Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

:KK67:
canım merhaba. yaşadığın olumsuzluklar inşALLAH geride kalmıştır ve inş. bu defakı denemen pozitif sonuçlanır ve sonuna kadar öle devam eder.
bu embriyo meselesi şöyleymiş. yaş 35ten küçük ise, ilk iki denemede yasal olarak 1tane embriyo konuluyor. 3.den sonra çift. ancak yaş 35 ten büyük ise ilkındede çift konulabılıyor.
istanbulda oturuyorum bende. pendıkte. ancak tedavımı avrupa yakasında bir merkezde oldum. ilk denememde başarısız olduk. şimdi dondurulmuşlarla deneyeceğiz inş. eğer düşünürsen merkezimin adını verebilirim.

çok teşekkür ederim iyi temennilerin için.bugün evimin yakınında bulunan bir hastaneye gittim kn testi sonucum 163.7 yani şu an hamileyim.mutluyum ama temkinli bir mutluluk yaşıyorum nedenine gelince ilkinde 70 çıkmıştı ama öğrendiğim gün kanamam oldu.şimdide kasık ağrım var korkum bundan dolayı:KK50: umarım iyi bir şekilde devam eder süreç.verdiğin bilgi için teşekkürler o zaman burada fazlasıyla dedğin şartlarda bulunan şanslı insanlar var.umarım ben ve benim gibilerde de şans yüksektir.eğer bunda da bir düşük yaşarsam mutlaka merkezin adını alırım senden özelden.bu arada dondurulmuş embryolarla çok daha kolay oluyor.sakın stres yaşama.iğneler yok tedavi başlangıcı aynı adetin ilk günü başlıyor.stres oluyor yok demek yalan olur ama inan daha kolay umarım tutar ve bebeğini sağlıklı şekilde kollarının arasına alırsın..şimdiden herkese iyi şanslar.ışık ve sevgiyle kal canım

Arkadaslar merhaba
ne zmndir yazilanlari okuyorum sessizce, simdi bi ses veriim istedim.
Benim 2. Dnemem. 5.gun blast transferi oldu 1. Kalite.
Bugun (ttansfer gununu saymazsam)6.gunum. Transferden sonra 3.gun ciddi kasik agrisi ve adet sancisi hissettm bu ilk denememde olmamisti. Heraldw erken regl oldum dedm. Ama bisi yoktu. 5. Ve 6.gunlerde ise agrim olmadi. Sadece nadiren yururken ya da kalkinca kasiklarimda sizi hisseediorum o kadr. Goguslerimde agrri azaldi. Ama benim goguslerim saolsunlar zaten varliklarini pek caktirmazlar, sesleri cikmaz reglden once filan da.. :)
Benim gibi ilk basta agri hissedip sonra azalan oldu mu hamile ve tecrubeli arkdslar arasinda..?
Cok tesrkkurler. Rabbim hepimize saglikli guzel evlatlar nasip etsin hayirlisiyla

Arkadaslar merhaba
ne zmndir yazilanlari okuyorum sessizce, simdi bi ses veriim istedim.
Benim 2. Dnemem. 5.gun blast transferi oldu 1. Kalite.
Bugun (ttansfer gununu saymazsam)6.gunum. Transferden sonra 3.gun ciddi kasik agrisi ve adet sancisi hissettm bu ilk denememde olmamisti. Heraldw erken regl oldum dedm. Ama bisi yoktu. 5. Ve 6.gunlerde ise agrim olmadi. Sadece nadiren yururken ya da kalkinca kasiklarimda sizi hisseediorum o kadr. Goguslerimde agrri azaldi. Ama benim goguslerim saolsunlar zaten varliklarini pek caktirmazlar, sesleri cikmaz reglden once filan da.. :)
Benim gibi ilk basta agri hissedip sonra azalan oldu mu hamile ve tecrubeli arkdslar arasinda..?
Cok tesrkkurler. Rabbim hepimize saglikli guzel evlatlar nasip etsin hayirlisiyla
Merhaba arkadaşım. önce hayırlı olsun. benimde belirtiler seninki gibiydi. kasık ağrısı ve göğüslerde ağrı. benim ağrılarımda 2 gün önce geçti. bir aksilik mi var diye çok endişelendim. tüp bebek sitelerinde şöyle bir şey de yazıyor. kasık ağrısının aniden kesilmesinin de düşük belirtisi olabileceği(dr nevra) bu korkuyla ben hiç gereği yokken beta hcg mi 5. kez tekrar baktırdım (ilk denememde betahcglerim 600 çıktıktan sonra düşmüştü, bu yüzden pimpirikliyim) ve sonuç çok şükür betalarm çok iyi yükseliyr. aslında vücudumuzu çok dinliyoruz. aslına bakarsan kasık ağrısı gebelik belirtisi bile değil. benim doktorum kasık ağrısının yapılan işleme bağlı veya aşırı yumurta üretilmiş bayanlarda olacağnın söledi. içini ferah tut olurmu. bugünler zor geçiyor. ben sabırsız biriyim ve 10. gün baktırdım.Allah yardımcımız olsun.

