Kızlar benimde gögüslerimde agrı ve kasıklarımda da var sol taraf daha çok agrıyor gaz baskısı mı anlamadım 11 aralıkta yumurta toplama 14 aralıkta transfer oldu sizce ne gün belli olur 10 gün yeterli mi
:82:
aynı gün transferimiz olmuş,inş.güzel haberler alırız,benimde sol tarafımda baskı ve ağrı var,özellikle yatınca hissediyorum,yürürken geçiyor ben anlamadım.Dün gecede döndüm durdum nefes almaktada zorluk çektim ağrıda vardı,yataktan düşecektim birkaç kere,doktoru arasammı diye düşünüyorum şu anda
kusura bakma cevap yazamadım uzun zaman oldu,ben ankarada antolia da yaptırdım,hamileyim şükürler olsun Allah hepinize nasip etsin pozitif sonuçlar almayı inşaallahsen nerde yaptırdın ben konya eurofertılda yaptırdım hayırlısıyla ikimizde hamile kalırız
kalbi durdu bebeklerimin iki kez hamile kaldım ikiside ikizdi 2 embriyo transfer edildi bakalım bekliyorum ama günler geçmiyo
kalbi durdu bebeklerimin iki kez hamile kaldım ikiside ikizdi 2 embriyo transfer edildi bakalım bekliyorum ama günler geçmiyo
mrb arkadaşlar sonucumu ayın 20 öğrendim ve pozitif çıktı.Ama 2 gün önce ilk ultrasonumda bebeğimin gelişimi düşük olduğunu söyledi.onu görmek isterken bu sonuçla karşılaşmak gerçekten zor.Rabbim herkese yardım etsin inşallah herkes iyi sonuçlar alır
çok üzüldüm canım,ALLAH İNŞALLAH bu kez tamamına erdirsin,benimde transferimiin 7 günü bende sabırsızlanıyorum,beklemek çok zor ,sürekli kendimi dinliyorum,benimde ikinici denemem,RABBİM hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah.
canım allah kalbine göre versin inşallah sonucu yaz tamammı