Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

kızlar bugün 9.gün ve kanamam oldu.bir de dışkıya benzer brsey geldi vajinadan böyle kahverengili,kırmızılı garip,iğrenç bir şey.vajinal jel birikintisi gibi ama ne biliyim anlamadım...basına bunun gibi birsey gelen var mı?ağlıyorum sabahtan beri.yoksa ben de negatiflerin arasına mı katılıyorum? bu arada hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum...

bütünnnnn hamile arkadaşları kutluyorum. Allah sizi ve yavrularınızı korusun.

kızlar benim 12.günüm ama pazartesi kan vermem gerekiyormuş.3 gündür idrar testi yapıyorum çift çizgiyi görüyorum ama korkum pazartesi ovitrel iğne yaptırdım. o hcg içerdiği için ondan yükselmiş olabilir. prospektüsünde de öyle yazıyor. bugün 2 gün önceye göre daha silikti. birde adet ağrılarım başladı:KK43:(((((((( sanırım olmadıııı:KK25::KK25:

bütünnnnn hamile arkadaşları kutluyorum. Allah sizi ve yavrularınızı korusun.

Kızlar benim 12.günüm ama pazartesi kan vermem gerekiyormuş.3 gündür idrar testi yapıyorum çift çizgiyi görüyorum ama korkum pazartesi ovitrel iğne yaptırdım. O hcg içerdiği için ondan yükselmiş olabilir. Prospektüsünde de öyle yazıyor. Bugün 2 gün önceye göre daha silikti. Birde adet ağrılarım başladı:KK43:(((((((( sanırım olmadıııı:KK25::KK25:

canım moralini bozma son ana kadar ne olacağı hiç belli olmuyor...ben bu anladımbu forumlardan okuduğum kadarıyla...

kızlar bugün idrar testi yaptım silikte olsa 2.çizgiyi gördüm..hastaneye gittim kan verdim....sabırsızlıkla ve umutla bekliyorum dua edin....:KK52::KK52:

tebrikler cnm çok sevindim %99 hamilesin...bende pazartesiyi bekliyorum ama gün yaklaştıkca umudum sonüyor nedense,,,2 gündür kasıklarımda ara ara adet sancısı gibi ağrı oluyor içim içime sığmıyor bir an önce gelse şu test günü,,,,,

prettyy canım tebrikler. nasıl belirtilerin oldu paylaşırmısın canım?????????????
benim hiç belirtim olmadı canım,ben hep adet ağrımı hissettim ,heray nasılsa bu ayda öyle ağrıyordu,idrar testide yaptım negatif çıktı,son ana kadar ne olacağı belli olmuyor yani,ağrılarına hiç takılma derim ben...

tebrikler cnm çok sevindim %99 hamilesin...bende pazartesiyi bekliyorum ama gün yaklaştıkca umudum sonüyor nedense,,,2 gündür kasıklarımda ara ara adet sancısı gibi ağrı oluyor içim içime sığmıyor bir an önce gelse şu test günü,,,,,

canım inşallahhhhhh....sabah 2.çizgisi görmek rahatlattı ama genede sonuçu bekliyorm...18:30 dediler sabırzılıkla bekliyorum....kasık ağrısı normal bende de oldu ama geçti...inş.sendende güzel haberleri alırız canımmmmm

tüm hamile kalanları tebrik ediyorum

hamile kalamayanlar içinde üzgünüm ama hayırlısı buymuş demek kabullenmeyi kolaylaştırıyor hep daha kötüsünü düşününce insanın içi daha az acıyor benim bir arkadaşım hamile kalmıştı 3.5 aylıkken aldırıldı bebeği heyet kararıyla kafası daha büyüktü ve özürlü olacaktı normalde yasak olduğu halde 5 doktorun karşısında heyete çıktı ve ağlayarak kaybetti bebeğini allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin

hamiş arkadaşlar benim gibi gün bekleyenler için ne olur duanızı esirgemeyin hamilelerin duası tutar derler

arkadaşlar diyarbakır da tüp bebek yapan varmı acaba
rabbim hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

canım benim nacizane tavsiyem gerçekten bu işte deneyim kazanan yerleri tercih etmen...türkiyenin dört bir yanından ankara ist.gelip yaptırıyorlar...buralardan iyi bir merkez tercih edebilirsin...

Arkadaşlar beta HCG değerim 57,04....11.güne göre normal değilmi....HAMİLEYİM galiba....doktora sormayınca genede insan tedirgin oluyor.....:KK64::KK64::KK64::KK49::KK49::KK49::KK74::KK74::KK74:

X