arkadaşlar merhaba herkesin keyfi ve sağlığı yerindedir umarım.
birşey soracaktım size,7.haftam bitiyor bir sıkıntım yok Allaha şükür bebişler de ben de iyiyiz ama geçen haftadan beri inanılmaz bir iştahsızlığım var midem genelde rahatsız etmiyor hafif bulantım oluyor ama yemek gördüğümde hatta düşüncesi bile aklıma geldiğinde içim dışıma çıkıyor .süt içemiyorum kutusunu görmeye bile dayanamıyorum ama kalsiyum için gerekli ben de peynir yoğurt falan yiyorum. bir de ceviz inanılmaz tiksindiriyor beni. bebeişlerimi yeterli besleyememekten korkuyorum zaten zayıfım daha da zayıflayacağım bu gidişle.kendimi zorluyorum bu sefer de herşeyi çıkarıyorum yediğim.
doktora sordum biraz sürer bu durum zorlama kendini dedi ama ben endişeleniyorum.aynı veya benzer durumda olan arkadaşlar yorumlarınızı rica ediyorum..

Merhaba arkadaşım. önce hayırlı olsun. benimde belirtiler seninki gibiydi. kasık ağrısı ve göğüslerde ağrı. benim ağrılarımda 2 gün önce geçti. bir aksilik mi var diye çok endişelendim. tüp bebek sitelerinde şöyle bir şey de yazıyor. kasık ağrısının aniden kesilmesinin de düşük belirtisi olabileceği(dr nevra) bu korkuyla ben hiç gereği yokken beta hcg mi 5. kez tekrar baktırdım (ilk denememde betahcglerim 600 çıktıktan sonra düşmüştü, bu yüzden pimpirikliyim) ve sonuç çok şükür betalarm çok iyi yükseliyr. aslında vücudumuzu çok dinliyoruz. aslına bakarsan kasık ağrısı gebelik belirtisi bile değil. benim doktorum kasık ağrısının yapılan işleme bağlı veya aşırı yumurta üretilmiş bayanlarda olacağnın söledi. içini ferah tut olurmu. bugünler zor geçiyor. ben sabırsız biriyim ve 10. gün baktırdım.Allah yardımcımız olsun.

Hamilesin yani tebrik ederimm :)) darisi basimiza
benim o yaziyi yazdiktan sonra yine basladi agrilar.. Ama surekli dgl bi var bi yok
valla oyle bi ruh halindeyim ki guluorum kendime bazen. Agrim olunca adet gorecgm die korkuorum, agri gecince de olmadi diorum yine korkuyorum! Bugun transferi saymazsak 7.gun. Sali gunu 10.gun olacak kan testi yaptiracam. Dokuz doguracam bu gidisle yoksa :)
degerlerinin yukselmesi sahane iste ne guzel! Hici biseyi takma kafana hamileligin tadini cikar bence :KK66:

merhaba kızlar bugün tam 6 hafta 3 günlük hamileyim ultrasyon kontrolüm vardı bebeği ve kalp atışlarını gördük çok şükür doktoor normal haline dönebilirsinnn iş başı yapabilirsin dedi üstümden büyük bir yük kalktı valla:KK64:

