canım üzülme desekte bu elde değil biliyorum,bende yaşamıştım bunu ama umudunu yitirme kendini toparlayıp tekrar başlarsın,Allah'tan umut kesilmez sabırlı ol....
saol canım ewet zaten deneme aşaması biyana sonu hep insanı üzüyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım üzülme desekte bu elde değil biliyorum,bende yaşamıştım bunu ama umudunu yitirme kendini toparlayıp tekrar başlarsın,Allah'tan umut kesilmez sabırlı ol....
benimde ilk denememde tutmamıştı,doktorum tutmadı diye genetik testler istemişti.bende cerrahpaşa da profösöre gitmiştim,bu testleride yaptırsammı dedim doktor hiç gerek yok dedi çünkü zaten tüp bebek tutmayabilir sanki %100 tutma şansınız yokki olmadıysa tekrar denemen lazım hemen altında birşey aramayın,tutmaması normal demişti.bende genetik testleri yaptırmadım şimdi 2.denemede dondurulmuş embriyo ile idrar testinde pozitifi gördüm,yarın kan tahlili yaptırıcam,sonuç belli olucak.sizde bu tür şeylerle kendinizi yıpratmayın,bir dahaki denemelerde olur inşallah...ya benım esım dıyor kı o hastanede ılk deneyenlerın olmuyo bılerek oldurmuyorlarmıs bende oyuzden senın sonucu bekledım acaba gercekten oyle bıtr sey olabılırmı ıkıncısını de orda yapalım dıye yapabılırlermı oyle bır sey bız de pazartesı gıdecegız tekrar tahlıl ıcın yıne negetıf cıkarsa neden boyle oldugunu anlatacak bıze betul hanım ama bız ıkıncıyı ordayapmıycaz cok daha ıyı bır hastane bulduk garantı verıyorlar
Arkadaşlar herkese merhaba benimde 3 başarısız aşılamadan sonra ilk mikrom denememin 8. günü dünden beri kasıklarımda çok şiddetli ağrılar oluyor. biraz geçiyor sonra tekrar başlıyor bazen tek taraflı bazen iki taraf çok ağrıyor. bu çok ağrıması canımı sıktı biraz uykumdan bile uyandım bu sabah. böyle belirti yaşayıp hamile olan var mı lütfen cevap yazın kafayı yiyecem. yumurtalık rezervi az bende o kadar ilaçdan ancak 4 yumurtam gelişti 3 döllendi malum tek transfer oldu. on hücreli 1. kalite embiryoydu.ama bu şiddetli kasık ağrısı umutlarımı tüketti
hadi hayırlısı bakalım,inşallah olumlu haberler alırsın,hiç canını sıkma dilerim bebeğin sana sımsıkı tutunmuştur ve sağlıkla hep seninle olur