biraz korkuyorum iğne dozları çok mu yüksek oluyor asilmaada 75 ml fostimon kullanmıştım yumurta sayısı 15 16 tane ama 3yumurta buyudu tüp bebekte doz daha mı yukseltiliyo

Merhabalar bende tüp bebeğe gecicem bu ay aslında problem gözükmüyor ama malaesef olmuyo biraz korkuyorum iğne dozları çok mu yüksek oluyor asilmaada 75 ml fostimon kullanmıştım yumurta sayısı 15 16 tane ama 3yumurta buyudu tüp bebekte doz daha mı yukseltiliyo
Evet daha yüksek dozlar oluyor. Ben Gonal f i 212,5 doz kullanmıştım her gün.

Tüp bebekte iğneler daha fazla oluyor canım ama korkma bak bnm 3. Denemem inşallah bu tutar korkulacak bir durum yok canım sen umut ettikten sonra hiçbirşey zor gelmez inan😊

Back