Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

e tabii pazara geliyor diyedir, çünkü 2 gün sonra tekrar yapıcaksın artışına bakılacak, pazara geldiği için 11.günde bakılacaktır, bak! artışına bakılacak dedim allah söyletti galiba hadi hayırlısı

Selam nasilsinnnnnnniz evet benim bugun haftam oldu sadece sabah yatakdan kalkmadan mide bulantisi aksama dogru artan gogus acisi ara ara kasik agrisi ve mide bulantim var ama bunlar daha belirti olmaz sanirim hayirlisi olsun adet olmak korkusuda cok kotuu

garip bir bulantı hali arkadaşımda da var, bulanıyım mı bulanmayım mı diye düşünüyor midem diyor, bugun 9.gunu onunda kasıklarda regl ağrısı hafif hafifi başlamış, e zaten regl olma günleri yaklaşıyor tabi, ama bunlar sebep olmayabilir ılaçlardan da oluyor olabilir,
benim iki deneme de de regl ağrısı olmustu sadece hiç akıntı felan değil ama beyaz akıntı yada ıslaklık rahim ağzının yumuşamasından diyorlar o olmustu ama baskalarında olmayada biliyor,

bakalım görcez az kaldıı:))))

:18:
e tabii pazara geliyor diyedir, çünkü 2 gün sonra tekrar yapıcaksın artışına bakılacak, pazara geldiği için 11.günde bakılacaktır, bak! artışına bakılacak dedim allah söyletti galiba hadi hayırlısı

inşallah canım benim.. Allah herkesin gönlüne göre versin.. benim bugun 4.günüm.. 4 gündür duş almıyordum, tüp bebeği tutanlar yıkanma demişlerdi. ancak dayanabildim.. bugun duş adlım.. baya ılık suyla duş aldım ama sonrasında baya bi ağrım oldu.. adet olacakmışım gibi ağrım oldu... şimdi geçti.. benim ağrım kasıklarda değil tam ortada.. bide mide bulantısı var. oda progestrondan ya inşallah bebişten.. :)

garip bir bulantı hali arkadaşımda da var, bulanıyım mı bulanmayım mı diye düşünüyor midem diyor, bugun 9.gunu onunda kasıklarda regl ağrısı hafif hafifi başlamış, e zaten regl olma günleri yaklaşıyor tabi, ama bunlar sebep olmayabilir ılaçlardan da oluyor olabilir,
benim iki deneme de de regl ağrısı olmustu sadece hiç akıntı felan değil ama beyaz akıntı yada ıslaklık rahim ağzının yumuşamasından diyorlar o olmustu ama baskalarında olmayada biliyor,

bakalım görcez az kaldıı:))))

nazenin canım sen şimdi hamile misin?? hamileysen belirtilerin nelerdi??

nazenin canım sen şimdi hamile misin?? hamileysen belirtilerin nelerdi??

ah be canım allah soyletti seni:))) , keşke olmuş olsammmm bende bekliyorum maaleseff:),
ben çok yakın bir arkadaşımın durumunu yazdım size, şu anda o çok önemli, bugun 10.gunu ve dün regl agrısı gibi gaz sancısı gibi birşey olmus, korkuyor tabi regl olmaktan, bunu yaşayıpda poz alan varmı sonucu diye soruyorumbende:)),

ben kendi deneyimimden bahsedeyim, benimde tuttu tup bebek ama sonrasında kaybettim kurtaj oldum, belirti olarak valla regl ağrısı oluyordu, onun dışında mide bulantısı felan hiç olmadı, bu bünyeyle alakalı tabi, birde test yaptıktan sonramı yoksa hemen evvelinde mi tam hatırlamıyorum ama, kasıklarda sanki aşağı çekilme gibi bir ağrı oluyordu garip bir ağrı dr normal olur bu ağrılar hamiliekte demişti, onun dışında başka da hiç bir şey olmadı valla, ne lekelenme ne akıntı hiç birşey olmadı, sadece test gunu yada bri gün evveli belkide beyaz ıslaklık oluyor okadar. ama herkesin farklı tabi, mesel asu anki arkadaşımla da farklı belirtiler var, belirtiyse eğer, bilemiyorsunki offf
allah herkese nasip etsin hepimizeeeee bende çok istiyorummmmmmm artıkkkk olsunnnnn:))

slm arkadaşlar bende şu an 5haftalık hamileyim şükürler olsun ama hala hiç belirtim yok midem bulanmıyo başım dönmüyo hafif göğsümde acı var o kadar kendinizi dinlemeyin kızlar çünkü ben 1.denememde çok düşündüm ve çok dikkat ettim tutmadı bu 2.denememde hiç dikkat etmedim hep eğlendiğim ortamlara girdim kendimi eve kapatmadım kafamı rahat tutmaya çalıştım çok şükür oldu allah kucağımıza alamayı büyütmeyide nasip etsin amiiin :nazar:

Kizlar selam bende dunden beri sari kahve arasi azicik azicik kahve akinti var ama artmiyor isin enteresani benim normalde adet gunum heralde tutmadi hastahaneyi aradik onemli degil ama yarin gelin dediler sizce bu nedir?

Kizlar selam bende dunden beri sari kahve arasi azicik azicik kahve akinti var ama artmiyor isin enteresani benim normalde adet gunum heralde tutmadi hastahaneyi aradik onemli degil ama yarin gelin dediler sizce bu nedir?

dur hemen tutmadı deme, cogu kısıde olmus o lekelenmeler hatta yoğun kanama bile olan var ama sonuc poz. git bakalım önce hastaneye bir rahat ol önce sakin ol, regl gunlerınden dolayı oluyordur muhtemelen,
bak arkadaşımda da ağrı var sızlama var bakalım ne olcakkk, hepimizin için en güzeli olsun inşallah:)

Yok telas yapmiyorum yarin zaten cikar sarimsi kahvemsi damla damla bide belim kasiklarim ve bacagim agriyor ama en onemlisi midemm cook bulaniyoo

merhaba kızlar benimde transferimin 6.günü. dünden beri midem yanıyor, bulanıyor, arada< bel ve kasık ağrılarım oluyor adet ağrısı gibii

merhaba kızlar benimde transferimin 6.günü. dünden beri midem yanıyor, bulanıyor, arada< bel ve kasık ağrılarım oluyor adet ağrısı gibii

merhaba benimde 6.günü kaçıncı gün transfer edildi...bende kasıklarımda hareketlenme hissediyorum acaba psikolojikmi diyrum ama genede insanın aklına neler gelyor neler...bu arada adet tarihin ne zmaan benim yarın yani 6 haziran...

Son düzenleme:

iyi şanslar canım inş iyi haberler vereceksin bize kanaması olup ta hamile olan kaç kişi var? moralini yüksek tut :)

Insallah ya kendi kendime soz verdim uzulmeyecegim nasil olsa birtane dondurulmusum var diye ama genede insan uzuluyor emek veriyorsun

Tmm canim cok sagolun sokmayacagim yarin zaten belli olur sevgilerr ya zaten kanama degil acaip cok cok az lekelenmeler

X