Tüp bebek süreci ve çevre baskısı

Muhteşem fikir

Bana sor 4 yıl evlilik 0 gebelik.. kv kp annem Allah razı olsun 1 kere sormadılar neden diye bence hissediyorlar.. onun dşnda sanki tüm dünya sorduu.. ANNE OLMAK İSTİYORUM AMA OLAMIYORUM OLAMIYORUM OLMUYOR TÜP İÇİNDE PARAM YOK DEVLETE GİTSEM ÇALIŞIYORUM VAKTİM YOK ERTELEYİP DURUYORUM.. diyemiyorum ve diyorum ki pandemi var Yada Allah kararlamıştır bizede.

Ay ne kadar ayıp. Denecek söz mu bu. Direkt engelleyin

Ben böyle insanlara şaşırıp şoklar içerisinde kalıyorum nasıl akla, vicdana,kalbe ve merhamete sahipler size bir anımı paylaşacağım nasıl insanlar var görün yalnız değilsiniz yani, ben evlendikten 3 ay sonra hamile kaldım bir kızım oldu, sonrasındada 1 düşük yaşadım meğer pko ve miyom varmış düşüğe sebep olmuş sonrasında doktor uyarısı ile bir süre tedavi görmeye ve tedavim bitene kadar korunmaya devam ettim aynı size yaptıkları gibi herkes darlıyor, eee millet kaçıncıyı doğurdu sen hala tek çocukla geziyorsun diyorlardı, sözleşmiş gibi her gören aynı saçmalıkları sorup duruyordu,

Bir gün eşimin amcasına gittik bayramlaşmaya kalabalık bir ortamdı bir çok kişi var ve o malum soru geldi (ikinci ne zaman??) daha ben ağzımı açmadan kayınvalidem herkesin ortasında söylemiyorlar ama kısır o olmuyor çocuk dedi,ee yanımdaki çocuk nee gökten mi indi kısırsam?? Utanmadıda söylerken bunu o gün hayatımın enn kötü bayramını yaşadım ve oradan kaçıp boş bulduğum bir parkta saatlerce ağladım, Allah sana bunun hesabını sorsun inşallah dedim, meğer ben zaten 4 haftalık hamileymişim o gün,hatta 3.cü çocuğumda oldu ama o sözleri hala mıh gibi aklımda sizi öyle iyi anlıyorum ki şimdi KV. kendi kızı evlendi ama 4 yıldır bebek olmuyor ve sürekli onlar istemiyorlar diye saklıyor herkesten, kendi kızını yalanlarla koruyor kimse olmadığını öğrenmesin diye kırk takla atıyor ama bir başkasının evladına hatta çocuğu da varken kısır bu!! Diye iftira atabiliyor ben hakkımı helal etmiyorum şahsen çok canımı yaktılar benim..biraz uzun yazdım kusura bakmayın ama arkadaşınızın saçma mesajını görünce kan beynime sıçradı ve anlatmak istedim

Allah insanlara empati duygusu ve merhamet versin. Çok üzüldüm adınıza. Gerçekten insanlar nerde ne konuşacağını bilmiyor maalesef

Allah insanlara empati duygusu ve merhamet versin. Çok üzüldüm adınıza. Gerçekten insanlar nerde ne konuşacağını bilmiyor maalesef
Malesef öyle, Allah hayırlı ve merhamet dolu insanlarla karşılaştırsın sizi de her daim, inşallah sağlıkla kucağınıza bir evlat almayı nasip etsin Rabbim güçlü olun ki tedaviniz olumlu geçsin böyle asalak insanlara kulak asmayın gücünüzü ve enerjinizi sömürmelerine izin vermeyin Allah işinizi rast getirsin inşallah..

Çok teşekkür ederim. Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…