Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım hayırlı olsun çok sevindim
,mrb kızlar,hamişlere çok sevindim çıkmış olduğunuz bu yolculukta bebişleriniz sizinle olsun,sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah.bizleride unutmayın emi dualarınızı eksik etmeyin ki bizde hamiş haberlerini verebilelimmm...
sagol canım rabbım en kısa zamanda sanada verır ınsallah dualarım sızınle
canım bende hamileyim hayırlısıyla inş kucağımızada alırız.değerin kaç çıktı?benim yarın tekrar kan testi yaptırcamm ben hayırlısı bakalım
canım bende hamileyim hayırlısıyla inş kucağımızada alırız.değerin kaç çıktı?benim yarın tekrar kan testi yaptırcamm ben hayırlısı bakalım
lekelenmelerim oluyodu bende tabi adet oldum sandım kendimi başlar diye.değerim 76 çıktı bugün tekrardan kan verdim hayırlısı inş artar değer
yerlesırken bayılarında kahverengı lekelenmeler oluyormus.sonucu alınca yaz bol sanslar
yine olmadı.....
maşallah ne kadar bereketli bir gün
sonuç bekleyenlerin hepsi hamileeee
canım 169 olmuş hayırlısıyla haziranın 7 de ilk kontrolüm
canım değerim 448 cıktı diye heralde 2. bi teste gerek görmedi. Yeterince yüksek diye galiba tabi böle söylemedi ama birtek hayırlı olsun artık hamilesin dedi. neler yapmam gerektiğini söledi okadar.
cok sevındım senın adına benımde 27 mayısta ılk kontrol
canım bencede değerin yüksek diyedir
neler yapman gerekiyormus benimle de paylaşır mısın
benim doktorum şunu yap bunu yap diyebirşey demedi