canım merhaba. yaşadığın olumsuzluklar inşALLAH geride kalmıştır ve inş. bu defakı denemen pozitif sonuçlanır ve sonuna kadar öle devam eder.
bu embriyo meselesi şöyleymiş. yaş 35ten küçük ise, ilk iki denemede yasal olarak 1tane embriyo konuluyor. 3.den sonra çift. ancak yaş 35 ten büyük ise ilkındede çift konulabılıyor.
istanbulda oturuyorum bende. pendıkte. ancak tedavımı avrupa yakasında bir merkezde oldum. ilk denememde başarısız olduk. şimdi dondurulmuşlarla deneyeceğiz inş. eğer düşünürsen merkezimin adını verebilirim.
çok teşekkür ederim iyi temennilerin için.bugün evimin yakınında bulunan bir hastaneye gittim kn testi sonucum 163.7 yani şu an hamileyim.mutluyum ama temkinli bir mutluluk yaşıyorum nedenine gelince ilkinde 70 çıkmıştı ama öğrendiğim gün kanamam oldu.şimdide kasık ağrım var korkum bundan dolayı umarım iyi bir şekilde devam eder süreç.verdiğin bilgi için teşekkürler o zaman burada fazlasıyla dedğin şartlarda bulunan şanslı insanlar var.umarım ben ve benim gibilerde de şans yüksektir.eğer bunda da bir düşük yaşarsam mutlaka merkezin adını alırım senden özelden.bu arada dondurulmuş embryolarla çok daha kolay oluyor.sakın stres yaşama.iğneler yok tedavi başlangıcı aynı adetin ilk günü başlıyor.stres oluyor yok demek yalan olur ama inan daha kolay umarım tutar ve bebeğini sağlıklı şekilde kollarının arasına alırsın..şimdiden herkese iyi şanslar.ışık ve sevgiyle kal canım