Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

ewet canım öle yumurta toplama işlemi olmayacak zaten 1 transfer yapılacakmış yeni yasaya göre öle tahmin ediyorum tahminimce ücrette daha düşük olur

hım bende onu merak edıyordum ama yuruluge gırdımı kı yumurta transfer sayısı

senin ne kadara mal oldu canım erdemde 4 transfer edildi dimi eminim artık o tuba sensin transfer günü ben senden önceydim çıktım seni içerde hazırlarken ben kapıdaydım yukarı çıkmayı bekliyodum adınıda orda duydum 4 transfer edildiğinide duydum ölee dimi

ewet canım öle yumurta toplama işlemi olmayacak zaten 1 transfer yapılacakmış yeni yasaya göre öle tahmin ediyorum tahminimce ücrette daha düşük olur

şimdi doktoruma sordum evet tek yumurta transfer yapacaklar ama bana 4 tane transferettıler tutmadı 1 tanesı nasıl tutacak

senin ne kadara mal oldu canım erdemde 4 transfer edildi dimi eminim artık o tuba sensin transfer günü ben senden önceydim çıktım seni içerde hazırlarken ben kapıdaydım yukarı çıkmayı bekliyodum adınıda orda duydum 4 transfer edildiğinide duydum ölee dimi

evet 4 edıldı ama hıc bırı tutmadı ınsallah senın kıler tutar

şimdi doktoruma sordum evet tek yumurta transfer yapacaklar ama bana 4 tane transferettıler tutmadı 1 tanesı nasıl tutacak

cnm biliyomusun banada 4 embriyo transfer edilmişti ama hiç biride tutmadı yaaaaaa
şimdi 1 taneyle hiç şansımız yok biz napıcaz yaaaaa....

35 yasın ustunede 2 yapacaklarmısacaba soylesek banada 2 transfer etmezlermı

cnm bak herhalde şöylemiş
mesela ben 2 sefer tüp bebek yaptırdım....
eğer 3.yü de yaptırırsam 2 embriyo tramsfer edilecek ...

senin ne kadara mal oldu canım erdemde 4 transfer edildi dimi eminim artık o tuba sensin transfer günü ben senden önceydim çıktım seni içerde hazırlarken ben kapıdaydım yukarı çıkmayı bekliyodum adınıda orda duydum 4 transfer edildiğinide duydum ölee dimi[/QU

bızım kıde 3.5 tuttu

inşallah canım valla bilmiyorumki gönlüm isterdiki hepimizin olsun sanada burdaki ark olmayan herkesede şurda 11 gündür yatıyorum hepimize dua ettim bol bol ama allah biliyo işte istediğine veriyo sınavdayız işte napalım allah ne zamn nasip ederse ozamn olacak inşallah

inşallah canım valla bilmiyorumki gönlüm isterdiki hepimizin olsun sanada burdaki ark olmayan herkesede şurda 11 gündür yatıyorum hepimize dua ettim bol bol ama allah biliyo işte istediğine veriyo sınavdayız işte napalım allah ne zamn nasip ederse ozamn olacak inşallah

ınsallah yarın senın hayırlı haberlerını alırız kacta gıdeceksın sn hastaneye

tubacım olmamış hayırlısı artık
sen elinden geleni yaptın gerisi allaha kalmış
bende< yarın test yapıcam bakalım bende ne çıkıcak

kızlar bugün transferimin 6.günü. cumartesi günü bitane 5.gün embriyosu transfer edilmişti. az önce çok hafif pembe lekelenmem oldu. ara ara devam ediyor. çok korkuyorum. dr.umu aradım birazdan bana geri dönecek. regl oluyomuşum gibi belim ağrıyo.başına böyle bişey gelen varmı?

benimde transferimin 6.günü bende adet olacakmışım gibi ağrılarım var kasıklarımda lekelenme için genelde oluyor deniliyor yerleşme ile alakalı sanırım. bakalım doktorun ne diyecek. üzülüp kendini kahretme sakin olmaya calış arkadaşım

coraspin kullanımını kesti.bu lekelenmenin olumsuz bir anlamı yok dedi. 23 mart test günüm. o zamana kadar istihrahat et dedi.ben zaten evdeyim rapor aldım 15 gün. dün biraz ayakta kaldım. ama şimdi gene uzanıyorum.

X