Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
e tabii pazara geliyor diyedir, çünkü 2 gün sonra tekrar yapıcaksın artışına bakılacak, pazara geldiği için 11.günde bakılacaktır, bak! artışına bakılacak dedim allah söyletti galiba hadi hayırlısı
garip bir bulantı hali arkadaşımda da var, bulanıyım mı bulanmayım mı diye düşünüyor midem diyor, bugun 9.gunu onunda kasıklarda regl ağrısı hafif hafifi başlamış, e zaten regl olma günleri yaklaşıyor tabi, ama bunlar sebep olmayabilir ılaçlardan da oluyor olabilir,
benim iki deneme de de regl ağrısı olmustu sadece hiç akıntı felan değil ama beyaz akıntı yada ıslaklık rahim ağzının yumuşamasından diyorlar o olmustu ama baskalarında olmayada biliyor,
bakalım görcez az kaldıı:))))
nazenin canım sen şimdi hamile misin?? hamileysen belirtilerin nelerdi??
Kizlar selam bende dunden beri sari kahve arasi azicik azicik kahve akinti var ama artmiyor isin enteresani benim normalde adet gunum heralde tutmadi hastahaneyi aradik onemli degil ama yarin gelin dediler sizce bu nedir?
Yok telas yapmiyorum yarin zaten cikar sarimsi kahvemsi damla damla bide belim kasiklarim ve bacagim agriyor ama en onemlisi midemm cook bulaniyoo
merhaba kızlar benimde transferimin 6.günü. dünden beri midem yanıyor, bulanıyor, arada< bel ve kasık ağrılarım oluyor adet ağrısı gibii
Kizlar selam bende dunden beri sari kahve arasi azicik azicik kahve akinti var ama artmiyor isin enteresani benim normalde adet gunum heralde tutmadi hastahaneyi aradik onemli degil ama yarin gelin dediler sizce bu nedir?
kaçıncı günündu dr çağırdı seni ?
iyi şanslar canım inş iyi haberler vereceksin bize kanaması olup ta hamile olan kaç kişi var? moralini yüksek tut :)
benim kanamam henuz yokda gelicek diye korkuyorum garip bir akinti ama cok az ve belli belirsiz hatta simdi kesildi
Insallah ya kendi kendime soz verdim uzulmeyecegim nasil olsa birtane dondurulmusum var diye ama genede insan uzuluyor emek veriyorsun