Benimde doktorum oksurukten bisey olmaz dedi de cok oldugu icin korkuyorum.8.gunde falan kanda cikar yaptirabilirsin insallah tutunmustur bebisin.Merhaba. Benim pazartesi günü transferim oldu şu an 5. Gündeyim çpk sabırsızlanıyorum kan testi yaptırsam çıkar mı acaba ? Bu Arada bende de Öksürük çok oldu ama doktorum sorun olmadığını söyledi.
Hayırlısıyla insallah tutunmustur bebislerinizBenımde transferım cars gunu oldu arkadaslar. Merakla gunumu beklıyorum.
Insallah canım ınsallah allah nasip ederHayırlısıyla insallah tutunmustur bebisleriniz
Merhaba,Merhabalar çarsamba gunu transfer oldu suan sonucu bekliyorum cok oksuruyorum ilacda kullanmıyorum oyuzden olumsuz olur diye cok korkuyorum.benim gibi bekleyen var mı??
Canım benım 6. Gunum ben şimdiden yasıyorum arada kasık ağrısı. İnşallah yarın senden guzel haberler alırız canımArkadaşlar test günüm yarın. Ara ara hafif kasık bel ağrısı oluyor. Siz de yaşyormusunuz bunu?
Ben de yasamistim 6. Gunu.daha sonra tekrarlamamisti.bugun normalde adet gunum.cok hafif bugun aynisini tekrar yasamaya basladim.bu benim taze 2. Denemem.1 tane de dondurulmus denemem var.ilk tup bebek denememde adet gunumde kanamam gelmisti.oncesinde de siddetli agriyla birlikte kanama.bu sefer boyle bir durum yok.anlam veremiyorum ve cok merak ediyorum.insallah bebislerimize kavusuruzCanım benım 6. Gunum ben şimdiden yasıyorum arada kasık ağrısı. İnşallah yarın senden guzel haberler alırız canım
İnşallah güzel şeylerin belirtileridir bunlar canım... Buyuk günün yarın heycanını tahmın edemıyorum .. Allah yardımcımız olsun ınsallhBen de yasamistim 6. Gunu.daha sonra tekrarlamamisti.bugun normalde adet gunum.cok hafif bugun aynisini tekrar yasamaya basladim.bu benim taze 2. Denemem.1 tane de dondurulmus denemem var.ilk tup bebek denememde adet gunumde kanamam gelmisti.oncesinde de siddetli agriyla birlikte kanama.bu sefer boyle bir durum yok.anlam veremiyorum ve cok merak ediyorum.insallah bebislerimize kavusuruz
Merhaba cnm seninle transfer Günlerimiz aynı benm de ilk denemem Negatif ti allah yardımcımız olsunBenim dondurulmuslarla cumartesi transferim oldu bugün ikinci günüm hiç bir belirti yok ilk denememde yoktu çok korkuyorum
Yok diye biliyorum benimde ilkinde gününde geldi hangi ilaçları killaniyorsunilaçların adet geciktirme durumu var mı biliyor musunuz? Benim her denemem de adet kanamam zamanında gelmişti
Birde sürekli yatiyornusun ben bugun ara ara oturmaya başladım çünkü çok sikildimilaçların adet geciktirme durumu var mı biliyor musunuz? Benim her denemem de adet kanamam zamanında gelmişti
Crinone jel, estrofem, coraspin, folikasit kullaniyorum cnim.ben transferden sonra 3 gun yattim ve normal yasantima geri dondum.drum da zaten boyle tavsiye etti.kendimi cok yormuyorum.agir kaldirmiyorum.uzanma itme cekme hareketlerinden kacindim hepBirde sürekli yatiyornusun ben bugun ara ara oturmaya başladım çünkü çok sikildim
Ya canım hangımızınkı olması gereken bilmiyoruz ki. Bide herkese etkisi farklı olur tabıkı. İnşsllh hepımız güzel sonuçları alırız.Merhaba benmde transferimin ikinci günü benimde hiç bir belirtim yokbide yatmaktan çok sıkıldım ara ara yatıyorum oturuyorum
Ben cok cok yatmadım valla kalkıyorum sürekli. Daıma yatmayın dıuolar kan dolasımı olsun dıyolarCrinone jel, estrofem, coraspin, folikasit kullaniyorum cnim.ben transferden sonra 3 gun yattim ve normal yasantima geri dondum.drum da zaten boyle tavsiye etti.kendimi cok yormuyorum.agir kaldirmiyorum.uzanma itme cekme hareketlerinden kacindim hep