Tüp bebek sonucu bekleyenler

Eed cnm kesinlikle katılıyorum sana arada geriniyomusun ben sadece bacaklarımı geriyorum çünkü yatmaktan yoruluyorum ama hafif hafif geriyorum
Ben çok yatmıyorum canım kalkıyorum evin içinde yürüyorum gidiyorum balkonda oturuyorum sürekli yatmakta rahme kan dolaşımını sağlamaz.. tüp bebek yaptırıp iki vasıtayla okuluna giden öğretmen arkadaşı okumuştum burda tabiki dikkat edicez ama Allahın vereceği varsa hoplasan da ziplasanda o alnına yazılmışsa herturlu tutar..inşallah bizimkilerde tutar..

Ben çok yatmıyorum canım kalkıyorum evin içinde yürüyorum gidiyorum balkonda oturuyorum sürekli yatmakta rahme kan dolaşımını sağlamaz.. tüp bebek yaptırıp iki vasıtayla okuluna giden öğretmen arkadaşı okumuştum burda tabiki dikkat edicez ama Allahın vereceği varsa yollasan de ziplasanda o alnına yazılmışsa herturlu tutar..inşallah bizimkilerde tutar..
Inşallah ama benm eşim benden daha tedirgin olduğu için ilkinde bende kalktım hemen o yüzden bunda yattım inşaallah bugün goguslerim aciyor umarım tutmuştur onun icin açıyordur allah yardımcımız olsun

Ben çok yatmıyorum canım kalkıyorum evin içinde yürüyorum gidiyorum balkonda oturuyorum sürekli yatmakta rahme kan dolaşımını sağlamaz.. tüp bebek yaptırıp iki vasıtayla okuluna giden öğretmen arkadaşı okumuştum burda tabiki dikkat edicez ama Allahın vereceği varsa hoplasan da ziplasanda o alnına yazılmışsa herturlu tutar..inşallah bizimkilerde tutar..
Valla bende aynısını düşünüyorum. Ki öyle dedıler kan dolasımı onemlı dıye. Yanı dedıgın gıbı rabbım nasıp ettıyse hopla zıpla tutar yznı tabıkı elınden gelenı yapıp gersını allaha bırakacaz o ayrı.

Arkadaslar bilginlz var mı bılmıyorum ama transferden kac gun sonra tutunma olur. Hanı tmm 10/12 gun sonra test yspacaz ama tutunup tutunmadıgı bellı olmaz mı kı artık.

canim burayi gezerken yazini okudum.hic uzulme belirti arama bendede hic bir belirti yoktu sadece 3.4.gunler kasigimda bir sag bir sol sanki top varmis gibi agri oldu o kadar halada yok belirti falan ama ben 8. Gun kan tahlili yaptim ve degerim 105 cikti iki gunde bir test yaptiriyorum simdilik iyi gidiyor .artis var umarim boyle devam eder.sende umidini kesme umut bittimi hersey bitiyor.kalbini ferah tut insallah olucak allahin izniyle merak etme .anliycagin herkeste belirti olmuyor
Canım erken testın dogru cıkarmı acaba:KK43: bende cok merak ıcındeyım de7. Gunum bugun. Evde erken gebelık yapsakta cıkmaz:KK43:

İnş cnm bugün hareketlerine dikkat et yatmaya özen göster inş tutmuştur inş hepimizin yüzü güler hamileler bölümünde yazısırız:)

İnş cnm bugün hareketlerine dikkat et yatmaya özen göster inş tutmuştur inş hepimizin yüzü güler hamileler bölümünde yazısırız:)
Ay valla bugun de kahvalttıya dısarı cıktım:KK43: ınsallh bozuk yollar ters etkı yapmaz.. Rabbım hepımıze hayırlı haberler nasıp etsın

Canim v
Canım erken testın dogru cıkarmı acaba:KK43: bende cok merak ıcındeyım de7. Gunum bugun. Evde erken gebelık yapsakta cıkmaz:KK43:

Canim ben 8. Gun test yaptim evde silik cuzgi vardi .ama o gun kanamam oldu biraz oda tuvalet kagidina geldi cicok degil ama azcik azcik geldi bazen bende korktum doktor normal oldugunu yerlesme kanamasi ooldugunu seyledi ama ertesi gun beta hcg de kanda cikti ve gercekten vardi .fakag herkesde ayni olmuyo okuduklarimda bazilarinin idrar testiyle goremiyor kanda kinde cikiyir. Yapardan bile sakin negatif cikarsa uzulme cunki 12 gunde kanda ogrenen cok oluyor.