Selam arkadaşlar hepinizin yazılarını okudum ve okurken çok duygulandım allah herkese versin bne 16 subatta transfer oldum 3.tüp bebek denememm umarım bu sefer tutar benimde size benzer agrılarım oluyor kafamıza takmammız lazım derim dua edelimki inş.. Tuttsun :nazar:

arkadaşlar merhaba herkesin keyfi ve sağlığı yerindedir umarım.
birşey soracaktım size,7.haftam bitiyor bir sıkıntım yok Allaha şükür bebişler de ben de iyiyiz ama geçen haftadan beri inanılmaz bir iştahsızlığım var midem genelde rahatsız etmiyor hafif bulantım oluyor ama yemek gördüğümde hatta düşüncesi bile aklıma geldiğinde içim dışıma çıkıyor .süt içemiyorum kutusunu görmeye bile dayanamıyorum ama kalsiyum için gerekli ben de peynir yoğurt falan yiyorum. bir de ceviz inanılmaz tiksindiriyor beni. bebeişlerimi yeterli besleyememekten korkuyorum zaten zayıfım daha da zayıflayacağım bu gidişle.kendimi zorluyorum bu sefer de herşeyi çıkarıyorum yediğim.
doktora sordum biraz sürer bu durum zorlama kendini dedi ama ben endişeleniyorum.aynı veya benzer durumda olan arkadaşlar yorumlarınızı rica ediyorum..

merhaba .benimde gebeliğimde 7.haftaya girecem bır ıkı güne .bende anlattığın gıbı hiç bişey yiyemiyorum bir hafta da 2 kılo verdim benim de çoğul gebelik ,süt gördüğümde tüylerim diken diken oluyo doktora anlattım.bana ilk 3 ay bunlar normal dedi kılo kaybı da olur dedi.sakın suçluluk duyup üzülme bebeklerınızı etkileyen bır durum değil dedi.bana ılaç verdi ve serum ıle mıneral verıldı çünkü vucutta sıvı kaybı oluşmuştu.şimdi bu ılaç sayesınde bişeyler yıyebliyorum artık...ben bu ılaç öncesi midemdekilerı çıkarırken bayılıyordum su bıle içemıyordum.ağlama krızlerı bır yandan.hatta şöyle düşünüyordum Allah vermedı nıye zorladın ınatlaştın yani suçluluk hıssedıyordum.çok şükür şimdi daha ıyıyım...

Selam arkadaşlar hepinizin yazılarını okudum ve okurken çok duygulandım allah herkese versin bne 16 subatta transfer oldum 3.tüp bebek denememm umarım bu sefer tutar benimde size benzer agrılarım oluyor kafamıza takmammız lazım derim dua edelimki inş.. Tuttsun :nazar:

merhaba .benım de 3.denemede tuttu ve çoğul gebelık umarım senın de guzel haberlerını duyarız...

merhaba kızlar bugün tam 6 hafta 3 günlük hamileyim ultrasyon kontrolüm vardı bebeği ve kalp atışlarını gördük çok şükür doktoor normal haline dönebilirsinnn iş başı yapabilirsin dedi üstümden büyük bir yük kalktı valla:KK64:

merhaba ,cuma günü bende doktora gittim.benim de 6 hafta 3 günlük hamileliğim.bana da ultrasonda bakıldı bebeklerın keseleri ve kalp atışlarını gördük.
doktor sadece benım beslenmem dışında sorun yok dedı ben çok kötü oldum çünkü bana serum ve mıneral takviyesi ıle bulantı için ılaç verdı.şimdi daha ıyıyım .rapor vereyım istersen dedı ama okula gıtmen gıtmen kafanı dağıtman daha ıyı olur dedığı için bende tamam dedım pazartesi iş başı yapacam
ben de uyku sorunu var canım gecelerı uykum çok bolunuyo sende yaşıyor musun bunu?

merhaba ,cuma günü bende doktora gittim.benim de 6 hafta 3 günlük hamileliğim.bana da ultrasonda bakıldı bebeklerın keseleri ve kalp atışlarını gördük.
doktor sadece benım beslenmem dışında sorun yok dedı ben çok kötü oldum çünkü bana serum ve mıneral takviyesi ıle bulantı için ılaç verdı.şimdi daha ıyıyım .rapor vereyım istersen dedı ama okula gıtmen gıtmen kafanı dağıtman daha ıyı olur dedığı için bende tamam dedım pazartesi iş başı yapacam
ben de uyku sorunu var canım gecelerı uykum çok bolunuyo sende yaşıyor musun bunu?

canım uyku problemini çok yaşıyorum ama çok uyuyarak bölünmüyor uykum sadece aşırı dercede uyuyorum bulantı belli saatlerde oluyor kilo vermişim 3 kilo kadar ona dikkat et dedi vermede almada mide yanması şikayetim vardı ilaç istedim 3 ayın doluncaya kadar grip dahi olsan kend kendine iyileşiceksin ilaçı unut dedi folikasit coaspirin jel dışında dedi ve 3 hafta sonra görücem seni dedi artık 12 marta gün aldık başka sıkıntım olursa yazarım canım sana

merhaba .benım de 3.denemede tuttu ve çoğul gebelık umarım senın de guzel haberlerını duyarız...

