Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bence test falan yapmayın bekleyin gününüzü kendinizi strese sokmayın iyice
bencede şu son 2-3 günü moral bozukluğu ile geçireceğime( olurda negatif çıkarsa)
birkaç gün heyecanla beklemeyi tercih ederim
ama bi taraftan da merak etmiyor değilim?[/QUOTE
aynen eninde sonunda öğrencez zaten herşeye hazırlıklı olmamız lazım kendimizi fazla kaptırmayalım.insan merak ediyor tabikide ama test bazen yanıltıcıda olabiliyor
kızlar bence test falan yapmayın bekleyin gününüzü kendinizi strese sokmayın iyice
Sizin de mi pazartesiii...
evet canım pzt şuan çok kötüyüm biraz önce wc gittim leke gelmeye başladı acaba adet mi olyorum yada başka bişeymi anlamadım bugün bide temizlik yapmıştım keşke yapmasaydım
evet canım pzt şuan çok kötüyüm biraz önce wc gittim leke gelmeye başladı acaba adet mi olyorum yada başka bişeymi anlamadım bugün bide temizlik yapmıştım keşke yapmasaydım
selam insallah adet degildir kendini yormadan bekle biraz ben almanyada yaptirdim 2 tüp bebek doktor transferi yapar yapmaz kaldirip gönderiyor beni sizdedemi öyle oluyor
transferin olduğu masada 5 dakika falan kaldım sonra kayarak yatağıma geçtim
ve o gün ilk iki saat tuvalete kalkmamamı söylediler ve 7-8 saat hastanede yatırıp eve yolladılar
Çok merakta kaldım iyimisinizz...Umarım herşey yolundadır.. Allah yardımcımız olsun...
canım malesef olmadı adet oldum hayırlısı kısmet değilmiş
canım malesef olmadı adet oldum hayırlısı kısmet değilmiş
Ya canımm çok üzüldüm... Ama yılmak yok... Rabbim hayırlısını eyler,, Eylerse de güzel eyler.. Allahım güç v4ersin sağlık versin yine denersinizz.. Nollursun üzülme olur mu... yine buradan yazışalım lütfen..Bu arada test yapıldımı....Adet olunsa bile yapılmalı diyor bizim klinik...
canım kanamam azaldı dün test yaptım ikinci çizgi çok belirsiz de olsa gördüm gölge gibi kanamam azda olsa var ama bakalım hayırlısı inş tutunur