- 30 Mayıs 2022
- 217
- 236
-
- Konu Sahibi Derdimvarr
Kuzum ben de pharmasupra life kullandım doktor tavsiyesi ile. Hatta eşli kullandık biz faydası olduğunu düşünüyorum takviye sonuçta. İçeriği de güzel ve temiz. Aklında bulunsun diye yazmak istedim. Kutunun içinde hem şase hem de kapsül şeklinde destek var. Bir de ilaveten Decavit kullandım.Hangi vitaminleri kullanıyorsunuz söyleyebilir misiniz
Benim ilk gebeliğimde eşli olarak bunu kullandığımızda doğal olarak olmuştu gerçekten çok güzel bir destekKuzum ben de pharmasupra life kullandım doktor tavsiyesi ile. Hatta eşli kullandık biz faydası olduğunu düşünüyorum takviye sonuçta. İçeriği de güzel ve temiz. Aklında bulunsun diye yazmak istedim. Kutunun içinde hem şase hem de kapsül şeklinde destek var. Bir de ilaveten Decavit kullandım.
Yaaa ne güzel ben doğal gebelik elde edemesem de tüp bebek sürecinde faydasına çok inandığım bir takviye olduBenim ilk gebeliğimde eşli olarak bunu kullandığımızda doğal olarak olmuştu gerçekten çok güzel bir destek
Sagol canım özellikle bunu doktoruma soracağım ne gerekiyorsa yaptırmak istiyorumBenim bir tüpümün gerisinde sıvı birikmesi vardı hidrosalpins deniliyor bu şekilde embriyo hiç bir şekilde tutunamıuor bunun tek çaresi ya tüpünü bağltmak ya da o tüpü oradan aldırmak maalesef başka yolu yok.
Bu operasyondan bir ay sonra doğal yoldan gebe kalmıştım darısı başına inşallah benimki olumlu sonuçlanmadı ama inşallah en güzelini yaşarsınSagol canım özellikle bunu doktoruma soracağım ne gerekiyorsa yaptırmak istiyorum
Ben proxyfemin ve bıosteron kullaniyorum bunlara da bakacağım teşekkürlerfelixion woman diye bir vitamin canım suda çözünerek tüketiliyor 30 günlük. bir de hormon yüksek çıktığı için Cyclo-Progynova tablet verdi onu kullanıyorum 21 günlük bir ilaç
Cyclo-Progynova bu belirttiğim vitamin değil yalnız siz yine de doktorunuza danışmadan kullanmayın benceBen proxyfemin ve bıosteron kullaniyorum bunlara da bakacağım teşekkürler
Hangi hastane ve doktorda tüp bebek denedinizKuzum merhaba Rabbim mücadeleni kolay kılsın inşallah. Çabucak al bebeğini kucağına. Sağ tüpüm tıkalı benim de. Ben hiç aşılama denemedim. Bana hiçbir hekim aşılama önermedi. Direkt tüp bebeğe başladık. Sıvı birikmesi ile ilgili şimdi kızlarım gelir yardımcı olurlar sana üzgünüm yardımcı olamadım
Canım hangi hastanede yaptırdın ve hangi doktoraMerhaba, öncelikle Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinBenim de sağ tüpüm kapalı çıktı çatlama ignesi yapılacak. Sol tüpte sorun yok. Tedavisiz bu şekilde de hamile kalan çokmuş. Hepsini okudum ama kaçırmış olabilirim. Siz de farklı bir durum da var mıydı?
Canım sonucumun belli olmasını beklemiştim doktorumun ismini söyleyebilmek için. Çok şükür artık rahatlıkla önerebilirim. Ankara'da kendi kliniğinde tedavi gördüm.Canım hangi hastanede yaptırdın ve hangi doktora
Allah'ım sağlıklı kucağına almak nasip etsin canım ben de bursa da arıyorum doktor ve hastaneCanım sonucumun belli olmasını beklemiştim doktorumun ismini söyleyebilmek için. Çok şükür artık rahatlıkla önerebilirim. Ankara'da kendi kliniğinde tedavi gördüm. Prof. Dr. Cem Atabekoğlu. Aynı zamanda Ankara Tıp (cebeci) Üniversitesi Kadın Doğum Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı.
