Tüp bebek sonucu bekleyenler

Crinone jel, estrofem, coraspin, folikasit kullaniyorum cnim.ben transferden sonra 3 gun yattim ve normal yasantima geri dondum.drum da zaten boyle tavsiye etti.kendimi cok yormuyorum.agir kaldirmiyorum.uzanma itme cekme hareketlerinden kacindim hep
Eed bende ilaçları kullandım işte benm de 3 gün oluo bugün cumartesi transfer oldum ara ara dolaşıyor um oturuyorum ama ben şimdi bu ilaçları kullaniorum ilkinde sadece jel kullanmıştım tutmamisti

Merhaba cnm seninle transfer Günlerimiz aynı benm de ilk denemem Negatif ti allah yardımcımız olsun
Amin cnm ne kasik ağrısı ne göğüslerde şişlik hiçbirşey yok hamile kalanların çoğunda böyle belirtiler var umutlarım tükendi boğazımda düğümle oturuyorum.çektiğim acılar verdigim emekler boşa cikicak....maddi ve manevi yıprandım artik..

Eed ama herkese göre değisir kaç embiriyo transfer ettiler

Hayirlisi bakalım en kalitesi düşük embriyoyla tek koydurup tutan bile okumustum Allahın taktiri.senin olmama nedeni ne sebepsiz infertilite mı cnm

Yok cnm benim tuplerim doğuştan tikaliymis oyüzden olmuo Eed hersey nasip olmadımi olmuo
Aynıymış canim ya benimde tüplerim kapali 24 yaşında 2ci tüp bebeği yaptırdım şu yaşta yasadiklarim çok ağır geliyo yaşıtlarım ufacık şeyleri dert ederken..

Aynıymış canim ya benimde tüplerim kapali 24 yaşında 2ci tüp bebeği yaptırdım şu yaşta yasadiklarim çok ağır geliyo yaşıtlarım ufacık şeyleri dert ederken..
Eed cnm kesinlikle katılıyorum sana arada geriniyomusun ben sadece bacaklarımı geriyorum çünkü yatmaktan yoruluyorum ama hafif hafif geriyorum

Eed cnm kesinlikle katılıyorum sana arada geriniyomusun ben sadece bacaklarımı geriyorum çünkü yatmaktan yoruluyorum ama hafif hafif geriyorum

3. Gunden sonra ucak yolculugu yaptim ve 17 aylik bebegim var oyuzden normal hareketlerimi yapiyorum burda yazanlari okuyunca vicdanen cok rahatsız oldum umarım tutmustur

Evet haklısın canım hepimizin bir sınavı var su hayatta umarım tez zamanda olur bebisin

canim burayi gezerken yazini okudum.hic uzulme belirti arama bendede hic bir belirti yoktu sadece 3.4.gunler kasigimda bir sag bir sol sanki top varmis gibi agri oldu o kadar halada yok belirti falan ama ben 8. Gun kan tahlili yaptim ve degerim 105 cikti iki gunde bir test yaptiriyorum simdilik iyi gidiyor .artis var umarim boyle devam eder.sende umidini kesme umut bittimi hersey bitiyor.kalbini ferah tut insallah olucak allahin izniyle merak etme .anliycagin herkeste belirti olmuyor

Beni
benimde bugün 4 . Gunu ve goguslerim de acı var inşallah tutmuştur bugün yeniden umutlandim bende inş tutmustur

Çok teşekkürler desteğiniz için..Hakkımızdan hayırlısı inşallah iyi sonuçlar alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…