Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar yine olmadı yine olmadı yine olmadı. şu an resmen acı çekiyorum ama inş geceye kadar geçecek. doktorumla konuştum bu ay yine tüp yapalım dedi. Allahım dileyen hepimize en doğru zamanda en hayırlı bebek veya bebekleri nasip eder inş.
* Şiddettli ağrı ile doktoruma başvurdum, sağ yumursalığımda kistim patlamış, acilen açık ameliyata aldılar ve doktor hamile kalmamı tavsiye etti yıl 2006
* 1 yıl boyunca malesef hamile kalamadım, ve aşılama yaptırdım olmadı 2008
* ilk tüp bebek denememde 5 yumurta toplandı, 1 tanesi transfer edilebildi ama malesef tutmadı 2009 ocak
* ikinci denememde hiçbir faaliyet görülmeyen sağ yumurtalığımda hareket başladı ve 5 + 5 10yumurta toplandı, 3 tanesi transfer edildi, doktor durumları çok iyi dedi
15 Şubat 2010 pazartesi günü 12 gün dolacak ve kan testi yapılacak, ilk defa herşey yolunda gitti, kendimi çok iyi hissediyorum şu an, 2 gün oldu transfer olalı,
herkesin muradı olması dileğiyle
sakın kabız olma gerisine de takılma bence canım. ben olmuştum daBenim de bu ilk denemem, transfer pazartesi günü yapıldı arkadaşlar.. yani bugün 4. günü transferin. Fakat bende yumurta rezerv azlığı var ve yüksek dozda bile 4 yumurta oluşabildi bunlardan da sadece birisi döllendi. o bir tane yumurtayı da toplandığının 2. günü 4 hücreli iken transfer ettiler. yani benim şansım daha az doğal olarak.
ama bana transferden sonra hemşireler kendini yormadan dolaş gez dediler (kabız olamak için hareket lazımmış), ben de sadece ilk gün eve gelip 2-3 saat uzandım, sonraki günlerde de normal hayatıma geri döndüm, yürüyüş yaptım 1-2 saat vs. şimdi yazılanları okuyunca ikileme düştüm, yanlış mı yaptım acaba?
belirtilere gelecek olursak; ben de şu an regli olmadan evvel sürekli olan sağ kasık ağrısı var, onun dışında da hiç bir belirti yok. bu ağrı beni biraz umutsuzluğa sevketsede "Allah'tan umut kesilmez" deyip iyi düşünmeye çalışıyorum.. hayırlısı olur inşallah