Tüp bebek sürecimi tüm detayları ile paylaşıyorum

Çok teşekkür ederim deneyiminizi yazdığınız için ,hayırlı olsun bu arada ,rabbim bizlere de nasip etsin

gözün aydın canım darısı kalp atışına

Çok teşekkür ederim kuzummmm amin inşallah sen neler yapıyorsun son gelişmeler nasıl?
şuan pompa ile şişirilmiş gibiyim hormon değerlerimin düşmesi için ilaç vermişti doktorum onu kullanıyorum ama o da beni çok şişirdi ilaç bitince regl olucam 2. günü gidip yine kan vericez değerler iyi ise başlayacağız nasipse ama benim her durumda transfer hazirandan önce olmaz çünkü rahim duvarında kalınlık var onun tedavisi için 3 ay kadar ilaç kullanmam gerekicek yumurta toplama işleminden sonra o arada da embriyoları genetiğe göndereceğiz tabi sağlıklı oluşurlarsa :) nasip bakalım

Çok heyecanlııı hormon yüklene yüklene patlamaya hazır bombalara döndük. Aman sonu güzel olsun da hepsi unutulur geçer. Yeter ki mercimeklerimiz sağlıkla gelsinler Temkinli gitmek her zaman iyidir geç olsun güç olmasın. Süreci ve gelişmeleri bildirmeyi unutma

ben de senin güzel gelişmelerini takip ediyorum heyecanla , tabii ki mutlaka haberdar edeceğim

Kendisi benim de 3.5 yıldır doktorum Ankara’da olan varsa şiddetle tavsiye ederim.

Kendisi benim de 3.5 yıldır doktorum Ankara’da olan varsa şiddetle tavsiye ederim.
Ah ne güzel Cem hoca alanında çok başarılı. Siz baya uzun süredir tanışıyormuşsunuz. Bizim çok olmadı ama beraber devam edeceğiz yola nasipse. Gebelik takibi ve doğum için inşallah

Ah ne güzel Cem hoca alanında çok başarılı. Siz baya uzun süredir tanışıyormuşsunuz. Bizim çok olmadı ama beraber devam edeceğiz yola nasipse. Gebelik takibi ve doğum için inşallah
Merhaba beneğiniz hayırlı olsun sağlıkla kavuşun. bende devletten memnun kalmadım acaba cem hocayla gebe takibi ve doğum süreci nasıl işliyor yani ücret ne kadar doğum kendisi mi yaptırıyor Cebeci’de mi anlaşmalı olduğu başka hastane mi var genel olarak bilgi verebilir misiniz

Merhaba çok teşekkür ederim. Özelden yazdım size

Derdimvarr selam canım nasılsın bakalım nasıl gidiyor
Selam çiçeğim çok şükür iyiyim her şey yolunda gidiyor. En son keseyi gördük, cuma günü de nasip olursa kalp atışı için gideceğiz güzel haberlerle gelelim inşallah teyzesi Bugün Torch vs. testleri istemişti doktorumuz onları da verdik. Asıl haberler sende nedir son durum?? Ne aşamadasın?

benim yol daha uzun canım muhtemelen ayın 25i gibi regl olurum o zaman gidicem bakalım tedaviye başlarız nasipse, hadi bakalım cumaya az kaldı bol bol istirahat et bu aralar anın tadını çıkar güzel haberlerini bekliyorum minnakın

Yol istediği kadar uzun olsun, sonu çiçeklerle dolu bir bahçeye açılsın inşallah. Rabbim sen anne olmayı isteyen, bu yolda emek harcayan herkesi mükâfatlandır. Senin haznen çok geniş kimseyi kapından geri çevirme amin Buralar bebek ve hamilelik haberleriyle dolsun taşsın amiiiiinnn

çok çok amin

Merhaba tüp bebek ile mi gebe kldiniz surecinixle ilgili bahseder misiniz
Selamlar evet tüp bebek gebesiyim. Sayfanın en başına gelirseniz sürecimi orada anlattım. Orada belirtmediğim ve ekstra sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olabilirim tabii ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…