Tüp bebek sürecince olanlar gelin dertleşelim bilgilerimizi paylaşalım

Cok üzüldüm. Doktor aradu şimdi ya yumurtalarinin kendi böyle ya da ilaclara yanıtın böyle birdahaki tup bebekte farkli igneler kullanacağım ve büyüme hormonu verecegim dedi
Ben şuan büyüme hormonu kullanıyorum canım pazartesi opu bakalım ne olacak e2 değerini şey için sordum kaliteli yumurta başına 200 250diyorlar

Kaçtane si döllenmiş canım bilgi verdiler mi kaliteleri nasılmış
4 tanesi döllenmiş canım cumartesi transfer olacak yani 3. Gün embriyosu aslında 5. Gün istiyordum ama 5. Güne aynı kalitede olmayabilirmiso yüzden 3. Gün dölleme yapılacakmış

Cok üzüldüm. Doktor aradu şimdi ya yumurtalarinin kendi böyle ya da ilaclara yanıtın böyle birdahaki tup bebekte farkli igneler kullanacağım ve büyüme hormonu verecegim dedi
Yumurtalar büyümedigi için tedaviyi bıraktı mi canım yoksa büyütmek için ilaç verip sonra mi opu olacak

Tamam soruştururum. Bu süreçte beni neler bekliyor bilgin var mi
Muhtemelen vltamin takviyesi verilir canım en az 3 ay kullanman gerekir q10 balık yağı vs kaliteyi artırmak için uğraşılır arı sütü bal polen karışımı ihmal etme canım folik asit olarak ta infolik combi

Canim doktorum bana folikasit vermedi folik asit tutunmayı engelliyor onun yerine lactogyn verdi tutunmayı kolaylastiriyormus

4 tanesi döllenmiş canım cumartesi transfer olacak yani 3. Gün embriyosu aslında 5. Gün istiyordum ama 5. Güne aynı kalitede olmayabilirmiso yüzden 3. Gün dölleme yapılacakmış
Bazen doktorlar anne rahminde dahs iyi olur diye 3.gün tercih ediyor canım inşallah rabbim nasip etmiştir ol der ve olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…