- 30 Mayıs 2022
- 217
- 236
-
- Konu Sahibi Derdimvarr
Ahhh ahhh bir oyun dönüyor ama bilemiyorum. Allah'ıma havale ediyorum anne babaları böyle zor durumlara sokup ızdırap dolu günler yaşattıkları için. Nasıl böyle vebal alabiliyorlar aklım almıyorbu haber çoook güzel o ayrı ama şimdi o devlet hastanesini şikayet etmeli yani insanların duygularıyla ve hayatıyla bu kadar kolay oynayamazlar yaaa
Ben de normal yolla 4kez hamile kaldim 3ü hamilelik esnasinda sonlandi.4.ude dogum aninda kalbi durdu bebegimin.Genetik teste yonlendirdiler marfan sendromu çikti.Genetikli tüp bebek yapildı bu kez..Ocakta yumurta toplatmiştik biz Mart sonunda geldi sonuçlarimız (tek gen+pgt çalışildı).Geç olsun da güç olmasin saglikla kavusalim insallah miniklereçok sevindim bu güzel habere hayırlı olsun sağlıkla geçirmenizi dilerim bu süreci. Benim normal yolla gebelik oluyor ama hep ilerlemede sorun yaşadık bu sebeple genetikli yapıyoruz sizin de genetikli miydi? Genetikten iyi sonuç gelirse şansın çok yüksek dedi Yücel hoca bizim süreç biraz uzun sabırla bekliyorum darısı başıma
Nasip olursa ekimin 4-5 gibi doğum yapcam ben erken doğum riskim var şuan hastanede tedavi altına alındımSon adet tarihi 25 Şubat - 25 Mart aralığını Aralık doğum olarak gösteriyor uygulamalar 40 hafta üzerinden. Bazılarımız Kasıma kayabilir tabi ama Ekim yok aramızda. Sizin son adet tarihiniz çok daha erken o zaman. Ben yanlış hesaplamışım pardonSağlıkla gelsin inşallah bebiş
kayıplarınız için çok üzüldüm rabbim tekrarını yaşatmasın kimselereBen de normal yolla 4kez hamile kaldim 3ü hamilelik esnasinda sonlandi.4.ude dogum aninda kalbi durdu bebegimin.Genetik teste yonlendirdiler marfan sendromu çikti.Genetikli tüp bebek yapildı bu kez..Ocakta yumurta toplatmiştik biz Mart sonunda geldi sonuçlarimız (tek gen+pgt çalışildı).Geç olsun da güç olmasin saglikla kavusalim insallah miniklere
Canım senin için üzgünüm ama bebeğini sağlıkla kucağına alacağına inanıyorum. Rabbim yardımcın olsunNasip olursa ekimin 4-5 gibi doğum yapcam ben erken doğum riskim var şuan hastanede tedavi altına alındım
1 tanesi genetiğe gidiyor canım iyi kalitede bir embriyo elde ettik biyopsi alıp dondurduk bunu genetiğe gönderiyoruz dediler, Altın yumurta oldu bakalım sağlıkla güzellikle hayırlısıyla gitsin gelsin inşallahHadi hayırlısı canım bu hafta çok güzel haberler alacağımız bir hafta olsun
Sağlıkla atlatirsiniz insalalh surecikayıplarınız için çok üzüldüm rabbim tekrarını yaşatmasın kimselerebiz de sağlıklı embriyonun peşindeyiz geçen opuda 2 tane gitti biri 6 anomali biri de trizomi ile geldi şimdi gelişmekte olan 2 embriyom var 2.opu oldum bekliyoruz bugün haber vericekler genetiğe gidebilir diye inşallah sağlıklı gelir
Hadi bakalım çoook sevindim içim kıpır kıpır1 tanesi genetiğe gidiyor canım iyi kalitede bir embriyo elde ettik biyopsi alıp dondurduk bunu genetiğe gönderiyoruz dediler, Altın yumurta oldu bakalım sağlıkla güzellikle hayırlısıyla gitsin gelsin inşallah
2 hafta içinde dedilerHadi bakalım çoook sevindim içim kıpır kıpırher şeyin yolunda gitmesi için dua ediyorum. Çok çok sağlıklı gelecek inşallah ne zaman belli olurmuş peki sonucu
26 aralikCanım senin için üzgünüm ama bebeğini sağlıkla kucağına alacağına inanıyorum. Rabbim yardımcın olsunson adet tarihin nedir?
2 hafta içinde dediler
Doktorunuz kimdi ? Sebebini söylediler mi?Antalya tüp bebek merkezinde opu oldum ancak 5. Gün embriyo gelişimi durdu transfer iptal oldu
Yorumunuzu okudum da ,bende de aynı şeyler yaşanmıştı aynı hastanede ,şuan Aret kamar hoca var aklımda ,siz de araştırın o iğne vermiyor hapla geliştiriyor kaliteyi düşürmemek için @akalin15
Doktorum murat berkkanogluydu hiçbir şey söylemedi. Reglin 4. Günü baslamiwti zaten olmayacağını bile bile para almak için yaptı benceDoktorunuz kimdi ? Sebebini söylediler mi?
selam herşey yolunda mı sesin çıkmadı epeydirHadi bakalım çoook sevindim içim kıpır kıpırher şeyin yolunda gitmesi için dua ediyorum. Çok çok sağlıklı gelecek inşallah ne zaman belli olurmuş peki sonucu
Evet orasıydı hem ali fuat hem ,hasan bey ile tedavim olmuştu ama dediğiniz gibi ben de memnun kalamamıştım.Antalya tüp bebek merkezi miydi? Aret kamar istanbulda sanırım ulaşım kalma problem başka şehirden gidenler için