- 30 Mayıs 2022
- 217
- 236
-
- Konu Sahibi Derdimvarr
Aaaa baya yol kat etmişsin çok sevindim olsun sayı önemli değil biliyorsun bir tane bile yetiyor Rabbimin izniyleNe demek canim her zaman. Cunartesi gunu opu oldum 4 yumurta topladilar 2si devam ediyor persembe gunu genetige gidip gidemeyecekleri belli olacak beklemedeyiz , bu ay malesef cok yumurta gelisemedi 6 gelismisti 4 toplandi
inşallah canım en kısa zamanda burada hepimizin mutluluk haberlerini konuşacağızAaaa baya yol kat etmişsin çok sevindim olsun sayı önemli değil biliyorsun bir tane bile yetiyor Rabbimin izniylegün gün haberdar et bizi inşallah genetiğe gidip sağlıklı gelecekler
Üzülme canım benim Rabbim her zaman hayırlısını nasip etsinKızlar 17 mayısta 2 transfer olmuştum 9. Gün kan verdim sonucum 1.20 çıktı doktor tekrar test yaptırmana gerek yok maalesef negatif dedi olmadı yani
Bu yol uzun bir yol arkadaşım umutsuzluğa kapılmak yok en kısa sürede güzel sonuçlar almanı dilerimKızlar 17 mayısta 2 transfer olmuştum 9. Gün kan verdim sonucum 1.20 çıktı doktor tekrar test yaptırmana gerek yok maalesef negatif dedi olmadı yani
firmadan firmaya değişiyor sonuç tarihleri canım yüreğini ferah tut en geç cuma çıkar bak görürsün haftasonunu da rahat geçireceksin, ikili test yaptırdığın yere güveniyormusun? Bazen hatalı sonuçlar da çıkıyor neler neler duyuyoruz, ben herşeyin güzel olacağını düşünüyorumP poncikobella DNA için ilgili kişiyle görüştüm 30 Mayıs - 3 Haziran arasında çıkacağını söyledi sonuçların. Ah zaman geçmek bilmiyor. İçim içimi yedi inan ki
Devlet hastanesinde yaptırdım ikili kan testini. Pek de güvenmiyorum doğruluğunu çok sorguluyorum. Bu konuda devlet mi özeller mi güvenilir bilmiyorum. Ultrasonda bebek gayet sağlıklı çıkıyorfirmadan firmaya değişiyor sonuç tarihleri canım yüreğini ferah tut en geç cuma çıkar bak görürsün haftasonunu da rahat geçireceksin, ikili test yaptırdığın yere güveniyormusun? Bazen hatalı sonuçlar da çıkıyor neler neler duyuyoruz, ben herşeyin güzel olacağını düşünüyorum
olmazsa iyi bir perinatoloğa gidip detaylı ultrason baktırırsın canım devlet hastanelerine ben de güvenmiyorumDevlet hastanesinde yaptırdım ikili kan testini. Pek de güvenmiyorum doğruluğunu çok sorguluyorum. Bu konuda devlet mi özeller mi güvenilir bilmiyorum. Ultrasonda bebek gayet sağlıklı çıkıyor
Kendi doktorumuz muayene etti herhangi bir sıkıntıya rastlamadı çok şükür. Ayrıca başka bir perinatologa daha göründüm yaklaşık 45 dakika boyunca muayene etti o da şöyle söyledi sıkıntılı durumlarda bebek mutlaka bir yerden ipucu verir bize dedi ama her şey yolunda dedi. İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alacağız umudum yüksekolmazsa iyi bir perinatoloğa gidip detaylı ultrason baktırırsın canım devlet hastanelerine ben de güvenmiyorum
Bak suanda içim daha da rahatladı tabii güzel haberler alacağız o güzel gönlünü ferah tut senKendi doktorumuz muayene etti herhangi bir sıkıntıya rastlamadı çok şükür. Ayrıca başka bir perinatologa daha göründüm yaklaşık 45 dakika boyunca muayene etti o da şöyle söyledi sıkıntılı durumlarda bebek mutlaka bir yerden ipucu verir bize dedi ama her şey yolunda dedi. İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alacağız umudum yüksekdetaylı ultrason için biraz zamanımız var
Ay çok sevindim arkadaşımBak suanda içim daha da rahatladı tabii güzel haberler alacağız o güzel gönlünü ferah tut senbeni de az önce klinikten aradılar 2yumoş kaliteleri iyi bi şekilde devam ediyorlarmış perşembe günü haber vereceğiz dediler
Bugün 3.günleri perşembe günü genetiğe gidip gitmeyecekleri belli olacak sonrasında bir sıvı alıyorlar genetiğe göndermek için ve donduruyorlarAy çok sevindim arkadaşımkaçıncı günleri bugün? Genetiğe hangi gün gidiyorlar pek bilmiyorum dondurulacaklar mı sonrasında?
Hadi hayırlısı canım bu hafta çok güzel haberler alacağımız bir hafta olsunBugün 3.günleri perşembe günü genetiğe gidip gitmeyecekleri belli olacak sonrasında bir sıvı alıyorlar genetiğe göndermek için ve donduruyorlar
Çok şükür güzel haberlerle geldim canımmHadi hayırlısı canım bu hafta çok güzel haberler alacağımız bir hafta olsun
Yucel hoca benim de doktorum profesyonel bir ekiplesinizmerhababen brüksel Tüp Bebek merzinde Prof.Dr.Yücel Karman'a gidiyorum süreç hakkında öğrenmek istedikleriniz olursa burdayız :)
yaa ağlıyorum şuan sevinçtenÇok şükür güzel haberlerle geldim canımmfetal DNA sonucu temiz geldi sorun çıkmadı Rabbimin izniyle bir kızımız olacak darısı tüm isteyenlerin başına
çok sevindim bu güzel habere hayırlı olsun sağlıkla geçirmenizi dilerim bu süreci. Benim normal yolla gebelik oluyor ama hep ilerlemede sorun yaşadık bu sebeple genetikli yapıyoruz sizin de genetikli miydi? Genetikten iyi sonuç gelirse şansın çok yüksek dedi Yücel hoca bizim süreç biraz uzun sabırla bekliyorum darısı başımaYucel hoca benim de doktorum profesyonel bir ekiplesiniz16 Mayista donmus embriyo transferi oldum.Ilk deneme sonucumuz pozitif darisi basinizaa
bu haber çoook güzel o ayrı ama şimdi o devlet hastanesini şikayet etmeli yani insanların duygularıyla ve hayatıyla bu kadar kolay oynayamazlar yaaaÇok şükür güzel haberlerle geldim canımmfetal DNA sonucu temiz geldi sorun çıkmadı Rabbimin izniyle bir kızımız olacak darısı tüm isteyenlerin başına
Güzel kalbinden öpüyorum arkadaşım Allah razı olsun. Döktüğümüz tüm yaşlar mutluluktan olsunyaa ağlıyorum şuan sevinçtençook mutlu oldum inan Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin güzel kalpli arkadaşım hayırlı olsun , gelsin bakalım küçük kızımız heyecanla bekliyoruz