Amin kuzum Allah tez zamanda sana da nasip etsin inşallah. Vicdanlı bir hekime rast gelirsin umarımAllah'ım sağlıklı kucağına almak nasip etsin canım ben de bursa da arıyorum doktor ve hastane
Amin canımAmin kuzum Allah tez zamanda sana da nasip etsin inşallah. Vicdanlı bir hekime rast gelirsin umarım
Henüz yaptırmadım bugün regli oldum yarın gideceğim. Tokat merkez de yaşıyorum ben üniversite hastanesinde yaptıracağım. Eğer olmazsa Medical Park var oraya gideceğim.Canım hangi hastanede yaptırdın ve hangi doktora
Tamam canım ben de doktor araştırıyorum bursa da oturıyorum da o yüzden sordumHenüz yaptırmadım bugün regli oldum yarın gideceğim. Tokat merkez de yaşıyorum ben üniversite hastanesinde yaptıracağım. Eğer olmazsa Medical Park var oraya gideceğim.
İnşallah gönlünden geçtiği gibi olurTamam canım ben de doktor araştırıyorum bursa da oturıyorum da o yüzden sordum
Sizin tedaviniz nasıl oldu,eşte bi sorun var mıydı? neler kullandırdı yumurta gelişiminde ,transfere hazırlık sürecinde ne uyguladı doktorunuz, doğal siklus mı oldu bideKuzum merhaba Rabbim mücadeleni kolay kılsın inşallah. Çabucak al bebeğini kucağına. Sağ tüpüm tıkalı benim de. Ben hiç aşılama denemedim. Bana hiçbir hekim aşılama önermedi. Direkt tüp bebeğe başladık. Sıvı birikmesi ile ilgili şimdi kızlarım gelir yardımcı olurlar sana üzgünüm yardımcı olamadım
Siz ivf de mi tedavi gördünüz doktorunuz kimdi? Aynı sorun bende de olmuştu ben bilerek yaptıklarını düşünüyorum sanki .. ve çok kötü üsluplarıAynen öyle oldu benim 5 yumurta önden gitti 17 mm oldu. diğerleri geriden geldi ve diğer 6 yumurta 13-14 mm de kaldı haliyle de toplanamadi. Doktorlar neden bunu yapıyor bilmiyorum bir sürü paramız boşa gitti onu da geçtim iki hafta kendime gelemedim hayatımda hiç bu kadar psikolojik olarak cokmemistim.
Evet Antalya ivf de tedavi gördüm. Murat berkkanoğlu doktorumdu. Hemşiresi de suratsız veznesi de kayıt yapani da. Şu an daha iyi anlıyorum ki tedavinin iptal olacağını bile bile yaptılarSiz ivf de mi tedavi gördünüz doktorunuz kimdi? Aynı sorun bende de olmuştu ben bilerek yaptıklarını düşünüyorum sanki .. ve çok kötü üslupları
Merhaba canım eşte problem yoktu. Bende de bir tüpün kapalı olması dışında (ki bir tüp de yeterli gebelik oluşması için) elle tutulur bir problem yoktu. Amh yüksekti biraz pcos gibi göründü ama değilmiş. Sebepsiz infertilite dendi. 14 yumurta toplanmasına rağmen sadece tek bir embriyom oluştu ve o embriyom tutundu. Hekimin yönlendirmelerinin bu noktada çok önemli olduğunu düşünüyorum. Hiç olumsuz düşünmedik o embriyo tutunacak dünyadaki kısmetini bekliyor dedikSizin tedaviniz nasıl oldu,eşte bi sorun var mıydı? neler kullandırdı yumurta gelişiminde ,transfere hazırlık sürecinde ne uyguladı doktorunuz, doğal siklus mı oldu bide