Insallah canim .rahat ol o annesine siki siki

Insallah canim sen rahat ol o annesini simsiki tutunacak insallah
İnşallah canım
Canim v

Canim ben 8. Gun test yaptim evde silik cuzgi vardi .ama o gun kanamam oldu biraz oda tuvalet kagidina geldi cicok degil ama azcik azcik geldi bazen bende korktum doktor normal oldugunu yerlesme kanamasi ooldugunu seyledi ama ertesi gun beta hcg de kanda cikti ve gercekten vardi .fakag herkesde ayni olmuyo okuduklarimda bazilarinin idrar testiyle goremiyor kanda kinde cikiyir. Yapardan bile sakin negatif cikarsa uzulme cunki 12 gunde kanda ogrenen cok oluyor. ohh simdi hamilesin ozaman allah tamamını erdırsın ınsallh bızede knsallh bu duyguları tez zamanda yasatsın ınsallh. Test yapmak istemiyorum evde hep olumsuz oldu şimdiye kadar bu sefer dırek kandan baktırmak istıyorum allh nasıp ederse ınsallh guzel haber alıp cıldırmak ıstıyorum

Benim eşimde sorun ve tüp bebekten başka çaremiz yoktu. Dün yumurtalarım toplandı kısa protokol 150 lilik ilaçlarla 14 yumurta büyüttüler. Bugün aradılar herşey yolunda cumartesi sabahtan transfer olacak diye. Sanırım şansı arttırmak için doktor 3 tane yerleştirebiliriz dedi. Acayip heyecanlıyım sonrasını çok merak ediyorum. şuna çok inanıyorum "Kün fe yekün" Rabbim ol derse olacak. Çok zor bir süreç psikolojik olarak ve bedenen Allah kimseyi darda koymasın,herkesin kucağını doldursun inşallah...

Canim v

Canim ben 8. Gun test yaptim evde silik cuzgi vardi .ama o gun kanamam oldu biraz oda tuvalet kagidina geldi cicok degil ama azcik azcik geldi bazen bende korktum doktor normal oldugunu yerlesme kanamasi ooldugunu seyledi ama ertesi gun beta hcg de kanda cikti ve gercekten vardi .fakag herkesde ayni olmuyo okuduklarimda bazilarinin idrar testiyle goremiyor kanda kinde cikiyir. Yapardan bile sakin negatif cikarsa uzulme cunki 12 gunde kanda ogrenen cok oluyor.
Canım ya bende daha bi belirti yok işim aslı ne yerlesme kanaması ne bşy. Hanı ılla kanama olması lazım mı bılmıyorum ama merakla beklemektehım

Benim eşimde sorun ve tüp bebekten başka çaremiz yoktu. Dün yumurtalarım toplandı kısa protokol 150 lilik ilaçlarla 14 yumurta büyüttüler. Bugün aradılar herşey yolunda cumartesi sabahtan transfer olacak diye. Sanırım şansı arttırmak için doktor 3 tane yerleştirebiliriz dedi. Acayip heyecanlıyım sonrasını çok merak ediyorum. şuna çok inanıyorum "Kün fe yekün" Rabbim ol derse olacak. Çok zor bir süreç psikolojik olarak ve bedenen Allah kimseyi darda koymasın,herkesin kucağını doldursun inşallah...
Evet canım olasılıgı artırmak için yPıyorlar cogul gebelıgı kabul edıyorsan banada 2 tabd yapıldı transfer cunku.

slm arkadaşlar benimde transferimin 4.günü ptesi test yapıcm çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum bu 3.denemem ilkinde dış gebelik girdim ve ameliyat oldum ikinci denemem negatif sonuçlandı.sonucumu sabırsızlıkla k
ve korkuyla bekliyorum inşllhh güzel bi sonuç alırım bu kez

Evet canım olasılıgı artırmak için yPıyorlar cogul gebelıgı kabul edıyorsan banada 2 tabd yapıldı transfer cunku.
Peki sende sonuç nedir canım. Ben şimdiden heyecanlıyım,transferim ctesi, testim 2 haziranda yapılacak sizleri tahmin edemiyorum bile. allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin

Canım ya bende daha bi belirti yok işim aslı ne yerlesme kanaması ne bşy. Hanı ılla kanama olması lazım mı bılmıyorum ama merakla beklemektehım
Tabiki elde değil ama bence belirtilere çok takılma canım. Neticede normal gebeliklerde bile herkesin süreci birbirinden bambaşka ilerliyor. Çünkü tüm forumlardan okuduğum o ki kiminin başı dönmüş,kiminin kanaması olmuş yada başka şeyler ama bunlar psikolojikte olabilir diye düşünüyorum

X