TEŞEKKÜREDERİM OKYANUZ İNŞ. 3, DE TUTAR BAKALIM BİRAZ HEYCAN VAR HEP POZİTİF DÜŞÜNÜYORUM ÇOK DUA EDİYORUM BAKALIM YİNEDE HER ŞEY ALLAHTAN DİYORUM..:nazar:

bnmde 3. denememdi bu denemede tuttu inşallah seninkide tutar :KK61:

çok sevindim canım :KK61:bizide doktor haftaya çağırdı kalp atışları için

okyanuz canım çok geçmiş olsun benim şiddetli kusmalarım yok sadece iştahsızlığım çok kötü ve o da bazı şeylere aşırı bir iştahsızlık şeklinde. onları ağzıma koyamıyorum. yoksa kendimi zorlamadan azıcık da olsa yiyebiliyorum ama acıktığımdan ya da canım istediğinden değil mecburiyetten sadece :nazar: ben de doktora sordum telefonda takviyeye gerek yok kusmalarda artış ve haftada 1 kg kaybı olursa serum verileceğini şimdilik bu şekilde idare etmemin zararı olmadığını söyledi. mesela süt içemiyorsan peynir yoğurt ayran dene dedi şimdilik ayran harika gidiyor bakalım ondan da tiksinmem inşallah

Allah hepimize kolaylık bebişlerimize sağlık versin.:nazar::nazar:

bnmde 3. denememdi bu denemede tuttu inşallah seninkide tutar :KK61:

ahsen 44 bir şey soracam benim ağrılarım oluyor zaman zaman 2 denememde olmamıstı acaba tutuyorda ondanmıdırkikasıklarımda ağrı var 5.gün bugün trasfer olalı umarım iyi bişeyler oluyordur :)

kızlar meraba.nasılsınız.herşeyler yolundadır inşallah.
ben 2 gündür çok kötüydüm.1 hafta öncesine kadar midem çok kötüydü.ama bigün kalktım sabah hiçbişeyim yok.herşeyi yiyorum,içiyorum.su bile kokuyordu.ama bir anda pat diye kesildi.cumartesi netten araştırdım neden böyle olur diye,kötü kötü şeyler okudum.burda yazıp da sizi de pimpiriklendirmeyeyim.2 gündür ağla ağla bittim.gitti bebişim diye .doktoru aradım kızdı bana canını sıkma diye.perşembeydi randevum dayanamayıp bugün gittim bebişim oracıktaydı.pıtpıtpıt hızlı hızlı atıyodu kalbi şükürler olsun rabbime.:nazar:
rabbim hepimizin bebişlerine sağlık versin inşallah
bekleyen arkadaşlara da sabırlar versin inşallah
iyi geceler herkeseeee:21:

kızlar meraba.nasılsınız.herşeyler yolundadır inşallah.
ben 2 gündür çok kötüydüm.1 hafta öncesine kadar midem çok kötüydü.ama bigün kalktım sabah hiçbişeyim yok.herşeyi yiyorum,içiyorum.su bile kokuyordu.ama bir anda pat diye kesildi.cumartesi netten araştırdım neden böyle olur diye,kötü kötü şeyler okudum.burda yazıp da sizi de pimpiriklendirmeyeyim.2 gündür ağla ağla bittim.gitti bebişim diye .doktoru aradım kızdı bana canını sıkma diye.perşembeydi randevum dayanamayıp bugün gittim bebişim oracıktaydı.pıtpıtpıt hızlı hızlı atıyodu kalbi şükürler olsun rabbime.:nazar:
rabbim hepimizin bebişlerine sağlık versin inşallah
bekleyen arkadaşlara da sabırlar versin inşallah
iyi geceler herkeseeee:21:

canım benim sen içini ferah tut herşey yolundadır mutlaka :KK49:

baharcım ya böyle yapıp üzme ne kendini ne de bebişi. benden daha evhamlısın yani hadi benimkiler ikiz diye riskli deniliyor o yüzden daha bir evhamlı oluyor insan da sen yapmam tatlım ...
ben bir iyiyim bir kötüyüm mesela dün akşam felakettim işten eve nasıl gittim hatırlamıyorum tansiyon yerlerde mide bulantısı hasta gibi yattım bütün akşam ama sabah bir uyandım turp gibiyim.
boşuna endişelenme canım benim öpüyorum seni.

X