Tüp bebek sürecimi tüm detayları ile paylaşıyorum

Transfer tuttu mu acaba bende recai hocaya gidiyorum tutmadı benim. Hiç memnun kalmadım. Siz kendısını gorebildiniz mi hiç
Merhaba transferim henüz yapılmadı recai hocayı bir kere gördüm o da ilk muayenede deniz hoca ile görüşüyorum hep sizin ilk denemeniz mi neden memnun kalmadınız

Transfer tuttu mu acaba bende recai hocaya gidiyorum tutmadı benim. Hiç memnun kalmadım. Siz kendısını gorebildiniz mi hiç
Ben Recai hocaya tedavi oldum tek yumurtayla başarıyı yakaladım Recai hocanın olduğu günlerde ve saatlerde giderseniz memnun kalırsınız onu da randevu alırken soracaksınız ben hem deniz hocaya hem Recai hocaya görünüyorum her gittiğimde Recai hocanın saatini bekliyorum takibini yaparsanız memnun kalırsınız bence

Ben her seferinde kırıkkaleden geldim ama hep hastane dışındaydı yurt dışı toplantı vs deniz beyde iyiydi şikayetlerim yok onlardan ama recai hocaya cok cok ınanarak gitmiştim bari transferi yapsaydı ondada yoktu. Olmuyor yani böyle

Benim transferimde vardı ama kendi güvendiği doktorlarıyla çalışıyor tabi herkes ister doktorunu yanında görmek ama iyi doktor olmak yoğunluk demek bence ben Recai hocam ne zaman gelirse kontrolüm o zaman olsun diyorum o zaman oluyor Recai hoca sürekli kendini geliştiren bir doktor ben dış gebelik geçirdim hiçbir doktor bilemedi hepsi adet oluyorsun adet kanaması dedi Recai hocam tüpümü almadan halleri ameliyatı tamam orda olmuyor ama oraya güvenmediği bir doktoru bırakmaz korkmayın yani sadece inanın olacağına eminim herşey çok güzel oluyor o zaman bende de öyle oldu ben doktor sa değiştirdim yine Recai hocaya geldim dönüp dolaşıp

Evet akşamları oluyor genelde ben ilk transferimi oldum tuttu cok şükür

Benim transferimi recai hoca yaptı memnun kaldim ilk transferimizdi tuttu cok şükür

Hayırlısı olsun da arkadaşım ben 4 kere HSG çektirdim anestezi siz hictte bir sıkıntı yaşamadım lütfen insanları korkutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…