Benim bugün e2 değerim acayip düşük çıktıBen şuan büyüme hormonu kullanıyorum canım pazartesi opu bakalım ne olacak e2 değerini şey için sordum kaliteli yumurta başına 200 250diyorlar
İğnelerde kaçıncı günün canım. Kaç çıktıBenim bugün e2 değerim acayip düşük çıktı
Ben dün sabah kan verip saat dörtte muayeneye gittimİğnelerde kaçıncı günün canım. Kaç çıktı
Hakkında hayırlısı olsun kuzum yumurtaların mm nasıl peki beni şimdi aradılar canım 10 yumurtam toplanmış 8 i olgun muş 7 si döllenmiş bir de döllenmek üzere dediBen dün sabah kan verip saat dörtte muayeneye gittim
Gelişen üç tane yumurta gördü diğerleri ufak dedi.Ben hipo hipo hastasıyım.
Zaten sıkıntım yumurtanın az ve ufak olması yani.
Gece saat ona kadar kanınız çıkmadı dediler.
Çokta guvenmiyrm açıkçası sonuca.ozel poliklinikte sonuç o saate kalır mı? 26 yazıyordu ama doktorumda boşver bu kanı dedi.
11 gün iğne kullandım.Bugun 12 oldu.Cuma tekrar gidecem.cok huzursuzum tekrar başladığıma çok üzüldüm keşke biraz ara verseydin diyrm.
Sen ne yaptın haber geldi mi yumurtalardan ☺
Canım son durum ne toplandı mı yumurtalarCanım benim yarın yumurta toplama var : )
Maslalah cnmHakkında hayırlısı olsun kuzum yumurtaların mm nasıl peki beni şimdi aradılar canım 10 yumurtam toplanmış 8 i olgun muş 7 si döllenmiş bir de döllenmek üzere dedi
Ne zaman opu canımMaslalah cnm
Yumurtalara çok iyi dedi ama E2 berbat olunca modum düştü
Hangi hastane hangi doktor ? Bana da doktorum folik asit verdi yumurta geliştirme süreci içinKonyadayim bn canım. Folik asit yerine lactogyn verdi bana
Bana folik asit vermedi hiç lactogyn verdi folikasit tutunmayı engelliyo demişti ama tutmadı yine lactogyn probiyotik sindirim sistemi duzenleyiciHangi hastane hangi doktor ? Bana da doktorum folik asit verdi yumurta geliştirme süreci için
ne kadar tuttu canım fiyat ? bir de memnun musun oradan. ben van da yım diyarbakır bahcecı düşünüyordum doktorum labratuvarı ıyı olan bır yere gıt dedi bende ankarayı düşünüyorum şuanMerhabaBende Diyarbakır bahçeci de ilk denemedeyim .Opu yapıldı , Bugün 3.gün aramalarını bekliyorum .Transfer önümüzdeki ay olacak nasipse
16 bini buldu ilaçlarla ve embriyo dondurmaya ücret dedik .Malesef benim ilk deneme negatif oldu , eylülde diğer embriyoyu deneyeceğim .Açıkcası merkez hakkında nötr üm .Temiz , düzenli bir yer ama açıkçası çok fazla ilgi de yok .Bunun negatif sonuç almamla alakası yok canım ama lab. İyi diye biliyorum .Bizim bu embriyo da olmazsa ben merkez değiştireceğimne kadar tuttu canım fiyat ? bir de memnun musun oradan. ben van da yım diyarbakır bahcecı düşünüyordum doktorum labratuvarı ıyı olan bır yere gıt dedi bende ankarayı düşünüyorum şuan
anladım canım hayırlısı olsun senın adına. bende ekimde gidicem ankaraya ön görüşme için16 bini buldu ilaçlarla ve embriyo dondurmaya ücret dedik .Malesef benim ilk deneme negatif oldu , eylülde diğer embriyoyu deneyeceğim .Açıkcası merkez hakkında nötr üm .Temiz , düzenli bir yer ama açıkçası çok fazla ilgi de yok .Bunun negatif sonuç almamla alakası yok canım ama lab. İyi diye biliyorum .Bizim bu embriyo da olmazsa ben merkez değiştireceğim
Yani en mantıklısı canım Van’dan Diyarbakır a gitmek yerine Ankara daha mantıklı .Ben Diyarbakır da olduğum için burayı deneyim ama fiyatlar da çok fazla değişmiyor belki bir kaç bin TL oynar.anladım canım hayırlısı olsun senın adına. bende ekimde gidicem ankaraya ön görüşme için
haklısın canım.peki süreç nasıl ılerlıyor anlatabılır misinYani en mantıklısı canım Van’dan Diyarbakır a gitmek yerine Ankara daha mantıklı .Ben Diyarbakır da olduğum için burayı deneyim ama fiyatlar da çok fazla değişmiyor belki bir kaç bin TL oynar.
Normalde 15 günlük bir süreç ama bana rahim dinlendirme yaptılar .Önce yumurta toplama işlemin yapılıyor , o ara hormon ilaçlarını iğneleri kullanıyorsun bu süreç 11-12 gün sürüyor en fazla .Yumurta toplama günü eşinde sperm veriyor .Sonrasında sizi arayarak gün gün bilgilendiriyorlar .Kaç yumurta olgun , kaç yumurta döllendi felan diye .Bazen 3.gün bekletip transfer yapıyorlar , bazen 5.güne alda bekletiyorlar Eğer rahim dinlendirme olmazsa o ay transferi yapıyorlarhaklısın canım.peki süreç nasıl ılerlıyor anlatabılır misin
hmmm umarım verilen o ilaçlar iğneler kistimi etkilemezNormalde 15 günlük bir süreç ama bana rahim dinlendirme yaptılar .Önce yumurta toplama işlemin yapılıyor , o ara hormon ilaçlarını iğneleri kullanıyorsun bu süreç 11-12 gün sürüyor en fazla .Yumurta toplama günü eşinde sperm veriyor .Sonrasında sizi arayarak gün gün bilgilendiriyorlar .Kaç yumurta olgun , kaç yumurta döllendi felan diye .Bazen 3.gün bekletip transfer yapıyorlar , bazen 5.güne alda bekletiyorlar Eğer rahim dinlendirme olmazsa o ay transferi yapıyorlar
canım merhaba benimde yumurta rezervim azalmış 2 kere tüp bebek denedim negatifle sonuçlandı. sen şuan ne durumdasın?Amin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?