Arkadaslar transferden sonra yaptigim bazi seylerden bende korkuyorum yan donmekten hapsurmaktan egilmekten falan . Bunlar gercekten sakincalimidir? Bilgisi olan varmi?
Birde sirtimizi dayayarak bacaklarimizi uzatarak kitap okuyarak yatmak uygunmu yoksa tamamen uzanmak mi gerekiyor?
Ve yemememiz gereken birsey varmi?
Arkadaslar beni surekli ates basiyor bu bir belirtimidir?
Arkadaslar transferden sonra yaptigim bazi seylerden bende korkuyorum yan donmekten hapsurmaktan egilmekten falan . Bunlar gercekten sakincalimidir? Bilgisi olan varmi?
Birde sirtimizi dayayarak bacaklarimizi uzatarak kitap okuyarak yatmak uygunmu yoksa tamamen uzanmak mi gerekiyor?
Ve yemememiz gereken birsey varmi?
merhaba arkadaşlar siteye yeni katılıyorum,buradan sizlerle yazışmak ve rahatlamak istiyorum.İnşallah hepimiz için hayırlısı olur. dün tüp bebek transaferim oldu, 2 si 1. kalite 2.si 2. kalite toplam 4 tane transfer oldu.kendimi yormamaya çalışıyorum 3-4 gün dinlenicem.23.şubatta da inşallah hayırlı haberler alırım.Dün akşamdan itibaren karnımda şişkinlik ve gazım var. sizce normalmi?
canım, benim esas 2 gün sonra kadar çok fena olmuştu, neredeyse nefes bile alamayacak kadar şişmiştim, zorlanıyordum.yanlış hatırlamıyorsam 4-5 gün sürdü. ha bu normal midir onu bilmiyorum. inş hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz.
Arkadaslar bugun 3. gunum transferde sari renkte biraz koyu kivamda akinti geldi bu normalmidir?
Akintim 1 kez oldu birdaha olmadi benim.
nerde yaptırdın canım
canım benimde bu 5. denememdi çok şükür pozitif ilk denemeden başlayarak yatma miktarım giderek azaldı bu denememde kalktım namazımı kıldım yani eğildim kalktım yan döndüm hiç sıkmadım kendimi ilk denemelerimde robot gibi yatmışım kendime işkence yapmışım... dediğin şekilde kitap okudum ... ayrıca transfer sonrası hastane çıkışında kardan yol kapanmıştı taksi çıkamadı ve ben caddeye kadar yokuş yukarı uzun bir yol yürüdüm... allah nasip ettikten sonra hiç korkma...
ben yarın kan vereceğim.2. denemem dondurulmuş embriyo transferi oldu 1 tanecik.
bende ilkinde çok kasmıştım kendimi.
robot gibi yattım. kıpırdamadım neredeyse, dışarı bile çıkmamıştım.
sonra asabım bozuldu tabiii perişan oldum.
bu sefer 1.5 saat yattım merkezde sonra karlı yolda dolmuşla döndüm.
ertesi gün yolculuk ve o günden beri hiç oturmuyorum.
işe gidiyorum.
sonuç negetifse bile bu sefer çok daha rahat geçti.
en azından kendimi dinlemedim ve hayatıma devam ettim.
mutluyum