Benmasal senin de belirtilerin normal. Kahverendi akıntı ya da kanama yoksa bence çok endişelenme. ikimizde 1-2 saate kesin sonucu öğreneceğiz sanırım. Hayırlısı neyse o olsun...:Saruboceq:
Haymatlos aynı belirtiler bende de var. Ayrıca sürekli gazım var ve bağırsaklarım biraz fazla çalışıyor. Sol kasığıma doğru sancı giriyor sanki pıt pıt atıyormuş gibi.
Ben 7. gün test yaptım. Bhcg 40 çıktı. Bugün 9. gün bitiyor. Az önce tekrar kan verdim. 1-2 saate sonucu öğrenmiş olacağım. İnşallah değerim güzel katlanmıştır.
Olumsuz düşünme diyeceğim ama ne kadar zor olduğunu biliyorum. ben 7. gün test yaptırmasaydım şimdiye ağlamaktan kör olurdum herhalde. Hiç değilse bir umudum oldu. Negatif çıksaydı da en azından sonucu öğrenmiş olacaktım. Sen de baktır bence yarın. Belki bebeğin sana tutunmuştur bile :)
Pelly canım
kızlarrrr bugun 10 gunum değerım 318 çıktı
pelly canım ın sene guzel haberle gel ınsallah
slm kızlae bugun benımde 10. gunuım daynamadım kan verdım
bısıı sorucam bende belırtıler var dune kadar reglı ve kasık ağrısı cekıyordum ama bugun yok bugunde rahımde batmalar hıssedıyorum benı cok korkuttu testı pozıtıf olan arkadaslar sızde yasadınızmı rahımde batma agrı gıbı bısıı
aynı belirtiler bendede var 7. günüm çok korkuyorum test yaptırsam mı bilemiyorum
cnm kan sonucun nası çıktı ya inş.hayırlı haberler alırsınolumunekankayizsmile
381 canım
tbrkler yani hamilesin ne güzel darısı başımıza bide bişey sorucam 9. gün derken ilk transfer gününüde sayıyor musun