Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

bende pazartesı oldum
ama senın tahlılın neden 20 sı benım yarın aynı gun oldu transferlerımız

cnm hiç korkma hiç endişelenme lütfen inş.hayırlı haberlerini verirsin bize:emir_bebek:
cnm bu ağrılar iyiye bile işaret hiç korkma....
rabbim yüzünü güldürsün inş.
senin kaçıncı denemen cnm? tüp bebek mi aşılama mı?

cnm sgl ıcımı rahatlatıyorsunuz bugun uyandım sukur cok az varla yok arası agrılarım bneım tup bebek cnm dondurulmuslarıda sayarsam 7 denemem

selam kızlar benim 6gün transferimin hiç belirtim yok normalmi çok korkuyorum tutunmadimi açaba bana yazarmişinis

selam kızlar benim 6gün transferimin hiç belirtim yok normalmi çok korkuyorum tutunmadimi açaba bana yazarmişinis

inşallah normaldir canım benim11.günüm heran adet olacakmış gibi hissediyorum bende çok korkuyom 5 6 gündür bu ağrı bende var.yarın test günüm bakalım nolacak

cnm hiç korkma kiminde aynı adet olacakmış gibi ağrılar oluyomuş kimindede hiç bi belirti olmuyomuş onun için içini serin tut allahın izniyle hayırlı haberlerinle gel....
mesela ben 2 sefer tüp bebek yaptırdım 2 sindede çok fena adet ağrılarım olmuştu sonuç malum negatif ama herkesede böle olacak diye bişe yok sen kafanı takma:emir_bebek:opuyorumnanaktan

TUBA53 nerdesin cnm yaaaa merak ettik walla sonucun ne bizi merakta koma yaaaabilmiyorumkismile

benim transferimin 4. günü 3 denemem allah kimsenin kucağını boş koymasın kızlar nolur bebeği olanlar gebelik belirtilerini yazsın lütfennnn

alm canım benimde transferin 4. günü bendede çok aşırı ağrılar yok çok aza az ağrı oluyoo bende senin gibi çok merak ediyorum çatlamak üzereyüm bu benim 3. denemem

X