arkadaşım rabbim inş. herkese hayırlı güzel evlalar nasip eder. öğretmensin galiba demi bahar?
miranda istersen bir tedavi olduğum merkeze sor canım için rahat etsin... İnşallah bebişlerin sıkı sıkı tutunuyorlardır ...
baharcım çok sağol canım ya bugün aklım sende kaldı akşama kadar merak ettim ne oldu diye.
evet değerim yüksekmiş bakalım hayırlısylan artsın da değerim sağlıklı olsun da ikiz ya da tek Rabbim neyi hayırlı görürse onu versin.
sen daha önceki üzücü deneyimlerinden dolayı endişelisin ama içini ferah tut inşallah katlanacak senin değerin de yine de habersiz bırakma e mi güzelim?
amin canım inşallah.herkese annelik duygusunu tattırsın rabbim.
evet canım öğretmenim
Kızlar ben bişey merak ediorum sonucun pozitif olmasını anlamamız için en az ne kadar cıkması gerekiyor.yani 100 mü 50 mi en az ne olmasu --ı gerekiyo
Kızlar ben bişey merak ediorum sonucun pozitif olmasını anlamamız için en az ne kadar cıkması gerekiyor.yani 100 mü 50 mi en az ne olmasu --ı gerekiyo
bende öğretmenim. bilmiyorum sende de aynı şeyler oluyomu ama, ben ilkokul öğretmeniyim, küçücük küçücük çocuklarla birlikteyim hergün. böyle durumlarda umutsuz olunca okula da gidip o çocuklarla tüm gün birlikte olunca içim kötü oluyooo yaaa. gerçi senin branş ne bilmiorum ama.... özellikle 1.sınıf çocuklarını tüm gün öp öp doyamıyorum walla....
baharcımm sağol iyi dileklerin için. Rabbime dua ediyorum senin için. Güzel haberlerini verirsin inşallah.
Ben de sabah 8 de gittim kan verdim 11 de çıkacak dediler işe geri geldim bekle bekle saat 11 olmadı 10.15 te aradım çıkmamış o 45 dk geçmek bilmedi. sonra hayırlı haberimi aldım eşimi aradım bir de o aradı sordu niyeyse içimiz iyice rahat etsin diye. hoş endişelerim geçti mi geçmedi. çarşamba ve cuma yine test yaptırıcam yükselecek mi gelişim nasıl olacak diye düşünüyorum. cts günü de doktordan randevu aldım.
bakalım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim.
arkadaşlar beta- hcg değerim 514 çıktı :) Rabbim dualarımı kabul etti inşallah sonuna kadar hayırlısyla sağlıkla devam ederim..
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin hepimize hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin.
slm arkadaşlar mine ben aranıza yeni katılıyorum
arkadaşlar tekrardan merhaba bana geçen hafta salı günü transferim yapıldı.salı ,çarşamba .perşembe dinlendim cuma çalıştım cumartesi pazar tekrar dinlendim 2 gündürde normal yaşamıma ağırlık kaldırmak,hızlı hareket etmek dışında devam ediyorum.benim sizlerle paylaşmak istediğim diğer bir konu ise transferden 2gün sonra bende inanılmaz bir şişkinlik kabızlık oldu.göğüs kafesim daraldı zor nefes aldım sizlerede böyle bişey oldumu ve göğüslerim çok hasasiyet kazandı.sizlerin paylaştığı yazılardaki gibi kasık kramplar tutunma kanaması vs gibi belirtilerim olmadı lütfen başka belirtilei olan arkadaşlarım paylaşabilirmiler dilerim herkez istediği neticeye kavuşur