Tüp bebek sürecince olanlar gelin dertleşelim bilgilerimizi paylaşalım

Kızlar bugün transferimin 3. Günü kasiklarimda hafif batmalar ve göğüs ağrısı var normal mi bu durum

İğnelerde kaçıncı günün canım. Kaç çıktı
Ben dün sabah kan verip saat dörtte muayeneye gittim
Gelişen üç tane yumurta gördü diğerleri ufak dedi.Ben hipo hipo hastasıyım.
Zaten sıkıntım yumurtanın az ve ufak olması yani.
Gece saat ona kadar kanınız çıkmadı dediler.
Çokta guvenmiyrm açıkçası sonuca.ozel poliklinikte sonuç o saate kalır mı? 26 yazıyordu ama doktorumda boşver bu kanı dedi.
11 gün iğne kullandım.Bugun 12 oldu.Cuma tekrar gidecem.cok huzursuzum tekrar başladığıma çok üzüldüm keşke biraz ara verseydin diyrm.
Sen ne yaptın haber geldi mi yumurtalardan ☺

Hakkında hayırlısı olsun kuzum yumurtaların mm nasıl peki beni şimdi aradılar canım 10 yumurtam toplanmış 8 i olgun muş 7 si döllenmiş bir de döllenmek üzere dedi

İyi akşamlar diliyorum. Bu sürece başlayan arkadaşlıklara kolaylıklar diliyorum. Daha önce başlamış ve tekrar deneyen arkadaşlara da sabır diliyorum. 5. denememi 2018 yılında yapmıştım uzun aradan sonra bu sene 6. deneme ile yeniden tüp bebek sürecine dahil olacağım kısmetse.
Deneyim mi denilir yoksa alışkanlık mı bilmiyorum ama bu süreçte de sakinliğimi koruyacağım sanırım.
Şuan doktor görüşmesi ve karar aşamasındayız, bakalım bu sefer nasıl bir süreç bekliyor.

6 haftalık gebeydim düşük yaptım diyarbakır bahçeci tüp bebek merkezinde tedavi olmuştum.kanamam oldu diyarbakırda ikametgah etmediğim için bulunduğum şehirdeki doktor tedavi etti hastaneye 5 gün yatış yaptıktan sonra 1105 olan hcg kan değerim 1 hafta içerisinde 202ye düştü ve doktor ultrasona da bakıp kesede bozulma var düşük olmuş ilaçlarını bırak ki adet olasın dedi. sonrasında ben 2. kadın doğum uzmanına gittim o da aynı şekilde durumu anlattı 2. gittiğim hastanede de kan değerim 163 çıktı bahçecinin rezilliği bundan sonra başlıyor arkadaşlar diyarbakırdaki doktorumu aradım şehir dışındayım gelemiyorum durum bu ne yapayım ilaçlarımı keseyim mi dedim ve doktorumun sekreteri ısrarla hayır mutlaka buraya gelmeniz gerekiyor Zeki AKKUM hoca sizi görmek istiyor dedi merkeze gittiğimde 500 lira muayene ücreti istediler düşük yaptığımı öğrenmek için duygularınızı sonuna kadar sömürüyorlar haberiniz olsun ben çok acı bi şekilde tecrübe etmiş olmuş size tavsiyem farklı bir merkezi denemeniz.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Merhaba Bende Diyarbakır bahçeci de ilk denemedeyim .Opu yapıldı , Bugün 3.gün aramalarını bekliyorum .Transfer önümüzdeki ay olacak nasipse
ne kadar tuttu canım fiyat ? bir de memnun musun oradan. ben van da yım diyarbakır bahcecı düşünüyordum doktorum labratuvarı ıyı olan bır yere gıt dedi bende ankarayı düşünüyorum şuan

ne kadar tuttu canım fiyat ? bir de memnun musun oradan. ben van da yım diyarbakır bahcecı düşünüyordum doktorum labratuvarı ıyı olan bır yere gıt dedi bende ankarayı düşünüyorum şuan
16 bini buldu ilaçlarla ve embriyo dondurmaya ücret dedik .Malesef benim ilk deneme negatif oldu , eylülde diğer embriyoyu deneyeceğim .Açıkcası merkez hakkında nötr üm .Temiz , düzenli bir yer ama açıkçası çok fazla ilgi de yok .Bunun negatif sonuç almamla alakası yok canım ama lab. İyi diye biliyorum .Bizim bu embriyo da olmazsa ben merkez değiştireceğim

anladım canım hayırlısı olsun senın adına. bende ekimde gidicem ankaraya ön görüşme için

anladım canım hayırlısı olsun senın adına. bende ekimde gidicem ankaraya ön görüşme için
Yani en mantıklısı canım Van’dan Diyarbakır a gitmek yerine Ankara daha mantıklı .Ben Diyarbakır da olduğum için burayı deneyim ama fiyatlar da çok fazla değişmiyor belki bir kaç bin TL oynar.

haklısın canım.peki süreç nasıl ılerlıyor anlatabılır misin
Normalde 15 günlük bir süreç ama bana rahim dinlendirme yaptılar .Önce yumurta toplama işlemin yapılıyor , o ara hormon ilaçlarını iğneleri kullanıyorsun bu süreç 11-12 gün sürüyor en fazla .Yumurta toplama günü eşinde sperm veriyor .Sonrasında sizi arayarak gün gün bilgilendiriyorlar .Kaç yumurta olgun , kaç yumurta döllendi felan diye .Bazen 3.gün bekletip transfer yapıyorlar , bazen 5.güne alda bekletiyorlar Eğer rahim dinlendirme olmazsa o ay transferi yapıyorlar

hmmm umarım verilen o ilaçlar iğneler kistimi etkilemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…