- 23 Ocak 2019
- 3.068
- 10.314
- 208
- 35
Miktarını söylemedi canım.pkoc var ya 22 en büyüktüAy hadi kaliteli kaliteli embiryo olur canım kaç yumurta vardı boyutları neydi
Neden canım nasıl olur böyle bir şeyCanım bugün aradılar 15 tane yumurtanın hiçbiri olgun değilmiş. Ne yapacagim ne olacak sen bilgi edindin mi
E 2 değerin neydi canımCanım bugün aradılar 15 tane yumurtanın hiçbiri olgun değilmiş. Ne yapacagim ne olacak sen bilgi edindin mi
Hadi hayırlısı canım hakkında benim de pazartesi opuMiktarını söylemedi canım.pkoc var ya 22 en büyüktü
Iyi seviyede oldugunu hatırlıyorum. Prolaktin ignelerin 3. Günü 70 e çıkmıştı doktor yüksek ama ilaçtan dir demiştiE 2 değerin neydi canım
Cok üzüldüm. Doktor aradu şimdi ya yumurtalarinin kendi böyle ya da ilaclara yanıtın böyle birdahaki tup bebekte farkli igneler kullanacağım ve büyüme hormonu verecegim dediNeden canım nasıl olur böyle bir şey
Ben şuan büyüme hormonu kullanıyorum canım pazartesi opu bakalım ne olacak e2 değerini şey için sordum kaliteli yumurta başına 200 250diyorlarCok üzüldüm. Doktor aradu şimdi ya yumurtalarinin kendi böyle ya da ilaclara yanıtın böyle birdahaki tup bebekte farkli igneler kullanacağım ve büyüme hormonu verecegim dedi
Mikro enjeksiyonmuş canım bnm cumartesi transferim var insallahBnm izde chip ile inşallah canım
Sımsıkı tutunur inşallah canımMikro enjeksiyonmuş canım bnm cumartesi transferim var insallah
Kaçtane si döllenmiş canım bilgi verdiler mi kaliteleri nasılmışMikro enjeksiyonmuş canım bnm cumartesi transferim var insallah
Tamam soruştururum. Bu süreçte beni neler bekliyor bilgin var miBen şuan büyüme hormonu kullanıyorum canım pazartesi opu bakalım ne olacak e2 değerini şey için sordum kaliteli yumurta başına 200 250diyorlar
Amin canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip ederSımsıkı tutunur inşallah canım
4 tanesi döllenmiş canım cumartesi transfer olacak yani 3. Gün embriyosu aslında 5. Gün istiyordum ama 5. Güne aynı kalitede olmayabilirmiso yüzden 3. Gün dölleme yapılacakmışKaçtane si döllenmiş canım bilgi verdiler mi kaliteleri nasılmış
Amin canım inşallah sımsıkı tutunurMerhaba arkadaşlar bende 2.tedavimi oldum transferimin 5.günündeyim. 3.gün embriyosu 2 tane transfer edildi. Allahım bu kez nasip eder inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız
Yumurtalar büyümedigi için tedaviyi bıraktı mi canım yoksa büyütmek için ilaç verip sonra mi opu olacakCok üzüldüm. Doktor aradu şimdi ya yumurtalarinin kendi böyle ya da ilaclara yanıtın böyle birdahaki tup bebekte farkli igneler kullanacağım ve büyüme hormonu verecegim dedi
Muhtemelen vltamin takviyesi verilir canım en az 3 ay kullanman gerekir q10 balık yağı vs kaliteyi artırmak için uğraşılır arı sütü bal polen karışımı ihmal etme canım folik asit olarak ta infolik combiTamam soruştururum. Bu süreçte beni neler bekliyor bilgin var mi
Canim doktorum bana folikasit vermedi folik asit tutunmayı engelliyor onun yerine lactogyn verdi tutunmayı kolaylastiriyormusMuhtemelen vltamin takviyesi verilir canım en az 3 ay kullanman gerekir q10 balık yağı vs kaliteyi artırmak için uğraşılır arı sütü bal polen karışımı ihmal etme canım folik asit olarak ta infolik combi
Ben yumurta kalitesi için ınfolık combi kullanıyorum canım opu olunca bırakacamCanim doktorum bana folikasit vermedi folik asit tutunmayı engelliyor onun yerine lactogyn verdi tutunmayı kolaylastiriyormus
O ilaç da iyiymiş canım bakalim ek olarak ne ilaç verecek bana yeni iğne ve ilaçlar ekledi doktorumBen yumurta kalitesi için ınfolık combi kullanıyorum canım opu olunca bırakacam
Bazen doktorlar anne rahminde dahs iyi olur diye 3.gün tercih ediyor canım inşallah rabbim nasip etmiştir ol der ve olur4 tanesi döllenmiş canım cumartesi transfer olacak yani 3. Gün embriyosu aslında 5. Gün istiyordum ama 5. Güne aynı kalitede olmayabilirmiso yüzden 3. Gün dölleme yapılacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?