- 27 Kasım 2010
- 182
- 0
cok sevindim canım inş bizde böle sonuclar alırız gözün aydın
elifçim ilk denememiz,sorun eşimdeydi morfoloji ve sayı sıkıntımız vardı . tek yol mikroydu biz de doktorumuzun da tavsiyesiyle vakit kaybetmeden mikro tedavisine başladık. bugün daha ilk testim ve inşallah yükselir değerim
sepphiracım genelde herkesin yaşadığı gibi şikayetlerim oldu , şikayet de denemez aslında hafif kasık ve bel ağrısı karnımda şişkinlik, göğüslerime şişkinlik ve sızlama şeklinde. Allah şükür kanamam olmadı bugüne kadar .
bu arada hem pazar hem bu sabah idrar testi yaptım değerim 514 gibi yüksek olmasına rağmen 2.çizgi net çıkmadı her 2 denememde de silk çıktı. yani bekleyen aralkadaşlar erkenden idrar testi yapıp negatif falan çıkarsa üzmeyin kendinizi.
arkadaşlar beta- hcg değerim 514 çıktı :) Rabbim dualarımı kabul etti inşallah sonuna kadar hayırlısyla sağlıkla devam ederim..
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin hepimize hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin.
elifçim ilk denememiz,sorun eşimdeydi morfoloji ve sayı sıkıntımız vardı . tek yol mikroydu biz de doktorumuzun da tavsiyesiyle vakit kaybetmeden mikro tedavisine başladık. bugün daha ilk testim ve inşallah yükselir değerim
sepphiracım genelde herkesin yaşadığı gibi şikayetlerim oldu , şikayet de denemez aslında hafif kasık ve bel ağrısı karnımda şişkinlik, göğüslerime şişkinlik ve sızlama şeklinde. Allah şükür kanamam olmadı bugüne kadar .
bu arada hem pazar hem bu sabah idrar testi yaptım değerim 514 gibi yüksek olmasına rağmen 2.çizgi net çıkmadı her 2 denememde de silk çıktı. yani bekleyen aralkadaşlar erkenden idrar testi yapıp negatif falan çıkarsa üzmeyin kendinizi.
kızlar benimde ayın 19 unda transferim gerçekleşti dondurulmuş embriyo ile bu 2.tedavim yalnız size sormak istediğim birşey var ya dün tuhaf bişey oldu sizlerede bir danışayım ben şimdi jel yerine iğne kullanıom progynex dün süt gibi akıntım çoktu fakat bir ara wc gittim sildiğimde topak şeklinde baya fazla jel kullanmışım gibi arko krem kıvamında yeşil beyaz gri gibi rengini tam çözemediğim akıntı geldi çok korktum neyin nesi acaba yaa bilenlerin acil cevabı lasım:) bugünde az az gelio silince cuma test günüm dualarınızda olmak dileğiyle
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahh
canım senin değerin çok yüksek, ikiz olabilr gibi geldi :13:
tekrar tebrikler
arkadaşım hoşegldin. bugün Allah'a şükür ben paylaştım iyi haberimi inşallah darısı başına ..Rabbim gönlüne göre versin .mrb arkadaşlar aranıze yeni katıldım ve benimde ilk tüp bebek denemem bugün transferimin 10 uncu günü ve yarın testimi yapıcam çok merak ediyorum hiç bişey hissedemiyorum yarın yeniden sonucumu sizlerle paylaşıcam
belirti arama canım herkeste belirti olacak diye birsey yok güzel sonuçlar almak dileyimle
canım tebrik ediyorum..gerçekten çok mutlu oldum. darısı inş. en kısa zamanda hepimizin başına...
arkadaşlar beta- hcg değerim 514 çıktı :) Rabbim dualarımı kabul etti inşallah sonuna kadar hayırlısyla sağlıkla devam ederim..
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin hepimize hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin.
canıııım selincim hayırlı olsun canım benim çok sevindim.
ama varya ikisi de tutunmuş bence senin yumoşların.değerin çok yüksek çünkü.allahın izniyleböle oldun artık.allahım sonuna kadar daim etsin inşallah.sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
benim sonuç bugün 60 olmuş.2ye katlanmış ama yine de tereddütlüyüm.birazdan arayacaklar durum bildirmeye merkezden.hayırlısı olsun inşallah