saol canım evet hayırlısı ne yapalım
cnm 2 denememdede negatif sonuç aldım bende evleneli 1.5 sene oldu senin yaşın da çok genç yaaaa sende beklesen olur biraz vücudun dinlensin çünkü bu aşamada bayanlar çok yıpranıyo....
slmlar ben bu siteye yeni üye oldum bundan 15 gün önce tüp bebek yaptırdık şuan hamileyim test yapmadan önce belirtilerimde vardı gögüslerde gerginlik ve kasık agrılarım vardı rabbim herkese nasib etsin rabbim herkese tattırsın inşallah sizlerinde olur:1hug::1hug::1hug::teselli::teselli::teselli:
slmlar ben bu siteye yeni üye oldum bundan 15 gün önce tüp bebek yaptırdık şuan hamileyim test yapmadan önce belirtilerimde vardı gögüslerde gerginlik ve kasık agrılarım vardı rabbim herkese nasib etsin rabbim herkese tattırsın inşallah sizlerinde olur:1hug::1hug::1hug::teselli::teselli::teselli:
bende 2 sat önce test yaptırdım sonuçlarını birazdan alacam .......dua edin bana arkadaşlar
hadı bakalım senden de ahyırlı haberler beklıyoruz ınsallah ıstedıgın gıbı olur
inallah amin hepimizin canım
canım hadı senı beklıyoruz heyecanla almadın mı hala sonucu
bende o gebelik belirtierin hiç biri yok ama hayırlısı
kıslar merhaba nasılsınız neslinin sonucunu büyük heycanla bekliyorum yaaa
daha çıkmamışmı bu sonuççç:uhm:
daha cıkmamıstı ama cıktı heralde neslı cıkmıs sıteden allah korusun acaba olumsuz sonucmu cıktı
ya offff bende çok heycanlandım karnıma ney ağrılar girdi çıksa hemen haber verirdi herhalde ya oooof inşallah hayırlı sonuçlar almıştırrr