Tüp bebek süreci ve çevre baskısı

Dün bende bebeğimi gezdirirken mahallede koca kadınlar yasları neredeyse babannem gibi hadsiz ce 5 yıl sonra bebeğin oldu tüp bebekmi dedi bende dedimki tüp bebek yada normal yollarla oldu sizi ne ilgilendiriyo, benim kocamla aramdaki mahrem konular sizi ilgilendirmez dedim diğer milletene yaaa valla böyle cahil

O ayıyı hemen engelleyin. Üremek marifet mi de böyle bir üslup kullanıyor?

Öyle yapacağım. Hadsizlik diz boyu.

İnanın insanların mutsuzluğu ile mutlu olan o kadar çok insan varmış ki. Ben de şaşkınlıkla izliyorum

Çok güzel demişsiniz

Bu mesaja bisey yazilirda neyse agzimi bozmayayim karaktersiz insan herkes hemen anne olamıyor yada çocuk olmuyor ah ah zamanında banada sorarlardı çocuk ne zaman ne zaman diye bende her seferinde istediğim halde düşünmüyoruz derdim halbuki olmuyordu şimdi ise tüp bebekle hamile kaldım doğurdum çoğu kişiyede söylemedim gören herkes şimdi aa ne zaman doğurdun diyor degisik kafada herkes cevap vermemek en güzeli

Sağlıkla büyütün bebeğinizi çok iyi yapmışsınız söylememekle. En güzeli

Bu insanlar neden yatak odamda ne yaşadığımı merak ediyorlar çocuk yapmamı merak ediyorlar benim beynim bir türlü almıyor...Zaten doktor size olması gerekeni söylemiş kendinizi hazır hissettiğiniz zaman tedavinize başlarsınız. Bu süreçte size bir şey sormalarına ya da söylemelerine ancak siz müsaade ederseniz konuşurlar.. yeterinde zorlu bir süreç zaten o yüzden insanların ne dediği değil bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatmak için dua edin. o kadına da yazın çevremde o kadar çok köpek var ki almaya gerek duymadım..

Ya ne hadsiz ne cins insanlar var yahu Allah Allah
Hele o arkadaşınızın mesajı nedir ya
Benim senelerdir tanıdğım kardeş bildiğim adam benden 1 sene sonra evlendi, aynı şekilde bi kız arkadaşım çocukluk arkadaşım rahat 25 yıldır arkadaşım hatta babamın 2. Kızım dediği insan ikisine de bi günden bi güne sormadım sormam eeee hani diye bana ne belki istemiyorlar bana açıklama yapmak zorundalar mı

tıkayın kulaklarınızı böyle insanlara Allah aşkına soran olursa genciz daha biraz daha evliliğimizin tadını çıkarmak istiyoruz deyin

Allah en hayırlı en doğru zamanda sağlıkla yavrunuza kavuştursun sizi

Keske senin yerine annenlerde köpek büyütseydi demek lazım.
İnsana daha cok yararı dokunurdu en azından.
Ne bicim insanlar var ya cidden.

Artık kendimi suçlamaya başladım. Bu haddi ben veriyorum, vermişim diyorum.
Evet. Aynen durum bu.

Bakin ben 2017de evlendim. 28 yaşımdayken.

Evliliğimde 4 yıl bitiyor. 5.senem oluyor.

Soranlar var ama sizinkiler kadar hadsiz değil. Hele bu şekil bir mesaj .. asla.

Çünkü tepkim bellidir buna.

Bir duruş sahibi olamadığınız sürece herkes bu şekilde haddini aşabilecektir.

Insanlara saydırmaya gerek yok. Bu ülkede haddi olmayan şeylere burnunu sokan sayısız insana hakaret yağdırmak çözüm değil.

Çözüm kendine bunları dedirtmemekte.

Halen daha aman kalbi kırılmasın, aman yeni doğum yaptı diyorsaniz, hatayi kendinizde arayın.

Çok teşekkür ederim. Amin

Haklısınız muhtemelen

Yaptığı hadsizlik bence görüşmemeye devam edin bende 2 yıllık evliyim tedavi surecindeyim pandemi falan dedim hep inanmamislardır bence ama açıklama yapmak inandırmak zorunda değiliz hamile olunca davetiye bastırcam parti yapıcam merak edenlere

Üff aynısını bana da diyorlar. Eminim hayvanlarla kafayı yemiş diyorlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…