Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

meraba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Benimde transferimin 9 günü . 2 gün önce kasıklarımda ağrılar başladı birden adetimin olacağını zannettim ve çok korktum nette araştırıken bu siteyi buldum. İnanın beklemek gerçekten çok zor. Kasıklarımdaki ağrılar devam ediyor acaba tuttumu tutmadımı diye düşünmekten kendini alamıyorsun. Rabbim herkese sabır versin .Benim test günüm 20 aralık. Çok heyecanlıyım. herkes için hayırlısı olsun

transferimin 8.günü...alt karnım çok şiş ağzım kuruyo sürekli,idrarım çok koyu,gazım çok fazla,iştahım arttı deli gibi yemeye başladım...beklemek çok zor.bu arada bana 2.gün tranfer edildi embriyo...2.gün transfer yaşayan var mı?

Kızlar benimde gögüslerimde agrı ve kasıklarımda da var sol taraf daha çok agrıyor gaz baskısı mı anlamadım 11 aralıkta yumurta toplama 14 aralıkta transfer oldu sizce ne gün belli olur 10 gün yeterli mi

:82:
aynı gün transferimiz olmuş,inş.güzel haberler alırız,benimde sol tarafımda baskı ve ağrı var,özellikle yatınca hissediyorum,yürürken geçiyor ben anlamadım.Dün gecede döndüm durdum nefes almaktada zorluk çektim ağrıda vardı,yataktan düşecektim birkaç kere,doktoru arasammı diye düşünüyorum şu anda

sen nerde yaptırdın ben konya eurofertılda yaptırdım hayırlısıyla ikimizde hamile kalırız

kızlar sonuçlarınız ne oldu umarım hepiniz hamişsinizdir.sonuçlarınızı yazın lütfen,sizleri merak ediyorum

anlaşılan cevap alamıycam sizlerden,umarım ki,RABBİM isteyen herkeze bebeklerini nasip etsin,annelik duygusunu herkeze nasip etsin,herşey gönlünüzce olsun.

sen nerde yaptırdın ben konya eurofertılda yaptırdım hayırlısıyla ikimizde hamile kalırız
kusura bakma cevap yazamadım uzun zaman oldu,ben ankarada antolia da yaptırdım,hamileyim şükürler olsun Allah hepinize nasip etsin pozitif sonuçlar almayı inşaallah

arkadaşlar bugün transferin 6. günü meraktan çıldırıyorum ilk denemem rahmim önceki kürtajlardan çok zarar görmüş dr %40 şans verdi bu ne demek onuda bilmiyorum tecrübeleriniz varsa yazarsanız sevinirim

slm canım,niye kürtaj olmuştun ki,kaç embriyo transfer edildi,inşallahAllah hayırlısını nasip etsin.

kalbi durdu bebeklerimin iki kez hamile kaldım ikiside ikizdi 2 embriyo transfer edildi bakalım bekliyorum ama günler geçmiyo

kişiye göre değişir diyorlar diğer forumları oku istersen çok fazla bişey hissetmeyip sonuç pozitif alanlarda var

mrb arkadaşlar sonucumu ayın 20 öğrendim ve pozitif çıktı.Ama 2 gün önce ilk ultrasonumda bebeğimin gelişimi düşük olduğunu söyledi.onu görmek isterken bu sonuçla karşılaşmak gerçekten zor.Rabbim herkese yardım etsin inşallah herkes iyi sonuçlar alır

kalbi durdu bebeklerimin iki kez hamile kaldım ikiside ikizdi 2 embriyo transfer edildi bakalım bekliyorum ama günler geçmiyo

çok üzüldüm canım,ALLAH İNŞALLAH bu kez tamamına erdirsin,benimde transferimiin 7 günü bende sabırsızlanıyorum,beklemek çok zor ,sürekli kendimi dinliyorum,benimde ikinici denemem,RABBİM hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah.

inşallah arkadaşım,peki bundan sonraki aşama neolucak dr nededi inşallah herşey yoluna girer

canım allah kalbine göre versin inşallah sonucu yaz tamammı

merhabalar arkadaşlar benimde bugün 3. günüm ilk tüp bebek denemem kasıklarıma ara ara batmalar var normaldir umarım çok heyecanlıyım ayın 20 sinde sonuç alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…